Енерго Про-тата са дали в екселските отчети като минал период резултатите за цялата 2011, а не само за 9те месеца и така отчетите изглеждат не чак толкова атрактивно. Такива кокошкарски номера ли ще въртят за намаляване на интереса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеГоляма работа било нашето дружество Защо да си продаваме акциите?Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМного глухо в темата ? Да няма някакво брожение а ? Яху-иху и накрая тихо! Ще се катерим ли или сме надолу
Слуха е ИП за собствена сметка , но аз се съмнявам.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА защо никой ? Те ще се купят сами на мин. Като тия и ония - предишните. Спекулантите с нищо не променят картинката. Милата родна картинка и шепа екзалтирани спекуланти... Хер флик не мисля, че е опрял да лови спекуланти. Дал е някаква мин цена и толкова. Има кой да плати десетките милиони търга, спекулантите с по 10 акции ... не са никакъв определящ фактор, камо ли за ценатаА чехите че не са стока не са. Показвали са си номерцата и в други непублични дружества. Малко хора например знаят, как троянска сливова стана чешка, и как чехчетата много бързо усвоиха балканские номерца и увеличиха капитала без малките акционери да разберат, с цел да им обезсилят акциите ....не са стока за мен (меко казано)
Не знам що така става - като дойдат тук някакви западняци - много бързо стават балканци, а като се върнат в къщи - стават хрисими агънца, цели ангелчета .... демагогия. Сами сме си виновни, като не си защитаваме законово малките хакционери...
Целта на ПРО е да си купи акциите ,да отпише дружеството и това да стане на колкото си по ниски цени..
Целта на спекуланта да хване вълната ,да купи акциите на по ниско и да надуе цаната за търговото...
Ако някъде се прокупа и става мазало....
ЕОН не ходеха по гайдата на Дянков и той с искрена радост посрещна тяхното заминаване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
Следващият път никой няма да купува на червено ако ПРО е неуспешно за дребните ...Да знаИш.
А чехите че не са стока не са. Показвали са си номерцата и в други непублични дружества. Малко хора например знаят, как троянска сливова стана чешка, и как чехчетата много бързо усвоиха балканские номерца и увеличиха капитала без малките акционери да разберат, с цел да им обезсилят акциите ....не са стока за мен (меко казано)
Не знам що така става - като дойдат тук някакви западняци - много бързо стават балканци, а като се върнат в къщи - стават хрисими агънца, цели ангелчета .... демагогия. Сами сме си виновни, като не си защитаваме законово малките хакционери...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениече за какво им е на чез цената да е голяма. Тях би ги устроило да си купят собствените акции евтино. Т.е. ако цената е надолу им идва екстра.
Колкото повече инвеститорчета ,толкова по високи цени ,колкото по високи цени толкова по високи комисионни .... Иначе колкото по малко инвеститорчета ,по ниски цени и малки комисионни , ако пък са дИфицит купувачите тогава нема комисионни и ще трябва за своя сметка да купуват ,че Дянков няма повече нищо да им възложи......
Засега австрииците вдигнаха летвата ,но чехите малко я свалиха и трябва мерки че отидоха комисионните.....при следващите . Нема Балъци на борсата . Следващият път никой няма да купува на червено ако ПРО е неуспешно за дребните ...Да знаИш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрогнозата е надолу след ноември .....и ако няма търгово.
Писах го ,ИП на приватизацията но ЧЕЗ ще държи цената над средните за да може да хване достатъчно баламурняци да купуват ....там. Иначе инвеститорчетата ще си кажат ...
Все чехи ,все преекарани.....
Засега познавам ....първо спада надолу ,после рейндж и подпиране и после купуване на макс и отваряне на ножицата с по няколко акции ще се крепи над 150 и 14 и нещо....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМистър Монти, след като вече си в хартии си наясно, че под вола теле не може да се намери, а и всички четохме, колко много изписа как прогнозата ти е ... надолу ! Вярно, че в спекуланта милост няма за някави 10 лв профит от 140 вложени, ноооо... това дали може да промени прогнозата...!?!?
Писах го ,ИП на приватизацията но ЧЕЗ ще държи цената над средните за да може да хване достатъчно баламурняци да купуват ....там. Иначе инвеститорчетата ще си кажат ...
Все чехи ,все преекарани.....
Засега познавам ....първо спада надолу ,после рейндж и подпиране и после купуване на макс и отваряне на ножицата с по няколко акции ще се крепи над 150 и 14 и нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа Еон ли говорим което стана Енергопро или за чез, да не бъркаме нещо табелите ?
до 30 дни идва приватизацията на ЧЕЗ и тогава заедно с продажбата на стари акции час от неизпълнение поръчки ще налетят на Енерго Про Мрежи....
Е как така си сигурен на 100, като не игра на първия аукцион. Аз пък съм сигурно, че всичката дребна сволоч се беше вманиачила в идеята, да направи рипийт на случката с евн. Всичко беше добре, докато не стана ясно, че тия не са евн. Мисля, че имаше и някакъв пост от друг участник по тази сентенция.
Дребната паплач седеше и много по-ниско, и още в първия ден на "ипо"-то продаваха. Незнам как, преди да е минал сетълмента. Ти самия посочваше каква подигравка може да се случи в първите часове след търга.
Играх на аукциона но не спечелих ,после купувах на 14,1 Продажбите и Мрежите на 143 На другият ден продадох Продажбите на 15 и после пак купувах на 14....
Фонда на батя ти е продaвал като разпран още първите часове след аукциона. Боли го батята за артиите ако има 5 лева профит...
Не става въпрос за Батя а за големи поръчки по 2000 на Мрежите и по 5 К на Продажбите
Ти залагаш, ама няма нужда, беше си 100% сигурен
Пиша че купувача до 150 го прогнозирам между 2 ,но поръчките на 143 и145 са на мажоритара...
Кой да ги купи, марсианците ли ?
марсианците са на Земята....Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар