аз пък взех и днес единчни бройки и така. нищо че се бяха наредии токоз продавачи. Те сигур чакат Батя да допълва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеВсички по-големи световни медии дават преднина на Андрей Бабиш, който обещава да помете традиционните партии, да увеличи инвестициите и да не допусне бежанци, е най-вероятният победител на парламентарните избори в Чехия, пише Ройтерс. Вотът се провежда днес и утре.
Чехия изживява бърз икономически растеж, бюджетът й е балансиран, а безработицата там е най-ниска в ЕС. Проучванията обаче дават значителна подкрепа на движението ANO на Бабиш и други партии на протеста ... Гласуването приключва рано следобед на 21 октомври. Резултатите ще бъдат огласени малко след това.
По информация на "Капитал" окончателно решение дали да бъде избран ексклузивен купувач за бизнеса на CEZ България ще бъде решено след изборите в Чехия, които са през втората половина на октомври ...
http://www.capital.bg/politika_i_iko..._evro_zaem_na/
Коментар
-
Всички по-големи световни медии дават преднина на Андрей Бабиш, който обещава да помете традиционните партии, да увеличи инвестициите и да не допусне бежанци, той е най-вероятният победител на парламентарните избори в Чехия, пише Ройтерс. Вотът се провежда днес и утре.
Чехия изживява бърз икономически растеж, бюджетът й е балансиран, а безработицата там е най-ниска в ЕС. Проучванията обаче дават значителна подкрепа на движението ANO на Бабиш и други партии на протеста ... Гласуването приключва рано следобед на 21 октомври. Резултатите ще бъдат огласени малко след това.
По информация на "Капитал" окончателно решение дали да бъде избран ексклузивен купувач за бизнеса на CEZ България ще бъде решено след изборите в Чехия, които са през втората половина на октомври ...
http://www.capital.bg/politika_i_iko..._evro_zaem_na/
Last edited by Innocent; 20.10.2017, 16:47.
- 1 like
Коментар
-
Енерго-Про получи разрешение да стане гарант на задължения до 350 млн. евро
Чешкото дружество Energo Pro е сочено за кандидат-купувач на бизнеса на ЧЕЗ в България
Енерго-Про Варна ЕАД е получило разрешение от облигационерите да стане гарант на задължения до 350 млн. евро в полза на едноличния собственик Energo Pro a.s. Чехия, сочи протокол от общото събрание на акционерите, публикуван от БФБ - София.
Energo Pro е сочено за кандидат-купувач на бизнеса на ЧЕЗ в България, като в момента притежава електроразпределителната мрежа в Североизточна България.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...n-evro-248729/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хехе, ами нали се праскаше че си продал щото аз съм купил тук...
Както и да е, явно още се учиш... както и аз между другото.
Успех на съакционерите!
Всеки се учи борсата ни изненадва всеки ден ,това е тръпката в нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Както се пееше в една култова песен :
" жица, жица, пълна паница..."
Тук е друга Бира
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тук съм от доста време ,много ми дреми да ли ще купуваш или не
Успех на всички по Жицата
Както и да е, явно още се учиш... както и аз между другото.
Успех на съакционерите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тук съм от доста време ,много ми дреми да ли ще купуваш или не
Както се пееше в една култова песен :
" жица, жица, пълна паница..."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, пак малка такса си платил за незнанието си какво значи Батя да купува дадена акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕ, пак малка такса си платил за незнанието си какво значи Батя да купува дадена акцияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Що бе, платил си едно 10-15 лв над продажната ти, пък и аз не съм излязъл ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук се върнах вчера
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ха ,напразна май се оказа гимнастиката по излизането и влизането.
Коментар
Коментар