Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Поздравления и от мен както към КФН, така и към всички които бяхме активни и подадохме аргументирани и навремнни жалби. Вероятно ще почакаме повечко докато си получим парите, но има добър шанс за по-справедлива цена вече според мен. Дали имат пари за повишение на цената е добър въпрос, но аз не съм убеден, че всички миноритарни акционери ще приемат и евентуално подобрено предложение, особено при Чез електро. Те разбира се трябва да осигурят пари за 100% приемане, но може и да им се размине част от плащането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Поздравления към КФН. Не се сещам да съм виждал преди толкова много и смислени коментари
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеРешения от заседание на КФН на 30.08.2021 г.
30/08/2021
На заседанието си на 30.08.2021 г. КФН реши:
1. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани” Б.В., Кралство Нидерландия за закупуване чрез ИП „Евро-Финанс“ АД, гр. София, на 636 240 броя акции (33%) от капитала на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.
2. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани” Б.В., Кралство Нидерландия за закупуване чрез ИП „Евро-Финанс“ АД, гр. София, на 1 650 броя акции (33%) от капитала на „ЧЕЗ Електро България“ АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.
Избързал си ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Решения от заседание на КФН на 30.08.2021 г.
30/08/2021
На заседанието си на 30.08.2021 г. КФН реши:
1. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани” Б.В., Кралство Нидерландия за закупуване чрез ИП „Евро-Финанс“ АД, гр. София, на 636 240 броя акции (33%) от капитала на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.
2. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани” Б.В., Кралство Нидерландия за закупуване чрез ИП „Евро-Финанс“ АД, гр. София, на 1 650 броя акции (33%) от капитала на „ЧЕЗ Електро България“ АД, гр. София, от останалите акционери на дружеството.
Избързал си ...
Коментар
-
Шокче, това е сделката с най-голям
дисконт, след търговото на трейс де, ма то беше доброволно. А и бизнесът е ясен, видим и т.н. За мен е удивително как изобщо чехите го дадоха за такава смешна сума и то на този ъъъъъ, айде да не слагам определения, че ще ме изтрият, от евро нешо си. Аз лично не очаквам нищо позитивно от КФН тук. А за причините може да се напише ферман. Все тая, аз си взех печалбата тук с врътките, а и от електро захлебих, оставих и две акции там, но цената е безумна, просто безимна, но пък напълно очаквана с тоя асан!
ти гледай недоверие и чичикака, че той си е втори асан, само дето си има адепти на повикване. А там 1 Милка спекулантски акции висят като дамоклиев меч на 5 кинта, отделно и другите, но да не ви мисля, вие си знаетеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеако го пуснат ) тва нагодено търгово ) ще трябва да се прави протест пред КФН !!
Жалко, че хората си затвориха парите тука и видимост никакваНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеТук срокът за становище от КФН по търговото изтече ли ?
- 1 like
Коментар
Коментар