Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Днес Бойко сигурно е говорил с Путин как се приватизират бизнеси в Русия. Искал е know-how човека. Само, че Русия или Албания не са членки на ЕС. Тук все се надявам, че няма да мине номера.
Дори протестиращите трябва да разберат, че не ЕРП-тата са виновни за проблемите и корупцията в енергетиката.
Топлофикация, НЕК, БЕХ и всякакви държавни пиявици от този сорт са виновни.
НЕК бил на загуба, ами да направят една финансова ревизия на дружеството и да видим какво ще излезе от там, но тази черна кутия никой не смее да отвори ........Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнениеОт цялата поредица от "мъдри" решения, най-много ще пострадат инвестициите и капиталовия пазар в дългосрочен план. Как би изглеждала приватизацията на БФБ и ЦД на фона на подобни изказвания от политици, държавни органи и прокуратура. Според мен КФН трябва да спре търговията за седмица-две с акциите на Енерго и ЧЕЗ да се успокои малко пазара, защото паниката обхваща всички книжа. В момента най-потърпевши са ПОД, които трябва правят обезценка.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение...Боко прави цирк в момента, но помисли логично. Ако не заколи поне едно от дружествата, ще го заколят него...„Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеJay, дори да отнемат лицензиите на всички ЕРП-та цените на тока няма да паднат от това действие. Не знам защо подкрепяш неадекватната реакция на Борисов.
Протестите са срещу високите сметки за ток. Като отнемат лиценза на ЧЕЗ, това няма да доведе до по-ниски сметки за ток ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБратле, волатилността май ти дойде в повечко днес, а? Я кажи източник на инфото
Бати Бойко догуварят Напускане на ЧеЗ и поемането на надежният Българско Дружество Химимпорт АД Сделката се пече и до вечерта ще бъде обявено възвръщането в БГ Ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеФакт е, че ЧЕЗ си правят шмекерии, но в цента има един компонент политическа корпция, който формира поне 30%...и се натрупал в продължение на много години. ГЕРБ не направиха нищо сериозно в сектора, а сега се чудят, защо са до стената. Време им е да прогледнат. За ЧЕЗ съм сигурен, че има опашка от мутри (едри бизнесмени), които чакат да го гепят изгодно.. ще поживеем ще видим.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеJay, дори да отнемат лицензиите на всички ЕРП-та цените на тока няма да паднат от това действие. Не знам защо подкрепяш неадекватната реакция на Борисов. Протестите са срещу високите сметки за ток. Като отнемат лиценза на ЧЕЗ, това няма да доведе до по-ниски сметки за ток ......http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ самите ЧЕЗ са виновни... Прочетете им изказванията от последните дни, вместо да успокояват, само дразниха хората.
Няма как ЧЕЗ да са виновни за взимането на лиценза им защото определено не са нарушили нищо, което да се наказва с взимане на лиценз. Това което Бойко прави е просто противозаконно заграбване на частна собственост. харесал си е ЧЕЗ, използва наивните протестиращи и сега просто ще им вземат бизнеса против всякакви правни норми.
На мен ми прилича все едно е нещо от средата на 90 те години. Само където тогава мутри взимаха бизнес пък сега Бойко използва държавните органи да размахват бухалките.
Коментар
-
Факт е, че ЧЕЗ си правят шмекерии, но в цента има един компонент политическа корпция, който формира поне 30%...и се натрупал в продължение на много години. ГЕРБ не направиха нищо сериозно в сектора, а сега се чудят, защо са до стената. Време им е да прогледнат.
За ЧЕЗ съм сигурен, че има опашка от мутри (едри бизнесмени), които чакат да го гепят изгодно..
ще поживеем ще видим.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеХиМимпорт АД ще е новият Мажо тук !!!Честито на групата до няколко дни ще консолидират и ще опръжняват контрол върху Столично енерго разпределение АД /ЧЕЗ АД/ Чрез свързаните с него ЦКБ АД,Финанс Колсултинг АД и ЦКБ Сила АД !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВчера няколко пъти минах покрай протеста. Скандиранията на него бяха против Бойко предимно. Само новините изкарват че ЧЕЗ бил основния проблем. Защото ГЕРБ са ги инструктирали очевидно на какво да наблягат.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПървичен съм щото се налага да си правя път с лакти и тупалки сред разни мекеренца с татко владика ... А сега сериозно. Боко прави цирк в момента, но помисли логично. Ако не заколи поне едно от дружествата, ще го заколят него. Това в София снощи е било само прелюдия и му е нужна изкупителна жертва. Тъй като ЧЕЗ е компанията на софиянци, той коли тях. Редно бе още преди 3 г. да си строи икономическия министър и да не качват цените, през 3 месеца, но има хора които мислят бавно, трудно съобразяват и си мислят, че някой като им се усмихва насреща няма да им тегли куршума в тила при първия удобен повод. Така и стана. Няма как да скачаш по нервите на няколко милиона без да ти се стъжни малко и ЧЕЗ се явяват най-удобни, защото ако Семерджиев, Трайчо и разни други се разприказват ще се налага Бойко или да отлети спешно или да се крие като Кадафи в бункер. ЧЕЗ са разследвани и в Чехия, с което пак са най-удобни.
Протестите са срещу високите сметки за ток. Като отнемат лиценза на ЧЕЗ, това няма да доведе до по-ниски сметки за ток ......Veni, Vidi, Vici
Коментар
Коментар