IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
    30.01.14 Акцията е супер, проблема е мажо ...
    На IPO взех доста и продадох на 23.98, супер печалба си докарах.

За мен разковничето е дали ще има сделка пак около 24 лв. /макар, че днес се купува от редица ИП, което не потвърждава тезата/ и ако няма сделка дали ще се мине тази психологическа граница, която е най-високата историческа цена до момента.

И аз влезнах отново на 20 кинта .. .

Приятно гледане на мача!

Коментар

• хайде и от мен ..сега е момента ..
      сложих една 100 под 20....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        избягах ги на 2.15, имам тук от 19 и нещо..
        Успех ти желая....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Имах и ще имам...
          А твойте шитове в момента са под водата.... и чакам още повече да слезнат....
          избягах ги на 2.15, имам тук от 19 и нещо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            ами вземи си де..
            Имах и ще имам...
            А твойте шитове в момента са под водата.... и чакам още повече да слезнат....

Коментар

• ами вземи си де..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Исторически макс е 24.001
                Характерното е че въпреки сечта на ДАХ минус 210 пункта и слалома по ТИМ позициите....най много качили се..
                Тук цената се държи над 20 лв. с близо 50 % за ден.... за моя изненада....
                Дааа...
                Ако продължи така ...към сряда ще имаме нов макс...
                Свободния обем е много ,много малък....
                Нямам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                  28.11.2012 24лв обем 55680
                  Моя грешка, съжалявам!

Коментар

• Исторически макс е 24.001

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Никога по тази позиция не е имало сделки на 24 лв. Макс - 22 лв., което бе постигнато и днес, т.е. налице е изравнена максимална стойност.
                      Я прегледай малко пак историята.

Коментар

Никога по тази позиция не е имало сделки на 24 лв. Макс - 22 лв., което бе постигнато и днес, т.е. налице е изравнена максимална стойност.

Ноември 2012 г.... над 60 К.... на 24 лв....

Коментар

28.11.2012 24лв обем 55680

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            По голям коментар за това ,че още на първия месец след приватизацията на пакета , някой изкупи стотици К на 24 ...
                            И тук всички се хвалеха как са го прекарали... .
                            Не мога да пиша лошо за компанията ,защото ми е приоритетна..

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Даде се отговор на много от твоите въпроси,
                              Печалбата има сезонност, ІV и І во тримесечие имат по-голяма консумация и по малко волтаици, както и ВЕЦ-ове силни май и юни
                              Чехите нищо не са прехвърлили от Мрежи към Продажби, резултатите са факт вследствие на регулирани цени от ДКЕВР... Двете дружества нямат база за сравнение, Мрежите са с ИМС с балансова стойност 400 млн., а печалбата е друг въпрос
                              А аргументи за депозита винаги ще се намерят, кредитни рейтинги, ала бала
                              Мерси за отговора, а успя ли някой да прочете странния протокол от Декември, който изцяло не мина? Там ИД-тата са поискали да вземат заем за 90 милиона от свързано лице и им е отказано от миноритарите. След това са поискали да цедират вземанията си за над 100 милиона и пак им е отказано от миноритарите. Не коментирам факта, че са поискали и смяна на одитора в 12 без пет и мажоритара ги е порязъл там и пак им е отказано. Защо това търговско дружество е поискало да има финансиране за близо 200 милиона, при положение, че са имали над 50-70 милиона по банкови сметки (преди селския депозит)?
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                При положение, че Мрежи купува на твърди цени от НЕК, това означава, че мрежи са си прехвърлили резултата тук. Или греша в разсъжденията си?
                                Мрежите никакъв ток не купуват от НЕК, те са само собственици на инфраструктурата по която "минава" тока!

Коментар

Working...
                                X