Хайде сега.. Продадоха един двама и започнаха сценариите. Днес е ден за ръст по други позиции, мисля, че е очевидно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Продажби АД (4ES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеИ на мен ми се иска, но мисля, че има около 1-2% шанс
Акция с перспектива ,но не е вече на гребена на вълната.... почва да слиза.....
Не е модна и ще пада до 17-18 .....още тези дни....
Ами купувай .... ако имаш срок три- шест месеца или продавай да не изпуснеш авантата в някоя друга....
Днес съм потресен при търгово и такова нещо.....
Да не са пуснали банковита акции за колекция и с номизнатична стойност .......
като златните монети....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТука изгърмяха всички стопове, бушони, предпазители и друга охранителна техника
Да не видим скоро исторически цени от 13 лева за бройчица?
Имам и се ослушвам на рубежа като стара лисица.
И на мен ми се иска, но мисля, че има около 1-2% шанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТука наблюдавам вече 4 ден - сабахлем има избухване, цената скача брутално, после спихва и връща следобяд сериозно. Много интересно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВече все по-малко връща. Очерта се трайна посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВече все по-малко връща. Очерта се трайна посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТука наблюдавам вече 4 ден - сабахлем има избухване, цената скача брутално, после спихва и връща следобяд сериозно. Много интересно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАкция, която се оценява на 13 лв. при загуба, кофти мажо и кофти врътки трябва да се оценява на минимум 28 лв. при 23 милиона печалба и непроменени други условия. Въпрос на време е пазарът да пробие историческия връх. Така мисля.
Само ,че трябва време ,маркета да свикне с новия връх.... 20-22...
Защото вчера беше на 13 а днес са 22.. това са си 60 %....за ден ,два..
При слаболиквидна компания.... и един желаещ ще я прати в небесата....
А сега въпроса е кои ще е първи... да прекара останалите..
Докато мислят ,може и ние да се вредим.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗатова си ги продадох над 20 и сега мога да мисля.....на празна ясла...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
по логика ,трябваше да минем поне 27-30..
Само ,че като знам брокерите .... сега ще мислят от къде ,защо ,да не е прекарване, какво ще стане... кой ще ги им купи после...
Минават поне три дни....
Първия ден се атакува от дребните ,втория се допълва от неразбралите ...
В понеделник ,вторник или ще излетим към 25 или ще останем на място..
Ако останем на място ...
В близко време ще има успокоение на долу и тогава ще се купува....но не под 17-18....
Поне на една трета от цената.... да не съм нагъл....
Ако излетим нагоре ... ще се хвана на 22 - 23 там има сериозен съпорт...с малко бройки...
След това отиваме на 27 ....
Така ми каза шарения боб...
Не е препоръка...
Затова си ги продадох над 20 и сега мога да мисля.....на празна ясла...
Коментар
Коментар