IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енерго-Про Мрежи АД (2EG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера приключих тук. Успех на които имат.

Коментар

• Информация в аванс

http://www.energo-pro-grid.bg/bg/trimesechni-otcheti

И тук са на червено от основна дейност през Q2, но не толкова драматично като при продажбите.

Някой с познания по чешки за една справка в тамошния търговски регистър?
      Last edited by equal; 01.08.2013, 14:54. Причина: уточнение
      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
      |___________||__|___|)
      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• За момента изглежда че си прав, но въпреки всички неразбории аз не мисля че са купили мажоритарния пакет преди 1 година, доста сериозна част от останалите акции преди 8 месеца и сега са решили да си стоят като публично дружество, няма смисъл просто. Имам скромни бройки и все ми е едно чудене какво да ги правя. Мрежите че са евтини аз нямам съмнение, но и фундаментално не са много розови нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          С двете Енерго про-та какво правим, тук настана пълна тишина
          Още ли ги държиш!?
          Трябваше отдавна да си ги сменил с по-интересни и доходоносни алтернативи по БФБ.
          Тия про-та отдавна се разбра че са глух коловоз и трябваше да ги оставиш на разни "умни" пари, като ПФ и ДФ да си ги стискат, подпират и да си чакат 10-15% годишно...

Коментар

• По-ниските цени на тока ще бъдат обявени утре

Коментар

• С двете Енерго про-та какво правим, тук настана пълна тишина

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Да това беше въпроса тази седмица Преоценка или търговото, а след тази седмица е Търговото?????? Би трябвало Мажо да е на много по-малко от 0,5% от търговото, въпроса е кога ще реши...
                СИС беше купувача....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Рано ,късно търгово ще има ..
                  Обиранията показват каква ще е цената на акцията ... след време..
                  Почвам да съжалявам , че вчера продадох полувината си акции над 163 лв...
                  Не е препоръка...
                  Ама преоценката ми действа лошо.... ..:.
                  Да това беше въпроса тази седмица Преоценка или търговото, а след тази седмица е Търговото?????? Би трябвало Мажо да е на много по-малко от 0,5% от търговото, въпроса е кога ще реши...

Коментар

• Рано ,късно търгово ще има ..
                    Обиранията показват каква ще е цената на акцията ... след време..
                    Почвам да съжалявам , че вчера продадох полувината си акции над 163 лв...
                    Не е препоръка...
                    Ама преоценката ми действа лошо.... ..:.

Коментар

• Бравос за КФН разработиха се най-после.Има си кадърни юристи там,ама защо не реагираха така при БТХ и дъщерните?
                      В сайта на КФН обаче намирам само това решение,а не намирам такова за Мрежите.
                      Дано от Енерго Про най-после се усетят,че е по-добре за тях да не са публична компания нещо което всички тука чакаме.
                      Last edited by kaputov; 27.06.2013, 12:49.

Коментар

• кой ни радва тук днес

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
                          абе на мен ми се върти една друга идейка, ама дали е така, имам ли основания... ами ако мажо иска да събере колкото се може по скоро дребните акции и да приключва, за да не се получават нещата с чез - някой да има вариант да ти извива ръцете?!!!

Вие какво мислите по въпроса?
                          Ами негова работа само, че те тези неща стават с пари. Ако не станат с пари, ще станат с много пари както се казва.

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
                            абе на мен ми се върти една друга идейка, ама дали е така, имам ли основания... ами ако мажо иска да събере колкото се може по скоро дребните акции и да приключва, за да не се получават нещата с чез - някой да има вариант да ти извива ръцете?!!!

чакаме го това търгово ....
                            Бях решил след преоценките да се обадя на ДВИ то във Варна да каже тя какво мисли ако може да мисли оттук а те там.....или където са...
                            Не е препоръка....

Коментар

• абе на мен ми се върти една друга идейка, ама дали е така, имам ли основания... ами ако мажо иска да събере колкото се може по скоро дребните акции и да приключва, за да не се получават нещата с чез - някой да има вариант да ти извива ръцете?!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Монти тук пак сме пресекли пътищата

Здравей Макс ,
                                какво можеш да кажеш ... Без коментар ,защото коментара е ..Чакйте 180 лв...скоро идва преоценка на активите....
                                Не е препоръка.....
                                А за онези от Политика .. Коментара е има ли стабилно правителство, знаеш ли колко поста трябва да напишат,против за да изкарат 17 лв на акция за ден.... а те са над 70 ....

Коментар

Working...
                                X