Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е Акцията ?
Collapse
X
-
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеЗдравей Тони и поздрави отново за нова хубава тема във форума.
Мисля, че ти си човека който най-малко трябва да се чуди.
Все пак сети се за твоята "табличка" /онази с процентите доходност/, лично на мен много ми помага.
Дори си мисля, че е време да се актуализира с информация за 2011-2012г.
Верно, че въпросът е за една акция и личното ми мнение е да не се залага само на една.
Хубава вечер на всички!
Ех така се надявах някой от Инвестор или капитал да я ъпдейтва
Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениев Коя е въпроса?
Мисля, че ти си човека който най-малко трябва да се чуди.
Все пак сети се за твоята "табличка" /онази с процентите доходност/, лично на мен много ми помага.
Дори си мисля, че е време да се актуализира с информация за 2011-2012г.
Верно, че въпросът е за една акция и личното ми мнение е да не се залага само на една.
Хубава вечер на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗащо питате Импето за някакъв бизнес - в този случай машиностроене? Той не може да различи струг от фреза или да различи операция хонинговане, да премери с микрометър, да е виждал някога желязо-въглеродната диаграма, да знае технологиите, с които се работи в това предприятие, да знае какво точно произвеждат, как го правят и дали това производство е добро на пазара. Общи приказки всеки може да напише, но който не е бил в такова производство няма как да е ексепрт и да дава мнения на специалист тук - то не, че не го прави де, ама това е друга тема. И още повече се чудя как на такъв човек някой може да му вярва като напише МОГЪЩО предприятие.
Сега ще кажете, че няма нужда да се знаят нещата в подробности. Е може и да няма ако я карате по начина на Импето - звездите му говорят.
Алонсо е прав за децата. Те са всичко в живота, а не някакви акции, пари, власт, слава - това е само средство.
Все пак всеки си има своя философия в живота. Но хората с парички и акъл точно това мислят. А тези, които няма парички се чудят от къде да ги изкарат и само това им е в сънищата.
добре ли изкара на морето? Е той импето така живописно си говори- свикнал съм му. И аз това казвам не разбирам от нещата на МСН-то за това за сега не барам там.
Коментар
-
Ха-ха - Фортиссов - същото нещо слушах да ми казват, когато навремето купувах хесовици и любовни послания на цени 30 стинки и 50 стинки спрямо днешните следсплитови нива.
Ми не разбирам от машиностроене, разбирам от моята си работа, но съм доказал, че в повечето случаи инвестирам успешно. Един инвеститор няма нужда да разбира от технологическите работи на това, в което инвестира.
И да - МОГЪЩИ компании са.
По твойта логика никой туканка не трябва да инвестира в Софарма, щото не разбира от забръкване на субстанции и дялкане на хапчета.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Защо питате Импето за някакъв бизнес - в този случай машиностроене? Той не може да различи струг от фреза или да различи операция хонинговане, да премери с микрометър, да е виждал някога желязо-въглеродната диаграма, да знае технологиите, с които се работи в това предприятие, да знае какво точно произвеждат, как го правят и дали това производство е добро на пазара. Общи приказки всеки може да напише, но който не е бил в такова производство няма как да е ексепрт и да дава мнения на специалист тук - то не, че не го прави де, ама това е друга тема. И още повече се чудя как на такъв човек някой може да му вярва като напише МОГЪЩО предприятие.
Сега ще кажете, че няма нужда да се знаят нещата в подробности. Е може и да няма ако я карате по начина на Импето - звездите му говорят.
Алонсо е прав за децата. Те са всичко в живота, а не някакви акции, пари, власт, слава - това е само средство.
Все пак всеки си има своя философия в живота. Но хората с парички и акъл точно това мислят. А тези, които няма парички се чудят от къде да ги изкарат и само това им е в сънищата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМерси за съвета Пиб, но мисля че си позагубил оптимизма си!
Това е портфейл за влизане в криза а не за излизане май?
Нали те интересува хоризонт 20-30 години.
Я пак погледни графиките и тогава повтори твърдението си.
Коментар
-
Пипбелов - точно така - макар сега, в тая дупка (софикс под 300) в каквито и акции да набичиш сухото, се ще е добре.
Земицата ще е ценна, когато в тая държава започнат да се спазват законите. Златцето си е златце - секси и малкообемисто.
Тони - точно така - И.Д. работи в Унифарм, регистриран е и в нашият форум, но пише рядко напоследък - няма да казвам никът му, щото е показателен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМерси за съвета Пиб, но мисля че си позагубил оптимизма си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе - децата са не само най добрата инвестиция, но и радост. Тя не се мери с пари. Алонсо го каза. Зависи и как ще ги възпиташ де.
Тони - да минем на инвестициите все пак. Явно дългосрочно те интересува какво най добре ще си запази и увеличи ако може стойността.
Ми няма магическа акция или формула.
И все пак 2 неща са се доказали от хилядолетия. Земята и златото.
Номер 1 за мен е земята. Разбира се не във формата на Атера, а в натура.
Ако сега съм на твое място и мисля за старини бих инвестирал така :
1/. Земя - 50% 2/. Злато - 25% 3/. Секси акции 25%
Според икономическите цикли бих променял % на 2/ и 3/ , бих вкарвал и НИ на мястото им когато преценя, но не бих пипал въобще 1/
Коментар
-
Импе - децата са не само най добрата инвестиция, но и радост. Тя не се мери с пари. Алонсо го каза. Зависи и как ще ги възпиташ де.
Тони - да минем на инвестициите все пак. Явно дългосрочно те интересува какво най добре ще си запази и увеличи ако може стойността.
Ми няма магическа акция или формула.
И все пак 2 неща са се доказали от хилядолетия. Земята и златото.
Номер 1 за мен е земята. Разбира се не във формата на Атера, а в натура.
Ако сега съм на твое място и мисля за старини бих инвестирал така :
1/. Земя - 50% 2/. Злато - 25% 3/. Секси акции 25%
Според икономическите цикли бих променял % на 2/ и 3/ , бих вкарвал и НИ на мястото им когато преценя, но не бих пипал въобще 1/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАлонсов - само хъхряк прави чаавета, за да печели от тях.
както винаги си свеж, радвам се да си побъбрим знам че уважаваш темите които ме вълнуват!
Кой е Иван Донев - на чичо Оги първородния?
не намирам инфо в нет-а, явно добре го е скрил от тв7!Last edited by tony1975; 08.07.2012, 21:34.
Коментар
-
Алонсов - само хъхряк прави чаавета, за да печели от тях.
Човекът трябва да осигури старините си, именно за да не увисне на вратът на децата си, и то точно тогава, когато те ще си имат свои деца за гледане.
А чичо Уорън скоро ще се смряска - и тогава империята му ще се разпадне трагически - та там говорим за сбирщина самостоятелни компании - при това от различни бизнеси - далеч безкрайно са от синергията на Софарма напримерно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар