IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Като гледам одитирания годишен отчет който тъкмо публикуваха определено приемам това за най-наглото търгово пуснато от КФН. Комсиията пусна търгово което оценява в общи линии компанията на печалбата й от последните 2 години!!!, СРАМ ей!
    Печалба 10,7 млн. лева, а в неодитирания отчет печалбата е под милион!!!!!!!!!!!!!!
    В търговото е прогнозирана загуба за 2014 близо 12 млн. лева при оптимистичния сценарий!!!!!!!

http://www.bac.bg/bac/home.nsf/vPage...roProdajbi.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Като гледам одитирания годишен отчет който тъкмо публикуваха определено приемам това за най-наглото търгово пуснато от КФН. Комсиията пусна търгово което оценява в общи линии компанията на печалбата й от последните 2 години!!!, СРАМ ей!
      Определено са големи МРЪСНИЦИ.
      Доклада на одитора е от 17.5 2015 г ,а те публикуват годишния си одитиран отчет в последния ден за приемане на търговото - вечерта на 27.5.2015г. А се оправдаваха ,че одитора ги бавел и затова не пускали отчета.
      Какво се вижда от него ,освен това което казва колегата. Имат парични средства в безсрочни депозити ,почти колкото е оценката на цялото дружество от търговия предложител.
      Ето от тези независими одитирани отчети трябва да се направят оценки на дружествата , а не от манипулираните отчети на управляващите дружествата.

Оставам акционер ,макар и в другото им дружество.

Коментар

• Като гледам одитирания годишен отчет който тъкмо публикуваха определено приемам това за най-наглото търгово пуснато от КФН. Комсиията пусна търгово което оценява в общи линии компанията на печалбата й от последните 2 години!!!, СРАМ ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Според моя ИП е днес 27,05
          Мисля, че се е презастраховал с един ден. 28 дни от датата на публикуването, евентуално удължаване не е обявено.

А миноритарните имат акции на стойност под 3млн. лева, в сравнение с кеша

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Не е ли утре последния ден?
            Според моя ИП е днес 27,05

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Работният ден свърши, аз търговото не го приех да видим сега какво ще стане, чаша студена вода или ............
              Дано имаме късмет имащите все още акции
              УСПЕХ!
              Не е ли утре последния ден?

Коментар

• Работният ден свърши, аз търговото не го приех да видим сега какво ще стане, чаша студена вода или ............
                Дано имаме късмет имащите все още акции
                УСПЕХ!

Коментар

• Момчета как сме, приемаме ли търговото ? Аз го приех ! По добре малко, но от сърце както е лафа, от колкото да гоним михаля в тъмното, като ни отпишат ! Държа ги от както ги листнаха и не искам да рискувам за повече от 9лв печалба на акция !

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    Ако въобще има, може и да е малко по-висока, но все тая. Забравяме я тая хартия или оставаме непублични акционери с всички евентуални ползи и рискове. Въпросът е кражбата да стигне до медиите, депутати и всеки, който може да я раздуха, за да не ни се случи подобно нещо пак, че се задават и други търгови според мен. А при тия смешни цени на някои компании, нямаме друго спасение освен КФН да си върши работата като хората, а не щом посредникът е на съветника на иконом. министър да минават такива грабежи.
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                      Здравейте,

До къде стигна епопеята ....?
                      Търговото изтича тази седмица. Мисля да не го приемам ... .

Мислите ли, че ако се стигне до скуйз аут цената може да е поне малце по-висока?
                      Ако въобще има, може и да е малко по-висока, но все тая. Забравяме я тая хартия или оставаме непублични акционери с всички евентуални ползи и рискове. Въпросът е кражбата да стигне до медиите, депутати и всеки, който може да я раздуха, за да не ни се случи подобно нещо пак, че се задават и други търгови според мен. А при тия смешни цени на някои компании, нямаме друго спасение освен КФН да си върши работата като хората, а не щом посредникът е на съветника на иконом. министър да минават такива грабежи.

Коментар

• Здравейте,

До къде стигна епопеята ....?
                        Търговото изтича тази седмица. Мисля да не го приемам ... .

Мислите ли, че ако се стигне до скуйз аут цената може да е поне малце по-висока?

Коментар

• Благодаря за подсещането..готово..

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Колеги на колко е ъпдейтатото търгово, че им изгубих спатиите...
                            23,25

Коментар

• Колеги на колко е ъпдейтатото търгово, че им изгубих спатиите...
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Конспиративно ми съвпадна търговото с шумотевицата покрай НОИ и съгласието на Съгласие.

Коментар

Working...
                                X