Първоначално изпратено от proect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансова стратегическа игра
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеМомче, нещата не се научават на игри, а с реални пари. За да се научите на добър финансов бизнес е необходимо да имате най-добрия възможен учител. От безплатни форуми и информация, не може да се реализирате.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеМомче, нещата не се научават на игри, а с реални пари. За да се научите на добър финансов бизнес е необходимо да имате най-добрия възможен учител. От безплатни форуми и информация, не може да се реализирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеФинансовата стратегическа игра ще представя и проследява основни житейски етапи, свързани с взимането на финансови решения, като се предоставят алтернативи на избор и се прилагат сценарии, съответстващи с вероятните житейски и финансови последици от направения избор. Целта е по забавен и атрактивен начин да се предложи
потребителска информация, като се подпомогне процеса на повишаване на
потребителското разбиране за важността на финансовата грамотност за
осигуряване на личното и семейно благосъстояние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеимперията ще стане по-интересна, ако има възможност сега например да ти пратя армия за защита
Обаче само съпостави как се забогатява в империята и ще си направиш извода и за БФБ. Затова ме кефи тази игра. Особенно бг световете са от мошеник нагоре събраниАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМи аз поназнайвам от пхп, приятелката ми пък от графичен дизайн. Може да спретнеме некоя симбиоза
P.S Инак с травиана ряпа да ядете - аз съм го играл още 2004Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЕ вече не съм Трябва да си байонзи значи. Ама не се връзва, понеже ти беше 69 набор по спомен а този има 73.
Атакуващи противникови армии
До От Бройка Цел на атаката Оставащо време
Провинция 13 BlueWolf - (8) Стрелци - 338
Тарани - 10
Тежки стрелци - 949
Тежки мечоносци - 17113
Тежка конница - 5958
Катапулти - 470
Разграбване 00:53
Тоя пак идва
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе съм вълчо, но и аз ти влизам в шесторка Мога и да ти кажа, що не съм го направил до сега Не мога да нападна човек със съюз AC/DC
Атакуващи противникови армии
До От Бройка Цел на атаката Оставащо време
Провинция 13 BlueWolf - (8) Стрелци - 338
Тарани - 10
Тежки стрелци - 949
Тежки мечоносци - 17113
Тежка конница - 5958
Катапулти - 470
Разграбване 00:53
Тоя пак идваАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЯ кажи в кой свят играеш да те опухам
Иначе по темата. Аз две години правих неуспешни опити да създам такава игра и не се получи нищо. Накрая се отказах но проекта ми още седи. Не става да поръчаш на софтуерна фирма. Иска се доста труд, игра и настройки докато уцелиш баланса. Дано да успее някой да създаде такова нещо. Според мен има голям потенциал.
P.S Инак с травиана ряпа да ядете - аз съм го играл още 2004Last edited by dosadnik; 25.02.2012, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеhttp://www61.imperiaonline.org/imper...197950_1203239
Зазяпах се на бфб-то и виж на какво стана. Откак играя тази игра не са ми влизали на разграбване. Вчера си направих сефтето. Най-тъпото е че бях на линия и уж гледах акунта Още не мога да го преживея Все пак съм за пръв път в блица и не очаквах че може да ми влезе някой на 6-цата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБрях на тоя етап 5 мио, здрава ферма трябва да си
Зазяпах се на бфб-то и виж на какво стана. Откак играя тази игра не са ми влизали на разграбване. Вчера си направих сефтето. Най-тъпото е че бях на линия и уж гледах акунта Още не мога да го преживея Все пак съм за пръв път в блица и не очаквах че може да ми влезе някой на 6-цата.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКласика ли? Свят 10 ли? И аз съм там. Сега да не се окаже че сме и в един съюз. Егати майтапа. Да не си ти тоя дето ми прибра 5 милиона вчера сутринта
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеще ме опукаш на март у петък) БлицАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар