IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    На мен точно това ми направи впечатление, Монти!
    Другото на което искам да обърна внимание -
    17 млн. печалба за годината. Ако го разделим това на пазарната капитализация се полувачава 60%!!!! Т.е. ако фирмата реши да разпредели дивидент с цялата печалба за годината (а тя може да го направи без проблем, защото на всичкото отгоре има и много кеш!!!!!), дивидентът би бил 60%. T.e. 2 такива години и си си избил цялата инвестиция, и вече всичко което направиш е на печалба! Което е немислимо, имам предвид дори и на БФБ няма такива сделки вече Тази акция е изключително подценена и е въпрос на време да се качи и то много!
    За това днес и аз купувах. На 20!
    А догодина ако е на 17 млн. загуба, ще върнеш ли дивидента!?

Коментар

• На мен точно това ми направи впечатление, Монти!
      Другото на което искам да обърна внимание -
      17 млн. печалба за годината. Ако го разделим това на пазарната капитализация се полувачава 60%!!!! Т.е. ако фирмата реши да разпредели дивидент с цялата печалба за годината (а тя може да го направи без проблем, защото на всичкото отгоре има и много кеш!!!!!), дивидентът би бил 60%. T.e. 2 такива години и си си избил цялата инвестиция, и вече всичко което направиш е на печалба! Което е немислимо, имам предвид дори и на БФБ няма такива сделки вече Тази акция е изключително подценена и е въпрос на време да се качи и то много!
      За това днес и аз купувах. На 20!
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
        Залегнали са някои елементи да купуват на кота 20. Тук сега се питаме, щом няма капиталова печалба, това би трябвало да е значи дивидентна акция, иначе по-добре да пазарим направо оригинала CEZ с ядрените й реактори, все пак Словакия е втора в света по използване на атомна енергия след Франсетата и имат шанс, когато пуснат новостроящите се реактори да излязат и начело.
        Е има и кой да продаде......на 20 лв...
        Иначе съм си извадил на едно лисче.......едни данни ,когато някой почне да продава ,го поглеждам и се и се връщам на маркета ,като купувач....

Акции - 1,501,000 бр..
        Парични средства в брой ....-45,190,000...лв.
        неразпределена печалба - 56,068,000 лв.
        Общо 191,979,000 пасиви 132,261,000 лв
        Едно число е 60 милки ...и делено на акциите ..
        40 кинта....
        Та 20 лева си е едно добро подаръче...
        Ама всеки си има глава....и акъл....

Коментар

• Залегнали са някои елементи да купуват на кота 20. Тук сега се питаме, щом няма капиталова печалба, това би трябвало да е значи дивидентна акция, иначе по-добре да пазарим направо оригинала CEZ с ядрените й реактори, все пак Словакия е втора в света по използване на атомна енергия след Франсетата и имат шанс, когато пуснат новостроящите се реактори да излязат и начело.

Коментар

• Колкото повечече ,толкова повече.....акции....

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              лягай да спиш ма питко пожълтяла
              не си ми пожелал лека нощ и това ми пречи да заспя спокойно-нека те изпреваря и от моя страна ти пожелая-лека и спокойна и безаварийна night

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                +1
                лягай да спиш ма питко пожълтяла
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                  Абе момчета имайте милост бе. Някой ма ощипа с могъщите 2 бройчици, ми само комисионната за тия 2 бройчици ми свалят продажната на 22..
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                    Да ти имам изто4ника и на теб , хора не внимавате ли какво 4етете ....?
                    Бивол като цяло се оповават на разследвания и факти, не като жълтата преса на пасчо. Какъв ти е проблема?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      https://www.bivol.bg/energo-pro.html

ЕНЕРГО-ПРО Е СВЪРЗАНА С ОРЪЖЕЕН БИЗНЕС И МАЩАБНИ КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ В ЧЕХИЯ

Защо българското ЕРП дава 15 млн евро заем на малка чешка фирма?
                      Да ти имам изто4ника и на теб , хора не внимавате ли какво 4етете ....?

Коментар

• https://www.bivol.bg/energo-pro.html

ЕНЕРГО-ПРО Е СВЪРЗАНА С ОРЪЖЕЕН БИЗНЕС И МАЩАБНИ КОРУПЦИОННИ СКАНДАЛИ В ЧЕХИЯ

Защо българското ЕРП дава 15 млн евро заем на малка чешка фирма?

Коментар

• Абе момчета имайте милост бе. Някой ма ощипа с могъщите 2 бройчици, ми само комисионната за тия 2 бройчици ми свалят продажната на 22..
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            малки ли? може в някоя детска градина да са се събудили и всички да се втурнали да купуват енерго про продажби
                            Два бързи въпроса ...
                            Коя е детската градина и кой номер е групата....
                            май не е била целодневна ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Сценария, на който съм заложил при Енергото за тази година е: Про-дивидент, Мрежи-отписване.
                              Това лични размисли ли са ти, или нещо е излязло някъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Като за начало трябва да се разграничават снабдители и разпределители на ток. Има доста информация за сектора, но си иска четене, за да се изясни картината и да се формират очаквания - разбира се ДКЕВР винаги може да промени правилата в хода на играта.
                                Да, да, 100% си е така!

В моя пост говоря за всичко в куп и може да заблудя някого, просто обяснявам че не са еднва нещата в различните ЕРП. Технологичните загуби нямат отношение към снабдителите.

Коментар

Working...
                                X