IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Еон ли говорим което стана Енергопро или за чез, да не бъркаме нещо табелите ?
    до 30 дни идва приватизацията на ЧЕЗ и тогава заедно с продажбата на стари акции час от неизпълнение поръчки ще налетят на Енерго Про Мрежи....
    Е как така си сигурен на 100, като не игра на първия аукцион. Аз пък съм сигурно, че всичката дребна сволоч се беше вманиачила в идеята, да направи рипийт на случката с евн. Всичко беше добре, докато не стана ясно, че тия не са евн. Мисля, че имаше и някакъв пост от друг участник по тази сентенция.
    Дребната паплач седеше и много по-ниско, и още в първия ден на "ипо"-то продаваха. Незнам как, преди да е минал сетълмента. Ти самия посочваше каква подигравка може да се случи в първите часове след търга.

Играх на аукциона но не спечелих ,после купувах на 14,1 Продажбите и Мрежите на 143 На другият ден продадох Продажбите на 15 и после пак купувах на 14....
    Фонда на батя ти е продaвал като разпран още първите часове след аукциона. Боли го батята за артиите ако има 5 лева профит...

Не става въпрос за Батя а за големи поръчки по 2000 на Мрежите и по 5 К на Продажбите
    Ти залагаш, ама няма нужда, беше си 100% сигурен
    Пиша че купувача до 150 го прогнозирам между 2 ,но поръчките на 143 и145 са на мажоритара...

Кой да ги купи, марсианците ли ?
    марсианците са на Земята....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      За Енерго - Про -Продажби ,може и да си права ,но тук в Мрежите са по желЕзни.....
      Причината че участваха спекуланти с повече информация за желанието на мажоритара . Затова смятам че цената от 160 лева е възможна по приватизацията на ЧЕЗ Разпределение България...
      За Еон ли говорим което стана Енергопро или за чез, да не бъркаме нещо табелите ?
      На 100 % съм сигурен че тези от поръчките продава са на мажоритара от 150 бр. на 143 лв и 350 на 145 лв..
      Е как така си сигурен на 100, като не игра на първия аукцион. Аз пък съм сигурно, че всичката дребна сволоч се беше вманиачила в идеята, да направи рипийт на случката с евн. Всичко беше добре, докато не стана ясно, че тия не са евн. Мисля, че имаше и някакъв пост от друг участник по тази сентенция.
      Всичката дребна паплач е наредена около 149 +лв..
      Дребната паплач седеше и много по-ниско, и още в първия ден на "ипо"-то продаваха. Незнам как, преди да е минал сетълмента. Ти самия посочваше каква подигравка може да се случи в първите часове след търга.
      Тези големи пакети ако са търсели купувач щяха да стоят на маркета и щяха да влезнат във връзка с ПФ на Батя /шега/ който имаха големи поръчки на 142 и 14 купува пък после изчезнаха....
      Фонда на батя ти е продaвал като разпран още първите часове след аукциона. Боли го батята за артиите ако има 5 лева профит...
      Така че ...аз залагам за мажоритара че е купувач....на 70 % и ПФ на 50 % ...
      Ти залагаш, ама няма нужда, беше си 100% сигурен
      Ще е интересно ако е мажоритара да му купят пакетите и после да ги търси на 150 ...
      Кой да ги купи, марсианците ли ?
      Не е препоръка....имам
      Всякак става
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Да си призная, не го гледам хима, трудно ми е да повярвам, че се е вдигнал. Кой да го купува него? Особено ако знае, че онези продавци пак могат да ни засипят канчетата, ако се активират
        Но специално тука, имаше толкова много кандидат милионери на "Ипо"-то че ако ги оставят сами ще се разпродават до дупка, поне няколко месеца, "майка плаче". Такова брожение може да настане, че изобщо не искам да им го пожелавам. Пфу, като клошарчета сме станали - Ипо на бфб - ...
        За Енерго - Про -Продажби ,може и да си права ,но тук в Мрежите са по желЕзни.....
        Причината че участваха спекуланти с повече информация за желанието на мажоритара . Затова смятам че цената от 160 лева е възможна по приватизацията на ЧЕЗ Разпределение България...
        На 100 % съм сигурен че тези от поръчките продава са на мажоритара от 150 бр. на 143 лв и 350 на 145 лв.. Всичката дребна паплач е наредена около 149 +лв..Тези големи пакети ако са търсели купувач щяха да стоят на маркета и щяха да влезнат във връзка с ПФ на Батя /шега/ който имаха големи поръчки на 142 и 14 купува пък после изчезнаха....
        Така че ...аз залагам за мажоритара че е купувач....на 70 % и ПФ на 50 % ...
        Ще е интересно ако е мажоритара да му купят пакетите и после да ги търси на 150 ...

Не е препоръка....имам

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
          Имаш само една грешка първата дума тука. Грешката ти е че не само тука ами по всички позиции на БФБ е така аз отдавна не следя почти нищо друго гледам само дали някой влиза или излиза това си е релността колкото и тъпо да е не гледаш ли в хима какво става спряха разпродажбите и хоп ай на горе аз като разправям че проблема на БФБ е че има 20тина големи играчи и другото сме малки мишлета много хора се разкрякаха
          Да си призная, не го гледам хима, трудно ми е да повярвам, че се е вдигнал. Кой да го купува него? Особено ако знае, че онези продавци пак могат да ни засипят канчетата, ако се активират
          Но специално тука, имаше толкова много кандидат милионери на "Ипо"-то че ако ги оставят сами ще се разпродават до дупка, поне няколко месеца, "майка плаче". Такова брожение може да настане, че изобщо не искам да им го пожелавам. Пфу, като клошарчета сме станали - Ипо на бфб - ...
          Last edited by precakanoto; 12.10.2012, 19:50.
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Tuka ако си направят експеримента да ви оставят без нито една покупка в рамките само на 2 месеца, и каквито сте ми депересирани спекуланти сами ще им наклякате до 60-70 кинта. Радвайте се, че изобщо изкупуват.
            Имаш само една грешка първата дума тука. Грешката ти е че не само тука ами по всички позиции на БФБ е така аз отдавна не следя почти нищо друго гледам само дали някой влиза или излиза това си е релността колкото и тъпо да е не гледаш ли в хима какво става спряха разпродажбите и хоп ай на горе аз като разправям че проблема на БФБ е че има 20тина големи играчи и другото сме малки мишлета много хора се разкрякаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Купи си.....
              Само че някой след него затапи позицията ......
              Някой предположи че е мажоритара играе от двете страни и аз си мисля че е така...
              Няма идиот който след като се купува на 150 лв да сложи поръчка на 143 ....
              Тук ще има дълга изтощителна война....май.
              Tuka ако си направят експеримента да ви оставят без нито една покупка в рамките само на 2 месеца, и каквито сте ми депересирани спекуланти сами ще им наклякате до 60-70 кинта. Радвайте се, че изобщо изкупуват.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Търпение ... днес до 150, като се съберат още слаби ръце ще оберат и до по-горе. Целта им е да съберат като ЕВН 98-99% с много малко увеличение на цената. После ще купуват последните на каквато и да е цена или ще пуснат търгово.
                Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                  Някой си купи малко акцийки.

Купи си.....
                  Само че някой след него затапи позицията ......
                  Някой предположи че е мажоритара играе от двете страни и аз си мисля че е така...
                  Няма идиот който след като се купува на 150 лв да сложи поръчка на 143 ....
                  Тук ще има дълга изтощителна война....май.
                  Last edited by Монти; 12.10.2012, 16:51.

Коментар

• Някой си купи малко акцийки.

Коментар

• В България всеки се надява на Комисии

http://www.capital.bg/politika_i_iko...rgo_na_pricel/

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        КФН ми заведоха питането по въпроса с чл 149, ал 8.. но по личен опит отговарят след 3-4 месеца

Закона е калпаво написан за мен, като не намирам санкции и срокове в случая ако бъде нарушен...
                        Все пак донякъде успокояващо е, че Енерго Про не са близки до групата Цветан Василев, Винпром Пещера и ко, с които борбата е обречена на неуспех.

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
                          Най-добре е да се иска становище от КФН,но ако ние питаме,едва ли ще получим отговор в скоро време,ако изобщо получим.Поне моят опит е такъв.
                          Най-добре е Мариян да отправи един въпрос до КФН и да публикува отговора.Не се съмнявам,че ще го получи доста по-бързо от нас.

Нямаше да си задаваме тези въпроси и да си блъскаме главите със законите,ако имахме доверие в обективността и компетентността на КФН.За съжаление действията й или по-скоро бездействията й не не допринасят с нищо това да се случи.
                          КФН ми заведоха питането по въпроса с чл 149, ал 8.. но по личен опит отговарят след 3-4 месеца

Закона е калпаво написан за мен, като не намирам санкции и срокове в случая ако бъде нарушен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Absurdistan! Разгледай мнение

В края на краищата нямат друг път освен търгово и отписване. И то не заради бг закони, ами заради договорите със свързани лица. Мисля, че именно раздухване на тях може да ги накара да побързат с отписването.
                            + 1 Аз също мисля ,че публичността не устройва тези монополисти и ще се отпишат на всяка цена.

Коментар

• Това, че акциите имат номинален собственик банката, не значи нищо - все пак в началото обявиха, че те са купили акциите. Според мен тъй като скоро не се очаква ОС ще се правят, че не им дреме и няма да бързат с търговото, докато оберат достатъчно акции .. всъщност подобно на ЕВН, но там беше доста по-бързо и агресивно.

В края на краищата нямат друг път освен търгово и отписване. И то не заради бг закони, ами заради договорите със свързани лица. Мисля, че именно раздухване на тях може да ги накара да побързат с отписването.
                              Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                                Споко, не виждате ли, че в момента мажоритарят играе от двете страни? От едната страна ви подбира, а от другата ви обира. Оставете го да си поиграе сам. Като му омръзне да лапа трохи, сам ще ни потърси.
                                +
                                Зор нямам. Ако и другите бяха така, сега да сме минали онези 160, които минахме още първия ден.
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X