IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде сега.. Продадоха един двама и започнаха сценариите. Днес е ден за ръст по други позиции, мисля, че е очевидно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      И на мен ми се иска, но мисля, че има около 1-2% шанс
      За мен ...
      Акция с перспектива ,но не е вече на гребена на вълната.... почва да слиза.....
      Не е модна и ще пада до 17-18 .....още тези дни....
      Ами купувай .... ако имаш срок три- шест месеца или продавай да не изпуснеш авантата в някоя друга....
      Днес съм потресен при търгово и такова нещо.....
      Да не са пуснали банковита акции за колекция и с номизнатична стойност .......
      като златните монети....
      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Тука изгърмяха всички стопове, бушони, предпазители и друга охранителна техника
        Да не видим скоро исторически цени от 13 лева за бройчица?

Имам и се ослушвам на рубежа като стара лисица.

И на мен ми се иска, но мисля, че има около 1-2% шанс

Коментар

• Тука изгърмяха всички стопове, бушони, предпазители и друга охранителна техника
          Да не видим скоро исторически цени от 13 лева за бройчица?

Имам и се ослушвам на рубежа като стара лисица.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Сметнах, че free float-а по позицията по настоящата цена е малко на 5.5 млн. лв.

Нищо работа за пенсионерите, нали?

Коментар

Тука наблюдавам вече 4 ден - сабахлем има избухване, цената скача брутално, после спихва и връща следобяд сериозно. Много интересно...
              Нови и нови инвестори се събудждат по тази позиция, Ката дан

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Вече все по-малко връща. Очерта се трайна посока.
                Всичко постигнато дотук е без подкрепата на институционален инвеститор, аз лично ги чакам да се включат към края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Няма начин да не тества 24 лв., т.е. исторически максимум.

Коментар

Тука наблюдавам вече 4 ден - сабахлем има избухване, цената скача брутално, после спихва и връща следобяд сериозно. Много интересно...

Коментар

• Тука наблюдавам вече 4 ден - сабахлем има избухване, цената скача брутално, после спихва и връща следобяд сериозно. Много интересно...
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Акция, която се оценява на 13 лв. при загуба, кофти мажо и кофти врътки трябва да се оценява на минимум 28 лв. при 23 милиона печалба и непроменени други условия. Въпрос на време е пазарът да пробие историческия връх. Така мисля.
                        Само намек за търгово или дивидент и цената ще мине 30-35..
                        Само ,че трябва време ,маркета да свикне с новия връх.... 20-22...
                        Защото вчера беше на 13 а днес са 22.. това са си 60 %....за ден ,два..
                        При слаболиквидна компания.... и един желаещ ще я прати в небесата....

А сега въпроса е кои ще е първи... да прекара останалите..
                        Докато мислят ,може и ние да се вредим.....

Коментар

• Акция, която се оценява на 13 лв. при загуба, кофти мажо и кофти врътки трябва да се оценява на минимум 28 лв. при 23 милиона печалба и непроменени други условия. Въпрос на време е пазарът да пробие историческия връх. Така мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Затова си ги продадох над 20 и сега мога да мисля.....на празна ясла...
                            Под 25 не бих продал. От ИПО-то насам на бая врътки се нагледах, но хубаво е , че пада до първоначалната цена за да си пълни човек

Коментар

• Монти и аз ги виждам, като теб нещата, Имам, Имам и за купуване... важно е да има движение, това храни

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                                Да ..
                                по логика ,трябваше да минем поне 27-30..
                                Само ,че като знам брокерите .... сега ще мислят от къде ,защо ,да не е прекарване, какво ще стане... кой ще ги им купи после...
                                Минават поне три дни....
                                Първия ден се атакува от дребните ,втория се допълва от неразбралите ...
                                В понеделник ,вторник или ще излетим към 25 или ще останем на място..
                                Ако останем на място ...
                                В близко време ще има успокоение на долу и тогава ще се купува....но не под 17-18....
                                Поне на една трета от цената.... да не съм нагъл....
                                Ако излетим нагоре ... ще се хвана на 22 - 23 там има сериозен съпорт...с малко бройки...
                                След това отиваме на 27 ....
                                Така ми каза шарения боб...
                                Не е препоръка...

Затова си ги продадох над 20 и сега мога да мисля.....на празна ясла...

Коментар

Working...
                                X