IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да му имам проблема на мажото ви! И кой ще му плати кредита на горкия?!? Пак хората от района му на монопол!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
      Уви, така е. Мажоритарят също знае това и ще го използва до изчерпване на предлагането. А кандидат-спекулантите трябва да научат, че за да продават успешно, трябва да не са принудени да го правят.
      Ама мажо и той е на същия хал, и той кредит има да плаща. Та се чудя тези акции, които са паркирани в чешката банка дали няма да послужат като обезпечение за нов заем, с който мажо все пак да се разплати при евентуално бъдещо търгово.
      Не е препоръка, имам по-малко и от двете.
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Как да го оставят, като имат заеми да връщат половината
        Уви, така е. Мажоритарят също знае това и ще го използва до изчерпване на предлагането. А кандидат-спекулантите трябва да научат, че за да продават успешно, трябва да не са принудени да го правят.

Коментар

Споко, не виждате ли, че в момента мажоритарят играе от двете страни? От едната страна ви подбира, а от другата ви обира. Оставете го да си поиграе сам. Като му омръзне да лапа трохи, сам ще ни потърси.
          Как да го оставят, като имат заеми да връщат половината
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Оставете го да си поиграе сам. Като му омръзне да лапа трохи, сам ще ни потърси.

Добре казано
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Споко, не виждате ли, че в момента мажоритарят играе от двете страни? От едната страна ви подбира, а от другата ви обира. Оставете го да си поиграе сам. Като му омръзне да лапа трохи, сам ще ни потърси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                На баба си разправях. Големи сте пилешки глави. Ловя бас, че сред вас няма нито един варненец, иначе щяхте да сте чули поне някои неща.

Jay Gould абе незнам кой от къде е, но би ли споделил какви слухове са стигнали до теб, защото понякога от слуховете човек може да си свери часовника ;-))

Благодаря ти предварително !!

Спорен ден на всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  Ами има още много да излизат
                  За да могат мажоритарите ли да влизат ?
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнение
                    факт е че само около 9 хил.лева са "излезнали" през днешната сесия от позицията при цени под т.нар ИПО-цена.как бихте коментирали това колеги
                    Ами има още много да излизат

Коментар

• факт е че само около 9 хил.лева са "излезнали" през днешната сесия от позицията при цени под т.нар ИПО-цена.как бихте коментирали това колеги

Коментар

Факт е обаче, че цените падат.. А да сте живи и здрави
                        Факт е и че Варненци ще продължавате да пълните джобовете на Енерго-про

Коментар

Има акции на някои компании които ще се качват на БФБ и то сравнително скоро, но не мисля, че ще са тия. Хайде лека вечер
                          И аз мисля, че ще има и такива, които може да се понабалонят. Няма лошо. Нека да има. Лека вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                            Разумно е. Точно на това се надявам и аз. Да поживеем и видим. Освен това е добре да уточниш за какво време. Според мен е сигурно, че до една година ще има и цени над 160, а може и над 180...
                            Има акции на някои компании които ще се качват на БФБ и то сравнително скоро, но не мисля, че ще са тия. Хайде лека вечер
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Ще поживеем, ще видим.
                              Разумно е. Точно на това се надявам и аз. Да поживеем и видим. Освен това е добре да уточниш за какво време. Според мен е сигурно, че до една година ще има и цени над 160, а може и над 180...

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                                Бързо си бягай в темицата, че пак не си наясно. 141.50 е цената на затваряне. Скоро ще свършат хартийките на пилешките глави а твоите прогнози си ги набутвай някъде си ...но не и тук
                                Ще поживеем, ще видим.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X