Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансова стратегическа игра
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма линк Ще дам линк накрая, ако стане дискусията Това е един вид проект, който може да подпомогне БФБ и въобще инвеститорите Смятате ли че е възможно? Инак и аз играя империя
Иначе по темата. Аз две години правих неуспешни опити да създам такава игра и не се получи нищо. Накрая се отказах но проекта ми още седи. Не става да поръчаш на софтуерна фирма. Иска се доста труд, игра и настройки докато уцелиш баланса. Дано да успее някой да създаде такова нещо. Според мен има голям потенциал.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Докато играех Травиан в 2008 г, бях почнал да изчислявам цени на пшеница, дърво и желязо - за да знам на какво да залагам напред.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Е дай подробности де. Линкче нещо? Аз от 3 години играя една игра, която изпълнява тази роля за мен - www.imperiaonline.org Обаче старата версия е по-хубава и опростена а няма да ви даде да се регнете във нея. Та ако някой иска покана на ЛС.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Финансова стратегическа игра
Финансовата стратегическа игра ще представя и проследява основни житейски етапи, свързани с взимането на финансови решения, като се предоставят алтернативи на избор и се прилагат сценарии, съответстващи с вероятните житейски и финансови последици от направения избор. Целта е по забавен и атрактивен начин да се предложи
потребителска информация, като се подпомогне процеса на повишаване на
потребителското разбиране за важността на финансовата грамотност за
осигуряване на личното и семейно благосъстояние.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар