IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Не знам ама колкото пъти съм купувал все Реал и ЦКБ продаваха. Само за инфо
    Може да са ПФ на групата.... съгласие...
    Те имат доста ...
    само че в Мрежи ..крепЯт.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Продават дребните, които успяха да накупят преди дни от 14 лева нагоре.
      Не ми се връзва. Ала ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Не знам ама колкото пъти съм купувал все Реал и ЦКБ продаваха. Само за инфо
        Аз купувах от ПФБК и ЦКБ и аз за инфо

Коментар

• Не знам ама колкото пъти съм купувал все Реал и ЦКБ продаваха. Само за инфо

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            А кой продава щом е така?. Забелязвам, че акциите за продажба са доста..
            Продават дребните, които успяха да накупят преди дни от 14 лева нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              напротив, според мен една група събира почти всичко свободно като акции тук, а дребните останахме съвсем малко
              А кой продава щом е така?. Забелязвам, че акциите за продажба са доста..

Коментар

Ами 14 лева печалба на акция си е новина по моите стандарти, за теб не знам.
                Така е но ако остане в касите ....тогава и 30 ще е малко....

Коментар

15 лева, че и малко повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Днес ,
                    може и да не мисля рационално ,че ме е гътнал грипа и се мъча на работното място....
                    А цената ...
                    Ами големия купувач на 24 .. през ноември 2012 г...
                    трябваше им месец да се свали на 14.......когато заизлизаха тези с ликвидността....
                    ТАКА....
                    има ли новини ... ще има радост , мажо ще си мълчи ли ... лошо... и акцията ще пада...
                    Тя е една от акциите който дебна.....от 2012 .... когато се продаде миноритарния пакет....

Коментар

Монти, за поведението на акцията на ПИБ ли задаваш въпрос. Кое и е странното, виж в темата за нея, хората ти го обясняват. Според мен ти тук чакаш на 20.23 някъде, за да купиш - лошо няма, но ... първо, изглежда, че продавачите се изчерпаха, след това знаем какво следва.
                      Днес ,
                      може и да не мисля рационално ,че ме е гътнал грипа и се мъча на работното място....
                      А цената ...
                      Ами големия купувач на 24 .. през ноември 2012 г...
                      трябваше им месец да се свали на 14.......когато заизлизаха тези с ликвидността....
                      ТАКА....
                      има ли новини ... ще има радост , мажо ще си мълчи ли ... лошо... и акцията ще пада...
                      Тя е една от акциите който дебна.....от 2012 .... когато се продаде миноритарния пакет....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        напротив, според мен една група събира почти всичко свободно като акции тук, а дребните останахме съвсем малко
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          По тази позиция все още не съм видял голям играч. Песента не е изпята. Аз си чакам 28 лв., а надолу стопът ми не е преместен - 16 лв. Ако затвори над 23 лв. стопът ми се мести на 20 лв. и готово...20% гарантирани.

Коментар

• Монти, за поведението на акцията на ПИБ ли задаваш въпрос. Кое и е странното, виж в темата за нея, хората ти го обясняват. Според мен ти тук чакаш на 20.23 някъде, за да купиш - лошо няма, но ... първо, изглежда, че продавачите се изчерпаха, след това знаем какво следва.

Коментар

• По тази позиция все още не съм видял голям играч. Песента не е изпята. Аз си чакам 28 лв., а надолу стопът ми не е преместен - 16 лв. Ако затвори над 23 лв. стопът ми се мести на 20 лв. и готово...20% гарантирани.

Коментар

Хайде сега.. Продадоха един двама и започнаха сценариите. Днес е ден за ръст по други позиции, мисля, че е очевидно.
                                Добре ... имаме развинтена фантазия...
                                как го виждаш при търгово на 3,43 да се купува над 3,7....
                                Освен ако мажо не е извадил няколко стотици да не приемат търгово по големите акули....другото е идиотизъм....
                                Това са пари който ще са замразени в близките 4 месеца....докато върви официалното търгово...
                                не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X