Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо аз ли видях тези 260 м. неразпрезделена печалба при 1милион и 300 К акции . и 9,80 печалба на акция или греша....Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНамери ли ги тия правни искове какви са, че аз още ровя и нищо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеСамо внимателно продаващите, да не се наденете с кеша на някой подострен връх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЗагубата не е точно загуба засега, идва от начислени провизии по правни спорове, така че в бъдещ момент може да бъдат реинтегрирани и да се превърнат пак в печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПотвърждава се максимата: "Съдбата обича смелите"
Вчера махнах пакета си тук за да играя днес на търга за Хим и други интересни неща и ето че не съм сгрешил. Хима е вече на +15% от класирането ми на търга...
А тия правят 12 млн. загуба за тримесечието. Нямаше как да го предвидя, това си беше късмет. Но пък и той ходи при който заслужава
Коментар
-
Потвърждава се максимата: "Съдбата обича смелите"
Вчера махнах пакета си тук за да играя днес на търга за Хим и други интересни неща и ето че не съм сгрешил. Хима е вече на +15% от класирането ми на търга...
А тия правят 12 млн. загуба за тримесечието. Нямаше как да го предвидя, това си беше късмет. Но пък и той ходи при който заслужава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕми защо да разръчкваш кошера преди добре да си се наял с мед_______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕдин месец от никого нито дума! А не трябва така
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ajbite,142220/
Интересно защо обаче в отчета печалбата на акция е сметната при 131 800 бр. акции,
а не към 1 318 000|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕнерго Про-тата са дали в екселските отчети като минал период резултатите за цялата 2011, а не само за 9те месеца и така отчетите изглеждат не чак толкова атрактивно. Такива кокошкарски номера ли ще въртят за намаляване на интереса
Още не съм забравил случай когато се купиха над 2К Мрежи до 150 лв. и някой веднага запуши цената на НУЛА.....
Коментар
Коментар