Да му имам проблема на мажото ви! И кой ще му плати кредита на горкия?!? Пак хората от района му на монопол!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУви, така е. Мажоритарят също знае това и ще го използва до изчерпване на предлагането. А кандидат-спекулантите трябва да научат, че за да продават успешно, трябва да не са принудени да го правят.
Не е препоръка, имам по-малко и от двете.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКак да го оставят, като имат заеми да връщат половината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСпоко, не виждате ли, че в момента мажоритарят играе от двете страни? От едната страна ви подбира, а от другата ви обира. Оставете го да си поиграе сам. Като му омръзне да лапа трохи, сам ще ни потърси.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеОставете го да си поиграе сам. Като му омръзне да лапа трохи, сам ще ни потърси.
Добре казаноТова е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа баба си разправях. Големи сте пилешки глави. Ловя бас, че сред вас няма нито един варненец, иначе щяхте да сте чули поне някои неща.
Jay Gould абе незнам кой от къде е, но би ли споделил какви слухове са стигнали до теб, защото понякога от слуховете човек може да си свери часовника ;-))
Благодаря ти предварително !!
Спорен ден на всички !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАми има още много да излизатРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениефакт е че само около 9 хил.лева са "излезнали" през днешната сесия от позицията при цени под т.нар ИПО-цена.как бихте коментирали това колеги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеФакт е обаче, че цените падат.. А да сте живи и здрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИма акции на някои компании които ще се качват на БФБ и то сравнително скоро, но не мисля, че ще са тия. Хайде лека вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеРазумно е. Точно на това се надявам и аз. Да поживеем и видим. Освен това е добре да уточниш за какво време. Според мен е сигурно, че до една година ще има и цени над 160, а може и над 180...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЩе поживеем, ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеБързо си бягай в темицата, че пак не си наясно. 141.50 е цената на затваряне. Скоро ще свършат хартийките на пилешките глави а твоите прогнози си ги набутвай някъде си ...но не и тукhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар