Тук за съжаление нещата съвсем не изглеждат толкова розови!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеГледам също и формите на КФН, в ФО за 2012г. тази огромна разлика на външната услуга са я покрили:
външни услуги 2012г. - 387 856
външни услуги 2011г. -294 564
без препоръка, считам че цената за покупки е добра, но не знам колко време пазара ще ни остави за покупки
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениевъншните услуги много нарастват, над 93 млн., не ги видях при свързаните лица... ако си чел по подробно
Имат и някои извънредни разходи гледам, като 2.2 мил за съдебни дела и 1.5 мил ревизионни актове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖека ,
няма и да го чета....
Търся цена за влизане и да говоря колко е лоша акцията.... щом е лош ,как да ви противореча...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВ общи линии няма печалба заради провициите, иначе приходите растат, има над 10 мил кеш, текущите активи надвишават текущите пасиви с над 20 мил...
То така май и не се разбра кой купи ония на 24 лв?
Коментар
-
В общи линии няма печалба заради провициите, иначе приходите растат, има над 10 мил кеш, текущите активи надвишават текущите пасиви с над 20 мил...
То така май и не се разбра кой купи ония на 24 лв?
п. п. Само мен ли ми се вижда смешна капитализацията от 25-26 мил. лева за ютилити компания с 850 мил. приходи?Last edited by dex; 30.01.2013, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИ все пак питането ми е за Продажбите, Мрежите няма и да питам.
ЧЕЗ видно какво що, ясни са очакванията, остава дали ще са реалност.
няма и да го чета....
Търся цена за влизане и да говоря колко е лоша акцията.... щом е лош ,как да ви противореча...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКак би коментирал отчета?
Ама и той щеше да е добър за купувачите ако бяха направили и 100 милиона печалба.... говоря за Енерто Про Мрежи че него го четох...
На Чез разпраделени да не би да има запалване на ракета...
Жека ти си стар играч... На пени маркета за да си платиш дълговете трябва да продадеш нещо стойносттно с сериозна стойност .... или да продаваш дирекно ХИМ и да спреш покачването.....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГадна акция.....утре продавайте на 14-15 лв , а петък може и 13.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ тия на загуба
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСъщо над 6 мил провизии
Въпроса е за реакцията на пазара. Джей беше писал някви числа както надолу, така и едни в другата крайност, но виждайки числата се запитах истина ли е или не...
Препоръки нямам!
Коментар
Коментар