IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Потвърждава се максимата: "Съдбата обича смелите"

Вчера махнах пакета си тук за да играя днес на търга за Хим и други интересни неща и ето че не съм сгрешил. Хима е вече на +15% от класирането ми на търга...
    А тия правят 12 млн. загуба за тримесечието. Нямаше как да го предвидя, това си беше късмет. Но пък и той ходи при който заслужава
    И при мен стана така. Разкарах ги и аз вчера и налях в аукциона. Поблазних се от възможностите които изтървах толкова време, ако бях влезнал другаде и не издържах

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Само аз ли видях тези 260 м. неразпрезделена печалба при 1милион и 300 К акции . и 9,80 печалба на акция или греша....
      Всеки сам си решава, дали да чака или да продава и да се надене на надутите с над 100 %.
      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Намери ли ги тия правни искове какви са, че аз още ровя и нищо?
        ами май не са обяснили в детайли, още чета документите, но доколкото си спомням имаха притеснение с тези такси на веи-тата, които дкевр измисли миналата година лятото, може и да бъркам, не съм специалист

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
          Само внимателно продаващите, да не се наденете с кеша на някой подострен връх.
          Само аз ли видях тези 260 м. неразпрезделена печалба при 1милион и 300 К акции . и 9,80 печалба на акция или греша....

Коментар

• Само внимателно продаващите, да не се наденете с кеша на някой подострен връх.
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Загубата не е точно загуба засега, идва от начислени провизии по правни спорове, така че в бъдещ момент може да бъдат реинтегрирани и да се превърнат пак в печалба
              Намери ли ги тия правни искове какви са, че аз още ровя и нищо?

Коментар

Потвърждава се максимата: "Съдбата обича смелите"

Вчера махнах пакета си тук за да играя днес на търга за Хим и други интересни неща и ето че не съм сгрешил. Хима е вече на +15% от класирането ми на търга...
                А тия правят 12 млн. загуба за тримесечието. Нямаше как да го предвидя, това си беше късмет. Но пък и той ходи при който заслужава
                Загубата не е точно загуба засега, идва от начислени провизии по правни спорове, така че в бъдещ момент може да бъдат реинтегрирани и да се превърнат пак в печалба

Коментар

• Потвърждава се максимата: "Съдбата обича смелите"

Коментар

• При рали на пени маркета най обичам да продавам едните и да купувам акции с фундамент и перспектива забравени заради алчноста глупоста........
                    Хубаво е да добутат и Енерго Продажби до 15 ,15 и нещо......

Коментар

Еми защо да разръчкваш кошера преди добре да си се наял с мед
                      Предполагам към 3% още не са тяхни.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Един месец от никого нито дума! А не трябва така
                        Еми защо да разръчкваш кошера преди добре да си се наял с мед

Коментар

• И тук дядо поп ще яде баница

Коментар

• Един месец от никого нито дума! А не трябва така

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ajbite,142220/

Интересно защо обаче в отчета печалбата на акция е сметната при 131 800 бр. акции,
                              а не към 1 318 000
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Енерго Про-тата са дали в екселските отчети като минал период резултатите за цялата 2011, а не само за 9те месеца и така отчетите изглеждат не чак толкова атрактивно. Такива кокошкарски номера ли ще въртят за намаляване на интереса
                                Всяко едно качване на цената са повече леФчета на търговото....
                                Още не съм забравил случай когато се купиха над 2К Мрежи до 150 лв. и някой веднага запуши цената на НУЛА.....

Коментар

Working...
                                X