Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЖалка картинка ....!
Не ме е яд за глупците, разпродаващи панически, най-ме е ЯД, че за пореден път се оказва, че ЛИПСВА държава, ЛИПСВА и регулатор?!
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Konsultant
Жалка картинка ....!
Не ме е яд за глупците, разпродаващи панически, най-ме е ЯД, че за пореден път се оказва, че ЛИПСВА държава, ЛИПСВА и регулатор?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЦЕЛИЯТ ВЪТРЕ СУХ!
http://www.youtube.com/watch?v=ygbeBcNsP6w
може и да има и по добри цени..... на следващата глупост на БорисоФ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеСух шпек ли беше лафа !!? Ща не ща, май ще тр, да купувам ако се излашка под 1000. Народа е по улиците, класическа ситуация за изгоден момент, нещо като хеджфондовски изпълнения
НЕ Е ПРЕПОРЪКА
http://www.youtube.com/watch?v=ygbeBcNsP6wCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВ ЕРП позициите се набутва целия без вазелин в момента...
Не е препоръка.
НЕ Е ПРЕПОРЪКАРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Повече от ясно е че лиценза няма да се вземе на никое дружество, най-много да ги ушият с по някоя глоба.
По скоро подводния камък тук е какво ще стане с делата които се водят от ВЕИ сектора. Ако трябва да се връщат взетите пари, ще стане доста горещо за ЕРП-тата, както и за следващото правителство
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИмаш ли нещо доказано или...? Ще ми обясниш ли като експерт как да си смятам потреблението към Топлофикация по топломерите?
П.С.: При всички положения посочените от теб основания не са тези на мин. Добрев, който трябва да даде основания по кой член от закона ДКЕВР ще разглежда отнемането на лицензията!
Просто - защото по този си начин те не са за мен търговско средство за мерене понеже ти не виждаш в реално време реално консумираната от теб топлинна енергия а някакви имагинерни числа!
Сложно - защото топлинните процеси можеха да бъдат представени с прост прибор на дисплея на който ти да виждаш реалната консумирана единица топлинна енергия!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Бившият шеф на ДКЕВР Ангел Семерджиев „подарил" 200 милиона лева на ЕРП-тата. За това алармира в парламента независимият депутат Кирил Гумнеров. Той е изпратил отворено писмо до енергийния министър Делян Добрев, с което настоява за отговори.
Оказва се, че въведената от енергийния регулатор такса зелена енергия, всъщност се връща по банковите сметки на ЕРП-тата. За една календарна година само от този подарък, направен от ДКЕВР на електроразпределителните дружества, по банковите им сметки ще постъпят не по-малко от 200 милиона лева, изчислил е Гумнеров.
Оказва се, че за 6-те месеца след въвеждането на таксата „Зелена енергия" 100 милиона лева са постъпили в сметките на дружествата. http://news.ibox.bg/news/id_1849062947Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеИдеята ми беше за законовите основания за отнемане на лицензиет на тези крадци!
П.С.: При всички положения посочените от теб основания не са тези на мин. Добрев, който трябва да даде основания по кой член от закона ДКЕВР ще разглежда отнемането на лицензията!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар