Я виж ти, можело значи?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енерго-Про Мрежи АД (2EG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗапочва теста на 150 лв.....
Следващите десет дни ще са интересни....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСИС ли бяха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеmecka_stryvnica,
Цифрите ги извади от Инвестора....
Първо тук никога не е стояло взимане на лиценз и въпреки това падаше като Чез....
Второ на 130 имаше яко подпиране ,но не от дребните с десетина бройки а от голям...
Трето непрекъснато пада обема в рискови ръце....да кажем че вече е почти нула....
Четвърто тук са 4 ПФ ....
Пето целта е търгово...като не можеш кой точно пълнят и кога ,продавал съм на СИС и Съгласие....
Шесто някой купи за милиони на 24 в Енерго Про Продажби и до 180 лв нямаше кой да предложи в други времена а сега ... в Мрежите..
Не е препоръка....
П.П. Една акция ,която си хваля ,но не е реагирала на бичия маркет тази година ... а трябва...
Да казваш че били подценени, ами то какви активи има за тях - вземания !?? Мерси, мерси, хвали си ги колкото искаш
Дано ти върже форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе мисля, че това бяха точните цифри, имах купени на 139 и ги махнах с най-голямо задоволство на 144, за да не се мъча година да ги чакам. За чез цената е от два-три дни над 1500, а беше с месеци на 1200-1300, та ако ще говориш за средни - пак смятай, което е по-подценено. Искам да кажа, че купилите от 2 дни чез, нямат кой знае каква тежест ако се решат да кешират, за разлика от другото, където всички сте се напълнили на 133 и щом удари 150 може да последва яко разкешване
Цифрите ги извади от Инвестора....
Първо тук никога не е стояло взимане на лиценз и въпреки това падаше като Чез....
Второ на 130 имаше яко подпиране ,но не от дребните с десетина бройки а от голям...
Трето непрекъснато пада обема в рискови ръце....да кажем че вече е почти нула....
Четвърто тук са 4 ПФ ....
Пето целта е търгово...като не можеш кой точно пълнят и кога ,продавал съм на СИС и Съгласие....
Шесто някой купи за милиони на 24 в Енерго Про Продажби и до 180 лв нямаше кой да предложи в други времена а сега ... в Мрежите..
Не е препоръка....
П.П. Една акция ,която си хваля ,но не е реагирала на бичия маркет тази година ... а трябва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ Чез ....: "Там поне цената е под Ипо.."
Средната цена на Мрежите е 145 лв а средната цена на Чез е 1604 лв.....
В момента цена за Мрежи е 137 лв и 1530 в Чез....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТова надуто спрямо чез. Там поне цената е под Ипо.Не е препоръка
Май е обратното....
Това че някой се мъчи с няколко бройки да я свали и тук и в Продажби..... е показателно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеpipbel ,
Да продължим диалога....
След ниво 140 , следващото трудно ниво е 147-150 лв и оттам нататък качването е само да има бичи маркет ще е над 180....
При всички положения нивото 150 ще бъде преодоляно до 28 юни...Така че за 20 дни 20 % не е зле .... а очертанията си за повече ще анализираме на 28 юни....
предпоставки са малкият обем и бичия пазар ако продължи.......
Не е препоръка....
Не е препоръка
Коментар
-
pipbel ,
Да продължим диалога....
След ниво 140 , следващото трудно ниво е 147-150 лв и оттам нататък качването е само да има бичи маркет ще е над 180....
При всички положения нивото 150 ще бъде преодоляно до 28 юни...Така че за 20 дни 20 % не е зле .... а очертанията си за повече ще анализираме на 28 юни....
предпоставки са малкият обем и бичия пазар ако продължи.......
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMонти - кой ти ги брои вече за нещо 20% че и за 6 месеца Имам 3 позиции на плюс между 22 и 31% и още 3 де се "влачат" с между 11 и 17%.
За има няма 1 месец де съм влизал от продадени атери преди дивидента.
Булмаркет братче, много пари на пазара просто. Нищо друго като причина, ни орехчета, ни фундаменти....
И мисля ще продължава още. До около 500 може да иде.
Най важното е да усетим кога ще е големия сурррр ( щото такъв неизменно ще има със сигурност) аче да оставим горещите картофи другиму. Поне повечето...
pipbel,
Идеята ме е ,че краят на шест месечието ще бъде на 27 юни ,точно след 20 дни..
Тогава от 4 ПФ , поне един ще издърпа яко акцията....
Иначе писането ми беше за индекса 20 % и то от Софикс 406 ,поне до 500 до месец....
Иначе и аз мога да се похваля с добри попадения...
БТН- от 83 - сега 100 и с дивидент от 9 лв...
КАО от 3,14 .....сега 4,16
Корп от 83 - стигна 97
Емка - 1,4- продадени на 1,63 лв.
Уеб медия - от лефче -търгово на 1,2...
Ама сега всички могат ....
Не е препоръка....
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMонти - кой ти ги брои вече за нещо 20% че и за 6 месеца
Имам 3 позиции на плюс между 22 и 31% и още 3 де се "влачат" с между 11 и 17%.
Булмаркет братче, много пари на пазара просто. Нищо друго като причина, ни орехчета, ни фундаменти....
Най важното е да усетим кога ще е големия сурррр ( щото такъв неизменно ще има със сигурност) аче да оставим горещите картофи другиму. Поне повечето...
Аз лично прогнозирах, че ако пробием СОФИКС 430 б.п. отиваме на 450, следващото ниво на съпротива е 500 и 515. Пробием ли над 515 вече не може да се прогнозира .. но ще захлебим. Над 515 Софикс ще се усмихна за първи път след Q3 2007 г.!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа не забравяте ,че тук акцията от доста време пада и не реагира на качванията на борсата ...
Тук се изсипаха доста акции на 130 лв и продавачите май са на привършване... май е време за излитане...
Даже и в сравнение в ЧЕЗ сме назад....
Нека ПФ да не си мисли, че продавачи ще има на 130 лв до НГ при толкова малък свободен обем ....
Най късно до края на шестмесечието сме с 20 % нагоре....все пак 4 ПФ са в кюпа....
И за да съм коректен накупих си достатъчно....
Не е препоръка...
Имам 3 позиции на плюс между 22 и 31% и още 3 де се "влачат" с между 11 и 17%.
Коментар
Коментар