IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Яко, вече години ги гонят! Да се кефиш на приказки на Боко половин час след като ги е казал си е нещо като входен тест за I.Q. в 1-ви клас вече в БГ!
    Явно не си пил хапчета, щом ме обяви за боковист, а I.Q. ми е доста точки над средното, но какво да се прави.. казах ви, лакомо дупе - кръв сере.. Яжте дърво сега щом искате високи цени на тока.. Хайде със здраве
    Last edited by Jay Gould; 19.02.2013, 16:14.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Най-евтин, ама на куково лято ... 4 кВтч на цена 21,58 лв. = цена от 5,395 лв. за кВтч! Цена за 1 кВтч = € 2,76. Дори край река Луалаба, в центъра на Африка, където потни негри носят генератори на гръб, цената на тока не е такава

ДКЕВР лъже Брюксел и за цените на тока у нас. http://borsi.blog.bg/novini/2013/02/...elstvo.1053159
      Евростат

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/sta...per_kWh%29.png

Коментар

• Законната форма е да им изкупят дяловете на добра цена, а иначе да питат чичо Уго Чавес как се прави , засега е некадърно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Глупости аз пък четох какви обещетения ще вземат от Албания, а сега и от БГА нямаха ли акции в тях чешките пенсионни фондове
          Те и българските имат, щото са професионалисти
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Няма да има.. В Чехия много яко са ги погнали.. Тия са някакви като Енрон.. правят глупост, след глупост.
            Яко, вече години ги гонят!
            Да се кефиш на приказки на Боко половин час след като ги е казал си е нещо като входен тест за I.Q. в 1-ви клас вече в БГ!
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Глупости аз пък четох какви обещетения ще вземат от Албания, а сега и от БГА нямаха ли акции в тях чешките пенсионни фондове

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Щом имаш такава сметка, значи си го консумирал този ток.. не виждам за какво протестираш? А тока е най-евтин тук в европа, друг е въпроса че сме най-неефективни в потреблението му... и както стана ясно от цената 10-15% минават през ЕРП, другото е прахосничество на държавната НЕК, данъци и проекти като Белене...
                Най-евтин, ама на куково лято ... 4 кВтч на цена 21,58 лв. = цена от 5,395 лв. за кВтч! Цена за 1 кВтч = € 2,76. Дори край река Луалаба, в центъра на Африка, където потни негри носят генератори на гръб, цената на тока не е такава

ДКЕВР лъже Брюксел и за цените на тока у нас. http://borsi.blog.bg/novini/2013/02/...elstvo.1053159

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Гарантирам ви сакции за нас и спечелени дела за чехите, ама ние имаме опит с Гат Зееви
                  Няма да има.. В Чехия много яко са ги погнали.. Тия са някакви като Енрон.. правят глупост, след глупост.

Коментар

Какъв закон, бе човек! Имам 280 кинта ток, снощи бях с един приятел, доста състоятелен, има в къщата си 980 лв. Самият аз съм акционер в една от другите компании, но ако трябва някому да вадя с кирка по един зъб за всеки мой лев няма да се поколебая. Ако не се намалят цените на тока, цялата икономика отива на кино.. А че бе нужна изкупителна жертва, да... и най-простите и нагли я дадоха..
                    Щом имаш такава сметка, значи си го консумирал този ток.. не виждам за какво протестираш? А тока е най-евтин тук в европа, друг е въпроса че сме най-неефективни в потреблението му... и както стана ясно от цената 10-15% минават през ЕРП, другото е прахосничество на държавната НЕК, данъци и проекти като Белене...

Коментар

Какъв закон, бе човек! Имам 280 кинта ток, снощи бях с един приятел, доста състоятелен, има в къщата си 980 лв. Самият аз съм акционер в една от другите компании, но ако трябва някому да вадя с кирка по един зъб за всеки мой лев няма да се поколебая. Ако не се намалят цените на тока, цялата икономика отива на кино.. А че бе нужна изкупителна жертва, да... и най-простите и нагли я дадоха..
                      +1
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Гарантирам ви сакции за нас и спечелени дела за чехите, ама ние имаме опит с Гат Зееви

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Ама чакай, кой им е виновен на баламурниците, че са дошли да водят война с враг 10 пъти по-силен от тях, на собствен терен при това. Прости, че и нагли при това. Не са чели Сун Дзъ!!! Извозиха ги като чисти балами... ама като са лакоми...
                          На мен не ми харесва бруталното погазване на закона от страна на Бойко. В държава в която правата на собственост не се спазват никой няма да инвестира. С цел Бойко да направи малка далавера реже всякакви шансове тук да инвестира който и да било сериозен инвеститор. Като и малкото останали чужди ще започнат да изпращат печалбите си навън с бързи темпове. Просто политическия риск в България в момента е като на африканска държава. И то от кофти африканските държави.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Явно и на тамошните политици им трябва изкупителна жертва... В крайна сметка резултата от т. нар. демокрация е погазване на правата и законите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Типично за ГЕРБ нали. Винаги може да се каже някоя простотия, когато не може да се каже нищо умно.
                              Ама чакай, кой им е виновен на баламурниците, че са дошли да водят война с враг 10 пъти по-силен от тях, на собствен терен при това. Прости, че и нагли при това. Не са чели Сун Дзъ!!! Извозиха ги като чисти балами... ама като са лакоми...
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Въпроса е , че няма как да угодят с отнемането на лиценза на хората. Цената трудно може траино да се понижи тя се повишава в цял свят, ако не е ЧЕЗ ще е ТИМ или офшорка на ВИС, СИК, ИПОН. И пак така, а може и да е по лошо...Решението е икономическа среда, растеж, повишение на доходите, ама за това трябва акъл и мислене, а не популизъм и мутренсво. Да видим , кои чужда инвеститори ще додат след тези глупости..Я ми припомнете на колко борси се търгуваше ЧЕЗ..санкции да, но политическо отнемане на лицензи и национализация ще ни излезат през носа

Коментар

Working...
                                X