IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    И тия на загуба
    Епична ми се струва...

Коментар

• И тия на загуба

Коментар

• Егати шоуто.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          Жека гледал ли си оборота на Софарма през платформата и страницата на БФБ, аз имам разлика... замислям се за маневри, като теб
          Малко след това им писах, никой нищо не каза.
          Сега се загледах обстойно - реално са минали...2 109 348 лв., 1 047 861 акции; в платформата са 2 042 102 лв., 1 015 010 акции...
          Last edited by Jekata; 19.12.2012, 00:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Батя, чувствата определено са такива. И то при положение, че става въпрос за дребна бройка и сума, а също и че хипотетично скоро може пак да има подобно развитие. В крайна сметка почва да се оказва и от ИП, че проблема е в ИП. Но пак никой няма доблестта, да не говорим отговорността, допълнена от ситния размер. Ще се наложат маневри явно.
            Жека гледал ли си оборота на Софарма през платформата и страницата на БФБ, аз имам разлика... замислям се за маневри, като теб

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Тука са издъних. Излязох почти нацяло преди месец на малко под 16.
              Виках си 10% ми стигат за месец, я да се бухам в Еларга.
              Останали са ми някакви мизерни 10 бройки, колкото за спомен.
              Още едно уроче на БФБ, търпението се възнаграждава. Ма то да има кристална топка човек да знай че толкова скоро...
              Аааа, затова Музовира се е ошумолил и тихо чака

Коментар

• Тука са издъних. Излязох почти нацяло преди месец на малко под 16.
                Виках си 10% ми стигат за месец, я да се бухам в Еларга.
                Останали са ми някакви мизерни 10 бройки, колкото за спомен.
                Още едно уроче на БФБ, търпението се възнаграждава. Ма то да има кристална топка човек да знай че толкова скоро...

Коментар

• Кой играч днес купи една акция?

Батя ти ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Жека, искрено ти съчувствам.
                    Ако беше се случило на мен щях да съм бесен и най-вероятно щях да тръгна да съдя някого.

Аа, и първото е да се махна от тоя ИП. Явно проблема е предимно техен. Няква немърливост може би... Не мога да си позволя успеха на инвестициите ми да зависи от подобни хора.

Батя, чувствата определено са такива. И то при положение, че става въпрос за дребна бройка и сума, а също и че хипотетично скоро може пак да има подобно развитие. В крайна сметка почва да се оказва и от ИП, че проблема е в ИП. Но пак никой няма доблестта, да не говорим отговорността, допълнена от ситния размер. Ще се наложат маневри явно.

Коментар

.... За мен остава Черния Петър за момента.

...[/B]
                      Жека, искрено ти съчувствам.
                      Ако беше се случило на мен щях да съм бесен и най-вероятно щях да тръгна да съдя някого.

Аа, и първото е да се махна от тоя ИП. Явно проблема е предимно техен. Няква немърливост може би... Не мога да си позволя успеха на инвестициите ми да зависи от подобни хора.
                      Last edited by Батя; 04.12.2012, 11:56.

Коментар

• аз съм с кобос и всичко си виждах в аукциона. На нашия пазар повече от кобос не ти трябва явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнение
                          Жека, кажи с коя платформа си и с кой ИП? Аз също съм с Карол Брокер като BSEtrader и не съм видял такива проблеми. Включих се и в аукциона на Продажби миналата седмица
                          През Бенча се явява проблема.
                          Оттам казват - проблема не е у нас, от БФБ казват - не различаваме клиенти, а посредници, говорете с ИП и те с нас.
                          Вчера пак имаше аукцион, във Вола Е и нищо не показва, след минута и 40 секунди обаче има сделка, без да е излизала от аукциона.
                          Ето един нагледен пример именно от онзи ден, когато нямаше ни цена на отсичане, ни обем, а само обема на излишък "купува". За най-голямо съжаление тогава хич не ми щукна нито да го щракна, камо ли да сложа поръчка на таргета, който си беше аха на цената на отсичане. Не за друго - но не съм очаквал такова нещо, явно забравих, че съм на БФБ...
                          Може да се насладите на качеството.
                          Скрийншот 1 - "в края на деня" последна сделка за 37 броя на 20.85, обем 17 612 бр., оборот 314 746.
                          Скрийншот 2 - Видно е имало аукцион в 16.36, но "в края на деня" няма сделка след 16.31 ч., отделно, че последната цена в обзора е на 24.001.
                          Скрийншот 3 - Обема изведнъж е 55 680, максималната е 20.85, последна цена 24.001.
                          Тогава бях поствал и проблеми със сделки 0 бр. ЧЕЗ май или Адванс по 1 000 лв за ЧЕЗ - общо 15.73 примерно лв.
                          Всичко това идва от надграждане на Ксетрата, с проблем в комуникацията явно между ИП и БФБ. В крайна сметка никой ни лук е ял, ни го е мирисал, но пък прехвърля топката на другия. За мен остава Черния Петър за момента.

П.С.: Сега се получи ново писмо от БФБ, които настояват, че всичко при тях е било ОК, а проблема е в посредника.
                          Attached Files
                          Last edited by Jekata; 04.12.2012, 11:15.

Коментар

• Само че това мнение не е официална позиция на комисията, за да можем да я атакуваме. Виси едно съобщение тук във форума, даже нито една медия не го отрази. Така че според мен само декса може да си кореспондира с комисията на база смехотворния отговор на госпожата. Мариян например може да пита комисията, дали това им е официалното становище. Тогава вече ще предприемаме действия.

Коментар

В крайна сметка ИП вижда, знае за проблема, вижда че се проявява и по други позиции, коментирали са го с БФБ, оттам уж всичко е точно, ама не съвсем, та всеки ни лук ял, ни мирисал.
                              Жека, кажи с коя платформа си и с кой ИП? Аз също съм с Карол Брокер като BSEtrader и не съм видял такива проблеми. Включих се и в аукциона на Продажби миналата седмица

Иначе по темата - не е хубаво да утихва така проблема. Становището на КФН си е пълна подигравка и е добре да внесем някакъв коментар обратно в КФН, да им кажем какво мислим.

Коментар

• В крайна сметка ИП вижда, знае за проблема, вижда че се проявява и по други позиции, коментирали са го с БФБ, оттам уж всичко е точно, ама не съвсем, та всеки ни лук ял, ни мирисал.

Коментар

Working...
                                X