Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смешна ликвидност на БФБ!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПонеже не ми се участва в ЧЕЗ с привлечен ресурс, връхлетя ме еретичната мисъл да прибера няколко наема предварително , като сваля цената малкоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВинс ,
ти би ли дал съвет на приятели да участват на нашата борса.....
Аз не и много са така....
Бих излъгал 5,6 човика да хвърлят 100 К но като тръгнат на зле работите ,тези хора няма да ги видя повече като приятели...А днес имам сделки за 5 К ....ама тебе това не те грее....тези пари отидоха в тези който се изнизаха пак от нашата борса...
А и малко тютюни ама там е друга хаава....и вчера беше така и понеделник ще е така пък после ще заделя резерв... . Колко да вкарвам ,като спекулантите си търсят парите в Енерго ПРО че не им излизат сметкиге......
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение+1
Понеже не ми се участва в ЧЕЗ с привлечен ресурс, връхлетя ме еретичната мисъл да прибера няколко наема предварително , като сваля цената малко
А това, че е свален съпорта, мен въобще не ме пУаши. Имотите ми и те свалиха гарда много повече, но пак съм дългосрочен оптимист! Разчитам да ги развържа до 10 години /продажните/.
П. П. Лошото е че си изгорих демонстративно биковата вратовръзка на площад "Македония" срещу високата сграда, разгърдих се като товарачите от същия площад и прегърбен и психически смазан, с преметнато през рамо сако, продължих към офиса на ПФБК
Пусне прИмоция...
Ползваш три месеца ,плащаш два....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение+1
Понеже не ми се участва в ЧЕЗ с привлечен ресурс, връхлетя ме еретичната мисъл да прибера няколко наема предварително , като сваля цената малко
А това, че е свален съпорта, мен въобще не ме пУаши. Имотите ми и те свалиха гарда много повече, но пак съм дългосрочен оптимист! Разчитам да ги развържа до 10 години /продажните/.
П. П. Лошото е че си изгорих демонстративно биковата вратовръзка на площад "Македония" срещу високата сграда, разгърдих се като товарачите от същия площад и прегърбен и психически смазан, с преметнато през рамо сако, продължих към офиса на ПФБК
Ей на, вече предварителен наем ще им вземаш на горките
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПфуу, оревахте върталъка навсякъде днеска.
Всеки хванал някаква тема и се жалва ли жалва.
Ми какво очаквахте - че ще направите едни бързи пари на ЕПро-то и чао. Да ,ама не.
Всеки търг си е различен.
Който му липсва най важното качество на борсата ТЪРПЕНИЕТО - еми да духа супата щом заслужава. Даже ми се ще мажо ли е ПФ ли е - да свали съпорта още по-ниско. 13/130лв е хубаво ниво за отсяване на плявата
Тъй като гледам май само аз и Батята ще участваме и на ЧЕЗ.
Няма лошо - по-малко конкуренция, по-добре.
То не че сме много на БФБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДойде на моята цена....
3 мишки ми пуснаха днес сиренце на 14.01.
Ако беше левче надолу щеше да е по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПфуу, оревахте върталъка навсякъде днеска.
Ми какво очаквахте - че ще направите едни бързи пари на ЕПро-то и чао. Да ,ама не.
Който му липсва най важното качество на борсата ТЪРПЕНИЕТО - еми да духа супата щом заслужава. Даже ми се ще мажо ли е ПФ ли е - да свали съпорта още по-ниско. 13/130лв е хубаво ниво за отсяване на плявата
Коментар
-
Пфуу, оревахте върталъка навсякъде днеска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение188 СДЕЛКИ БРАВО, БРАВООООООООООООООООООООООО НА ИНВИСИТУРКЪТА ОБЩНОСТ. Кварталният супер маркет със сигурност има повече клиенти до 5 часа. И после ще ми разправят някои, че проблема бил в компаниите, мажоритарите, Бойко, Осама, на баба им .... и не знам си какви още причини. НЕ ДРАГИ СЪФОРУМЦИ ПРЕЧИНАТА Е ЕДИНСТВЕНО И САМО В НАС И АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ МИСЛИТЕ ТАКА АМИ ТЪРСИТЕ ПРИЧИНАТА ВЪВ ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И В СЕБЕ СИ МИ НАПРАВЕТЕ МНОГО ПРОСТИ ДЕЙСТВИЯ СЛАГАЙТЕ СИМВОЛИЧНИ БРОЙКИ НА 0.1 СТОТИНКИ ИЛИ ПЪК ЗА ТЕЗИ КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКИ АКЦИИ СА БОКЛУК, ми много е просто решението борете се за къси продажби. Айде де нали има много разбирачи на БФБ ай да развием пазара но не само на думи. Да както съм казвал и преди аз търся само пречината в мен си взимам си дивидента от еларга и бай-бай БФБ не мога да издържа на такава мизерия, всеки тук голям капацитет голямо нещо а пък не се виждаме в каква кочина сме всички до един.
Американците казват като толкова много разбираш къде ти е милиона???????????????
ти би ли дал съвет на приятели да участват на нашата борса.....
Аз не и много са така....
Бих излъгал 5,6 човика да хвърлят 100 К но като тръгнат на зле работите ,тези хора няма да ги видя повече като приятели...А днес имам сделки за 5 К ....ама тебе това не те грее....тези пари отидоха в тези който се изнизаха пак от нашата борса...
А и малко тютюни ама там е друга хаава....и вчера беше така и понеделник ще е така пък после ще заделя резерв... . Колко да вкарвам ,като спекулантите си търсят парите в Енерго ПРО че не им излизат сметкиге......
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение188 СДЕЛКИ БРАВО, БРАВООООООООООООООООООООООО НА ИНВИСИТУРКЪТА ОБЩНОСТ. Кварталният супер маркет със сигурност има повече клиенти до 5 часа. И после ще ми разправят някои, че проблема бил в компаниите, мажоритарите, Бойко, Осама, на баба им .... и не знам си какви още причини. НЕ ДРАГИ СЪФОРУМЦИ ПРЕЧИНАТА Е ЕДИНСТВЕНО И САМО В НАС И АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ МИСЛИТЕ ТАКА АМИ ТЪРСИТЕ ПРИЧИНАТА ВЪВ ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И В СЕБЕ СИ МИ НАПРАВЕТЕ МНОГО ПРОСТИ ДЕЙСТВИЯ СЛАГАЙТЕ СИМВОЛИЧНИ БРОЙКИ НА 0.1 СТОТИНКИ ИЛИ ПЪК ЗА ТЕЗИ КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКИ АКЦИИ СА БОКЛУК, ми много е просто решението борете се за къси продажби. Айде де нали има много разбирачи на БФБ ай да развием пазара но не само на думи. Да както съм казвал и преди аз търся само пречината в мен си взимам си дивидента от еларга и бай-бай БФБ не мога да издържа на такава мизерия, всеки тук голям капацитет голямо нещо а пък не се виждаме в каква кочина сме всички до един.
Американците казват като толкова много разбираш къде ти е милиона???????????????
Коментар
-
188 СДЕЛКИ БРАВО, БРАВООООООООООООООООООООООО НА ИНВИСИТУРКЪТА ОБЩНОСТ. Кварталният супер маркет със сигурност има повече клиенти до 5 часа. И после ще ми разправят някои, че проблема бил в компаниите, мажоритарите, Бойко, Осама, на баба им .... и не знам си какви още причини. НЕ ДРАГИ СЪФОРУМЦИ ПРЕЧИНАТА Е ЕДИНСТВЕНО И САМО В НАС И АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ МИСЛИТЕ ТАКА АМИ ТЪРСИТЕ ПРИЧИНАТА ВЪВ ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И В СЕБЕ СИ МИ НАПРАВЕТЕ МНОГО ПРОСТИ ДЕЙСТВИЯ СЛАГАЙТЕ СИМВОЛИЧНИ БРОЙКИ НА 0.1 СТОТИНКИ ИЛИ ПЪК ЗА ТЕЗИ КОИТО МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКИ АКЦИИ СА БОКЛУК, ми много е просто решението борете се за къси продажби. Айде де нали има много разбирачи на БФБ ай да развием пазара но не само на думи. Да както съм казвал и преди аз търся само пречината в мен си взимам си дивидента от еларга и бай-бай БФБ не мога да издържа на такава мизерия, всеки тук голям капацитет голямо нещо а пък не се виждаме в каква кочина сме всички до един.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение13:10 часа 76 сделки 82 054 лв. средно една сделка е малко над иляду лефа!!!!!!!!!!!! Май проблема не е в ликвидността, а в мен че си прехвърлих 100% от капитала на БФБМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнениеНЕ ЗНАЕХ ,ЧЕ ТАМ НЯКОГА Е ТЕКЛО! ВМЕСТО ДА СЕ ВАЙКАТЕ ,ПАЗАРУВАЙТЕ!
Коментар
Коментар