Иска ми се още някой да се изака така хубаво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТук да е не е излязла новина за национализация
Не е препоръка
Добри цени......
Ама може и по добри 13,14 лв. по добре звучат.....
Абе къде е Съгласие..
Не е препоръка.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЪхъ, и после държавата щяла да прави търгово!
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТук да е не е излязла новина за национализация
Не е препоръка
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че ЕФ са го нататрузили на бъдеще
ЕФ купуват и за други например за ПФ С.....е
Така каза една жена....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам кой влезе на 24 но знам кой купува над 14 нагоре..
Не е препоръка..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой ПФ влезе на 24?
Не е препоръка..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе съм ,но не съм и само аз който иска да влезе.......тук.
Този ПФ на 24 ....
Докато лудите се налудуват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМонти, ти ли си ги наредил така по 100 бройки
Този ПФ на 24 ....
Докато лудите се налудуват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПредполагам ще се обосновеш с някакви числа?! Или се намираш просто на приказка
Днес някой от карол продаваше, предполагам че е бързал да си покрие покупките при хим ))
П.П. Може би имаш други способности, екстрасенс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТук за съжаление нещата съвсем не изглеждат толкова розови!
Днес някой от карол продаваше, предполагам че е бързал да си покрие покупките при хим ))
Общата стойност на всичките 171 поръчки бе 1,95 млн. лв. Повечето или за 1,12 млн. лв. бяха от клиенти на ИП Карол АД (с общо 73 поръчки).
Коментар
Коментар