Кой купува?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Да питам само - Къде е дивидента?
и
Ще признае ли КЕВР обслужването на кредита, като разход при определяне на цената на електроенергията на регулирания пазар и цената на мрежовите услуги за следващия регулаторен период?
Какви ще са последиците при признаване или при непризнаване за разход?
(само питам )Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНетната печалба в отчета скача от 5.343 до 15.867 млн.лв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеВсъщност такива контролни електромери има в много трафопостове,особенно в големите градове.Новината е всъщност, че ще се слагат повсеместно.А дали загубите от утечка са повече или не от кражбите не е от голямо значение -в единият случай ще изловят крадците ,а в другият ще се активизират да търсят загуби по съответното трасе.И в двата случая ефекта ще е положителен!
За другото - времето ще покаже (ще успе е ли ЧЕЗ да направи ралика между кражба и загуба на мощност и да реагира адекватно).Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнениеДици, мислиш ли че това ще проработи реално? Щото ми се струва ..... не много точно математически. Сега ще слагат електромер на всеки трафопост (най-вероятно имат предвид на всеки траф в трафопост). Ако загубите на мощност по електропроводите от трафоспоста до клиентите са пренебрежимо малки спрямо "мощността" на една евентуална кражба - ОК. Но аз не мисля, че това е така.
За мен това е информация - прах в очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
За мен това е информация - прах в очите.Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНямат изгода, щото именно, че всеки има и само някой да реши да вдигне цената и ще им се приска на останалите да се кешират за да изпреварят тези които им се налага да кешират, щото като се набият в една акция на ИПО много и всички напрактика, винаги има такива които имат времеви таргет или спекулативни нагласи, които за съжаление не успяха да реализират и цената е под тази на ИПОто Така, че мръсната вода тук не е изтегла и чак след като изтече и близнете 99-100 може да се види по-сериозна подкрепа и излитане Така е когато са много маймуните на клона
Коментар
Коментар