IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
    Благодаря.

Сега ще очакваме скуйз аут от тези "почтени" бизнесмени, да видим на каква цена подкрепена от "почтените" бг институции?!

P.S. Настава времето за ТОЧНИТЕ въпроси към пенсиите, какво аджеба ги мотивира да приемат търговото?

Поздрави!
    Пенсионните тук освен Съгласие други има ли?
    Основен движещ фактор, изключвайки Съгласие, е риска дружеството да бъде отписано след ОСА, и фондовете да останат с акции на непублично дружество, без ликвидност и прозрачност и мажоритар държащ над 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
      Благодаря.

Сега ще очакваме скуйз аут от тези "почтени" бизнесмени, да видим на каква цена подкрепена от "почтените" бг институции?!

P.S. Настава времето за ТОЧНИТЕ въпроси към пенсиите, какво аджеба ги мотивира да приемат търговото?

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        Здравей,

Ако си проверил дай копи да видим нивата, на които са станали сделките на ОТС ....
        Заповядай,

http://bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
          Дами и господа, търговото приключи, като след сделките на ОТС-сегмента, Енерго-Про Варна е закупил до момента 6.70%, с което участието му се увеличава до 97.14%!
          Здравей,

Ако си проверил дай копи да видим нивата, на които са станали сделките на ОТС ....

Коментар

• Дами и господа, търговото приключи, като след сделките на ОТС-сегмента, Енерго-Про Варна е закупил до момента 6.70%, с което участието му се увеличава до 97.14%!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              аз останах, но моята експозиция е много, много малка, нямам какво да губя....
              Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                За съжаление да. Бях вкарал 40 К и не ми се рискуваше с тези измамници. Насочих се към другите чехи, дано и те не се ....
                аз останах, но моята експозиция е много, много малка, нямам какво да губя....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Baralev, ти продаде ли си акциите?
                  За съжаление да. Бях вкарал 40 К и не ми се рискуваше с тези измамници. Насочих се към другите чехи, дано и те не се ....

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                    Най-високо ще бъде увеличението за клиентите на Енерго Про – със средно 3,64%. За клиентите на EVN България експертите предлагат ръст на цената от 1,22%, а на ЧЕЗ България – от 1,53 на сто.

То не бе Мавродиев, Каролев, а сега и КЕВР. Кой ли ги купува тия измамници?
                    Baralev, ти продаде ли си акциите?

Коментар

• Най-високо ще бъде увеличението за клиентите на Енерго Про – със средно 3,64%. За клиентите на EVN България експертите предлагат ръст на цената от 1,22%, а на ЧЕЗ България – от 1,53 на сто.

То не бе Мавродиев, Каролев, а сега и КЕВР. Кой ли ги купува тия измамници?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Аха ! Успех ! То на светло никаква я няма търговията, пък като стане не публична ? Този линк дето си го дал, гледам от години едни и същи хора предлагат едни и същи акции. Така, че не разчитай много на това ! Това е само лично мнение, всеки сам да си прецени кой вариант е най добър за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                          Като е не публична къде ще я гледаш тая търговия ? То реално няма да има пазар на тия акции като я отпишат ! Цената съвсем ще се определя на тъмно !
                          Овде
                          http://www.investor.bg/forum/showthr...64#p1432721792

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            В смисъл, при агро имаше няколко пъти вдигане на капитала, това ли имаш впредвид? Аз очаквам непубличната търговия да започне на нива 20.00 купува - 30.00 продава. Мнение без препоръка
                            Като е не публична къде ще я гледаш тая търговия ? То реално няма да има пазар на тия акции като я отпишат ! Цената съвсем ще се определя на тъмно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Jay Gould , да си представим, че не приемем търговото ..и какво ще чакаме от тези измамници след това. Ще си го отпишат и акциите ще си останат вечно наши.Така е в тази държава- няма институции, няма закони..Аз до последно ще чакам, но..така Елана ни изиграха навремето с Агрополихим
                              В смисъл, при агро имаше няколко пъти вдигане на капитала, това ли имаш впредвид? Аз очаквам непубличната търговия да започне на нива 20.00 купува - 30.00 продава. Мнение без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Като гледам одитирания годишен отчет който тъкмо публикуваха определено приемам това за най-наглото търгово пуснато от КФН. Комсиията пусна търгово което оценява в общи линии компанията на печалбата й от последните 2 години!!!, СРАМ ей!
                                Срам, не срам могат да раздадат и некой мазен дивидент, еле ако минат 95%

Коментар

Working...
                                X