Ех, Пека, така и не отговори с какви средства предлагаш да погасим падежиращия през януари 2013г. дълг, при сегашната ситуация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна се ...... България да върви към фалит !Започна се ...... да вървим към фалит
Collapse
X
-
А за тези които обичат измислените теми за фалити, за край на света, за всеобщ крах и т.н озлобени и дребни душички, какво да ви кажа - човек като е нащастник - е съдба за цял живот -- все ще ви е криво, негативно и мизерно - и все някой друг ще ви е виновенThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Трябва да има такива теми. Аз лично чувствам някаква празнота и неудовлетвореност ако поне веднъж в седмицата някой не бутне борда или не фалира държавата. Такива като Спеко, Млекаря и Злата Ламя (отдавна не се е мяркал, откакто ми дължи пари) ми оправят деня ....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА какви трябва да бъдат "коректните", според теб, заглавия?
Някои фирми в БГ може би, но БГ правителство в сегашната ситиуация е всичко друго , но ннищо общо с фалитThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА какви трябва да бъдат "коректните", според теб, заглавия?
Бедо надмина Бъфит по богатство
Как за една година станах милионер на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
Не е коректно да има такива заглавия
Ами пусни тема за светлото бъдеще
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеИмам чувството, че някои мазохисти, като видят думата фалит и им светкат очите от кеф (още малко ще си ударят една ... от кеф)
Ако има модератори - да закрият темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеСупер нека да е криза , дайте идеи как да станем милионери от кризата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи сигурно си по-запознат: Какво е съотношението зърнени храни и цветни метали?
И дано не са много цветните метали, защото събитията около ОЦК ще бъдат "приятен спомен" след няколко месеца.
Коментар
-
Абе да обобщим. Просто пенсиите и банките ще ролват през по ниска доходност //надявам се/ И така по голямата част от дълга се държи от пенсии и бамки А и Дянковчето, според мен мое да постигне и по-добра доходност, по две причини:
1. Предварителна уговорка за 5,5%
2. Бамкерите и пенсионерите у БГ действат като бабички на женския пазар. /Пуснали са домати, и така парите от търлъците няма кво да ги праим
Някой обаче ще се нагруха по трасето.
Да видим кой ще бъде мениджър на емисията
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПак вдигам тоз пост нагоре !!!!!
Къде се търгуват тези ДКЦ-та???
На някоя световна борса ли са
или на някво тайно място дето не го знаем??????
Коментар
Коментар