IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз пък взех и днес единчни бройки и така. нищо че се бяха наредии токоз продавачи. Те сигур чакат Батя да допълва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
      Всички по-големи световни медии дават преднина на Андрей Бабиш, който обещава да помете традиционните партии, да увеличи инвестициите и да не допусне бежанци, е най-вероятният победител на парламентарните избори в Чехия, пише Ройтерс. Вотът се провежда днес и утре.
      Чехия изживява бърз икономически растеж, бюджетът й е балансиран, а безработицата там е най-ниска в ЕС. Проучванията обаче дават значителна подкрепа на движението ANO на Бабиш и други партии на протеста ... Гласуването приключва рано следобед на 21 октомври. Резултатите ще бъдат огласени малко след това.

По информация на "Капитал" окончателно решение дали да бъде избран ексклузивен купувач за бизнеса на CEZ България ще бъде решено след изборите в Чехия, които са през втората половина на октомври ...

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._evro_zaem_na/
      Тука стана малко като в старите криминалета. Всички знаят кой е "убиеца", но за да се прочете цялото книжле, той ще бъде обявен на последна страница. А пък за цената хората си проведоха събрание на облигационерите и си написаха всичко. Ама що време изчакхме, докато се опитваха да ни баламосват с прасета, ковачки и т.н., ще изчакаме още малко, пък ще видим дали ще намажем филията или ските. Предпочитам да е първото, ама от Енерго про веднъж ядохме дървото, та знае ли се.

Коментар

• Всички по-големи световни медии дават преднина на Андрей Бабиш, който обещава да помете традиционните партии, да увеличи инвестициите и да не допусне бежанци, той е най-вероятният победител на парламентарните избори в Чехия, пише Ройтерс. Вотът се провежда днес и утре.
        Чехия изживява бърз икономически растеж, бюджетът й е балансиран, а безработицата там е най-ниска в ЕС. Проучванията обаче дават значителна подкрепа на движението ANO на Бабиш и други партии на протеста ... Гласуването приключва рано следобед на 21 октомври. Резултатите ще бъдат огласени малко след това.

По информация на "Капитал" окончателно решение дали да бъде избран ексклузивен купувач за бизнеса на CEZ България ще бъде решено след изборите в Чехия, които са през втората половина на октомври ...

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._evro_zaem_na/
        Last edited by Innocent; 20.10.2017, 16:47.

Коментар

• Енерго-Про получи разрешение да стане гарант на задължения до 350 млн. евро

Чешкото дружество Energo Pro е сочено за кандидат-купувач на бизнеса на ЧЕЗ в България

Енерго-Про Варна ЕАД е получило разрешение от облигационерите да стане гарант на задължения до 350 млн. евро в полза на едноличния собственик Energo Pro a.s. Чехия, сочи протокол от общото събрание на акционерите, публикуван от БФБ - София.
          Energo Pro е сочено за кандидат-купувач на бизнеса на ЧЕЗ в България, като в момента притежава електроразпределителната мрежа в Североизточна България.

http://www.investor.bg/novini-i-anal...n-evro-248729/

Коментар

• Батя да ти кажа честно не ми се занимаваше да дремя и да чакам да купувам на 270 ,другаде дремя това е

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хехе, ами нали се праскаше че си продал щото аз съм купил тук...
              Както и да е, явно още се учиш... както и аз между другото.
              Успех на съакционерите!
              Нищо лично ,просто всеки сам си харчи парите предполагам помниш ПЕПИ този къде влезнеше ми бе сигнал за излизане
              Всеки се учи борсата ни изненадва всеки ден ,това е тръпката в нея

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                [/B]

Както се пееше в една култова песен :
                " жица, жица, пълна паница..."
                По принцип съм Песимист за БФБ с изключение на фармите ,но и те едва ли ще издържат под натиска на продавачите
                Тук е друга Бира

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Тук съм от доста време ,много ми дреми да ли ще купуваш или не
                  Успех на всички по Жицата
                  Хехе, ами нали се праскаше че си продал щото аз съм купил тук...
                  Както и да е, явно още се учиш... както и аз между другото.
                  Успех на съакционерите!

Коментар

Както се пееше в една култова песен :
                    " жица, жица, пълна паница..."

Коментар

Е, пак малка такса си платил за незнанието си какво значи Батя да купува дадена акция

Коментар

Е, пак малка такса си платил за незнанието си какво значи Батя да купува дадена акция
                        като например Билборд?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е, пак малка такса си платил за незнанието си какво значи Батя да купува дадена акция

Коментар

Що бе, платил си едно 10-15 лв над продажната ти, пък и аз не съм излязъл ..
                            Между 3-4 лв ,не е проблем

Коментар

Тук се върнах вчера
                              Що бе, платил си едно 10-15 лв над продажната ти, пък и аз не съм излязъл ..

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ха ,напразна май се оказа гимнастиката по излизането и влизането.
                                Ами не точно

Коментар

Working...
                                X