IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Продажби АД (4ES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, ако осъдим Комисията ползата ще бъде едно морално удоволствие, което нищо няма да промени. Поезд ушел!

Още не съм решил, каква част от позицията ще оставя... Сигурно над 50%

Коментар

• Точно Гюров има опит с дела с КФН.

Имаш ли контакт с него, за консултация, колко би струвал един колективен иск..

Коментар

• Ами да пробваме- аз съм за..Има ли някой правист да помогне..

Коментар

• Някой знае ли добри адвокати с опит в дела с КФН.. :

Адвокатско дружество Гюров и Ризов - София

Точно Гюров има опит с дела с КФН.

Коментар

• Временна комисия за проучване на финансовото състояние на пенсионноосигурителните дружества и управляваните от тях универсални и професионални пенсионни фондове и прилагането на регулаторната рамка
            E-mail: kpf@parliament.bg
            София 1169, пл. "Княз Александър I" №1, зала
            Телефон: 02 939 31 73;

Вариант за писмо до тези с председател Корнелия Нинова. Все пак няколко пенсионни фонда ще са най-засегнати от ниските цени.
            Друг вариант е Георги Кадиев, той си има игра с Мавро.
            Last edited by znae6t; 05.05.2015, 12:37.

Коментар

• Някой знае ли добри адвокати с опит в дела с КФН..

Коментар

• Колкото сме повече, толкова ще ни е по изгодно..Важно е и към коя кантора ще се обърнем..Дали да не се консултираме с ЛЕКС.БГ

Коментар

• Аз съм съгласен да заведем колективен иск срещу КФН, а съгласие си имат договорка под масата.Пак миноритарите сме прецакани...Сигурно ще продам над 95%.Тези сега ни лъжат, че после ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                    Аз съм готов да потроша пари по адвокати за да видя Оффшорко как му се омазнява перчема от напрежение - Priceless
                    Аз също се замислям за това от няколко дни, бих платил доста за това удоволствие!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                      Помните ли как комисията даде на прокуратурата Булброкърс, защото според тях е можело да се постигне по-висока цена на приватизационните търгове и държавата била ощетена със 87 млн. според Мавъра! А сега допускат оценка на пазарни аналози сделките от приватизационните търгове при оценяване на двете компании!
                      Мислите ли че можем да съдим КФН с колективен иск за причинени вреди на миноритарни акционери. Търговите са на 0.5 P/B
                      Аз съм готов да потроша пари по адвокати за да видя Оффшорко как му се омазнява перчема от напрежение - Priceless

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                        Аз за себе си съм решил да не продавам. Поемам си рисковете и очаквам резултатите. За КФН съм напълно съгласен с теб. Доколкото знам подлежат на одит единствено от Сметната Палата, там трябва да се отправят въпросите. Много ми е чудно защо Инвестор и Икономедия мълчат като полови органи по въпроса.

Мавродиев: КФН работи перфектно и пунктуално, защо да подавам оставка 30.01.2015
                        Инвестор какво могат да направя според теб! Нали се сещаш, че собственика им е същия както на Съгласие и другите фондове, които продадоха на 20.70 лв. Тяхната е друга работа, те ще си получат цената от поне двойно! Та инвестора отпада! Може би Капитал, но и те са натискани отвсякъде и надали ще искат още да се захапват с КФН и Мавъра!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Съгласие не ги брой от нашата страна на барикадата, щом осигуриха на мажо възможността да отправи търгово. Според мен ще приемат. Така като смятам, нямаме никакви шансове и отписването е сигурно и при двете дружества. Въпросът е искаме ли да оставаме акционери в непублични компании и какво правим, за да се вдигне шум, така че поне комисията да влезе в обяснителен режим, защо прецаква акционерите, вкл. доста пенсионни фондове, осигурявайки възможност на чешкият мажоритар да отпише компанията срещу смешна финансова компенсация за акционерите.
                          Аз за себе си съм решил да не продавам. Поемам си рисковете и очаквам резултатите. За КФН съм напълно съгласен с теб. Доколкото знам подлежат на одит единствено от Сметната Палата, там трябва да се отправят въпросите. Много ми е чудно защо Инвестор и Икономедия мълчат като полови органи по въпроса.

Мавродиев: КФН работи перфектно и пунктуално, защо да подавам оставка 30.01.2015

Коментар

• В отчета за първото тримесечие в баланса са дадени и числата към 31.12.2014 г., вероятно от одитирания, който все още крият, вероятно ще го правят докато не мине търговото. Провизиите за 12 млн. лв. за правни искове , които бяха начислили през 2014 ги няма, най-вероятно не са реинтегрирани, а одиторът им се е изсмял и ги е задраскал. Та само тези вдигат цената на акция с 8 лв. а през оценката с 5.50 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Съгласие не ги брой от нашата страна на барикадата, щом осигуриха на мажо възможността да отправи търгово. Според мен ще приемат. Така като смятам, нямаме никакви шансове и отписването е сигурно и при двете дружества. Въпросът е искаме ли да оставаме акционери в непублични компании и какво правим, за да се вдигне шум, така че поне комисията да влезе в обяснителен режим, защо прецаква акционерите, вкл. доста пенсионни фондове, осигурявайки възможност на чешкият мажоритар да отпише компанията срещу смешна финансова компенсация за акционерите.
                              Помните ли как комисията даде на прокуратурата Булброкърс, защото според тях е можело да се постигне по-висока цена на приватизационните търгове и държавата била ощетена със 87 млн. според Мавъра! А сега допускат оценка на пазарни аналози сделките от приватизационните търгове при оценяване на двете компании!
                              Мислите ли че можем да съдим КФН с колективен иск за причинени вреди на миноритарни акционери. Търговите са на 0.5 P/B

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Мдаа, в новия отчет към 40 мил. кеш, а те изкупуват при 34,5...
                                Тук по-имаме шансове да устискаме под 95%, но много зависи от Съгласие, които държат голям %

Коментар

Working...
                                X