Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТука няма ли раздвижване или да имго монт........
ще има раздвижване ,но не знам кога ще е,все пак някой си купи десетки хиляди над 23 лева....
Купих си малко на 13, имам поръчка на 11 за повече ,но тук цената ще зависи от Мажоритара...
ПФ не са много активни за вдигате на цената ... освен онзи до 10 акции в горно купува ама и той го няма в отминалия месец...
Нека да се доизясни държавата за тока и тогава ще тръгнем след като се успокоят загубите в отчетите...
Енерго ПРО мрежи според мен ще е печеливша краткосрочно и да се надяваме ще дадат малък тласък нагоре и тук..
Не е препоръка....имам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ аз си взех,а ПФ има 2-3 - виж протокола от ОСА
Но при Мрежите имат твърда подкрепа с много акции ,купува и определена цена ;,докато тук се лигавят с до десетина ..
Иначе щом Каролчетата почнат да продават и аз влизам....
Те са ми като индикатор... при дадени позиции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение13 лева е добра цена за влизане..
Е няма много ПФ да я крепят но си е абсолятен минимум...
Взех малко ...
Не е препоръка...
Коментар
-
ОСА
Енерго-Про Продажби АД-Варна
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 16:41
С решение №483-ПД от 26.06.2013г. КФН наложи ПАМ по отношение на Енерго-Про Продажби АД като задължава дружеството да не подлага на гласуване точка 15 от дневния ред на редовното общо събрание на акционерите, насрочено за 27.06.2013г. за овластяване на УС да сключи договор за овърдрафт кредит със заинтересувани лица. Решението за ПАМ подлежи на незабавно изпълнение, независимо дали е обжалвано
http://www.x3news.com/
Коментар
-
Нямам още , защото поръчките ми бяха на 14 и не стигнаха до тях ,но истината е че по добре в момента е да бъдат блокирани докато се успокой маркета.За разлика от други който ще падат като талпа ....
Последните акции който ми бяха блокирани , бяха на ХИМКО и купени на 20 ст ,след отблокирането ги продадох на Карол и Елана за 50 ст...
Има ПФ който има интерест да не падне цената под дадена стойност...
Спокойно....
Появиха се хийтъри ,но акциите не са търгуват и каквото да пише няма стойност да си гледат шит акциите....който скоро ще минат в полувин пени маркета ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБаси якото! За първа година си купувам акции след 20 годишно прекъсване и точно публичните ми са блокирани заради народния гняв!
Коментар
Коментар