Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Konsultant
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеизбягах ги на 2.15, имам тук от 19 и нещо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмах и ще имам...
А твойте шитове в момента са под водата.... и чакам още повече да слезнат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеами вземи си де..
А твойте шитове в момента са под водата.... и чакам още повече да слезнат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИсторически макс е 24.001
Тук цената се държи над 20 лв. с близо 50 % за ден.... за моя изненада....
Дааа...
Ако продължи така ...към сряда ще имаме нов макс...
Свободния обем е много ,много малък....
Нямам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеНикога по тази позиция не е имало сделки на 24 лв. Макс - 22 лв., което бе постигнато и днес, т.е. налице е изравнена максимална стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеНикога по тази позиция не е имало сделки на 24 лв. Макс - 22 лв., което бе постигнато и днес, т.е. налице е изравнена максимална стойност.
Ноември 2012 г.... над 60 К.... на 24 лв....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПо голям коментар за това ,че още на първия месец след приватизацията на пакета , някой изкупи стотици К на 24 ...
И тук всички се хвалеха как са го прекарали... .
Не мога да пиша лошо за компанията ,защото ми е приоритетна..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДаде се отговор на много от твоите въпроси,
Печалбата има сезонност, ІV и І во тримесечие имат по-голяма консумация и по малко волтаици, както и ВЕЦ-ове силни май и юни
Чехите нищо не са прехвърлили от Мрежи към Продажби, резултатите са факт вследствие на регулирани цени от ДКЕВР... Двете дружества нямат база за сравнение, Мрежите са с ИМС с балансова стойност 400 млн., а печалбата е друг въпрос
А аргументи за депозита винаги ще се намерят, кредитни рейтинги, ала балаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеПри положение, че Мрежи купува на твърди цени от НЕК, това означава, че мрежи са си прехвърлили резултата тук. Или греша в разсъжденията си?
Коментар
Коментар