Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКомисията, след писмено предупреждение с определен срок, отнема лицензията:
1. когато лицензиантът не изпълнява или нарушава задълженията си по глави шеста и седма;
2. когато лицензиантът не изпълнява или нарушава задълженията си по издадената лицензия;
3. когато лицензиантът не изпълни в указания срок или нарушава предписания на контролните органи на комисията или наложени принудителни административни мерки от комисията;
Това е от Закона за енергетика. Бойко като какъв отнема лицензи?
- първо говорим , после мислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКомисията, след писмено предупреждение с определен срок, отнема лицензията:
1. когато лицензиантът не изпълнява или нарушава задълженията си по глави шеста и седма;
2. когато лицензиантът не изпълнява или нарушава задълженията си по издадената лицензия;
3. когато лицензиантът не изпълни в указания срок или нарушава предписания на контролните органи на комисията или наложени принудителни административни мерки от комисията;
Важното е да се защити интересът на акционерите, защото акциите са право на собственост, а в една държава в ЕС правото на собственост е непрекосновено!!!Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЛеееко си първичен... Осветли ни сега: Правилно ли е решението на Боко за лиценза или не е? Да ме светнеш и за друго, би ли? Защо му е на Боко новата му кучка - прокуратурата да иска лиценза само минути преди той да обяви отнемането? И го обещава от името на жената, която преди 2 дена уволни! Нещо нейните интервюта не говорят категорично за отнемане, а за глоби от 1 млн. и т.н. Да не се окаже после, че той ги хваща, ама те ги пускатLast edited by Jay Gould; 19.02.2013, 16:24.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКакъв закон, бе човек! Имам 280 кинта ток, снощи бях с един приятел, доста състоятелен, има в къщата си 980 лв. Самият аз съм акционер в една от другите компании, но ако трябва някому да вадя с кирка по един зъб за всеки мой лев няма да се поколебая. Ако не се намалят цените на тока, цялата икономика отива на кино.. А че бе нужна изкупителна жертва, да... и най-простите и нагли я дадоха..
Както вече писах сметката сметката ни за януари е 18% по-ниска от тази през декември и 23% по-ниска от миналата година.
Коментар
-
Но очевидно за Бойко закона няма значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУжас
Рейтинг: 498 Неутрално
1 от форума
14:48
19 фев, 2013
Нормално е така да кажат, такава голяма корпорация има множество адвокати и юристи и са си вързали гащите! Но Буда каза - взимаме лиценза до довечера! Е как ще го вземем? Или Буда е на някакви хапчета, или в тоталната си паника и страх е загубил съвсем връзка с главния мозък?! Твърдо съм ЗА да им се вземе лиценза, но да стане законосъобразно и да не плащаме стотици милиони неустойки!!! Интересни събития ни чакат близките дни... Аз мисля, че Буда ще хвърли оставката до неделя, за зло или добро, ще видим...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Дори енергийният регулатор да прецени обаче, че има основателни причини за отнемане лиценза на компанията, това няма как да стане в рамките на деня. Според процедурата, компанията първо трябва да бъде уведомена, като след това бъдат изслушани и нейните мотиви. Освен това, за да се стигне до отнемане на лиценз, трябва да бъдат наложени предписания, които дружеството да откаже да изпълни. Ако все пак се стигне до решение за отнемане на лиценз обаче ДКЕВР трябва да назначи особен управител в дружеството, до приключване на всички съдебни обжалвания.
Коментар
-
Комисията, след писмено предупреждение с определен срок, отнема лицензията:
Коментар
-
Ужас
Рейтинг: 498 Неутрално
1 от форума
14:48
19 фев, 2013
Нормално е така да кажат, такава голяма корпорация има множество адвокати и юристи и са си вързали гащите! Но Буда каза - взимаме лиценза до довечера! Е как ще го вземем? Или Буда е на някакви хапчета, или в тоталната си паника и страх е загубил съвсем връзка с главния мозък?! Твърдо съм ЗА да им се вземе лиценза, но да стане законосъобразно и да не плащаме стотици милиони неустойки!!! Интересни събития ни чакат близките дни... Аз мисля, че Буда ще хвърли оставката до неделя, за зло или добро, ще видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЯвно не си пил хапчета, щом ме обяви за боковист, но какво да се прави.. казах ви, лакомо дупе - кръв сере.. Яжте дърво сега щом искате високи цени на тока.. Хайде със здраве
Да ме светнеш и за друго, би ли? Защо му е на Боко новата му кучка - прокуратурата да иска лиценза само минути преди той да обяви отнемането? И го обещава от името на жената, която преди 2 дена уволни! Нещо нейните интервюта не говорят категорично за отнемане, а за глоби от 1 млн. и т.н.
Да не се окаже после, че той ги хваща, ама те ги пускатMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНай-евтин, ама на куково лято ... 4 кВтч на цена 21,58 лв. = цена от 5,395 лв. за кВтч! Цена за 1 кВтч = € 2,76. Дори край река Луалаба, в центъра на Африка, където потни негри носят генератори на гръб, цената на тока не е такава ДКЕВР лъже Брюксел и за цените на тока у нас. http://borsi.blog.bg/novini/2013/02/...elstvo.1053159
Тепърва има покрай тоя скандал да се вдига шум... Комисията ни така яко е оплескала всичко, че ще има да смърди още доста време, за съжалениеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар