IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорите пишат Слаб (2) на ръководството на БФБ-София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    ходех на сесиите-имам си тапии от лекс,мфи,имаше и някакъв хотел-тби или подобно,пчб- ги продадох и се набучих на лекс-можеха да ми ги изкупят на обратното,но аз не искам от новата емисия
    егати годините-били сме морски свинчета за лабораторни опити

Не бе Миломе - вярвали сме в КАПИТАЛИЗМА.......
    Няма капитализъм без акции !!!! Но в БГ не се получи....
    Аз купих при фалита на лекс и още едно, но не ми се търси кое беше по 1 лв тогавашни цени ( долара бе 200 лв....това го помня със сигурност) хартии......
    Чакам да им се вдигне антикварната стойност и да ги продам.....

Коментар

• Тбаи хотели- Ионко Кънчев имам- измамник от класа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ами може - имаше борси в Раднево, Русе , Пловдив, Варна- за Перник не помня- в София 2- общо 7- частни АД по търговския закон
        ходех на сесиите-имам си тапии от лекс,мфи,имаше и някакъв хотел-тби или подобно,пчб- ги продадох и се набучих на лекс-можеха да ми ги изкупят на обратното,но аз не искам от новата емисия
        егати годините-били сме морски свинчета за лабораторни опити
        http://milom.blog.bg/

Коментар

, РАЗВИТИЕ
          Там имам акции, които ги трансформираха и раздадоха нови с номинал 1 лв...
          Редовно изплащаха дивидент, но от 6-7 г не съм ходил до тях....В Борово се намираха...май...

Коментар

Нямам инфо- там отдавна са свършили нещата. Са мо спомени- имаш ли някакви телефони да ги тормозим.
            Има ликвидаторка ( не и помня името) с адрес:
            Хасково 6300
            Бул "България"41, офис център, ст 111

Коментар

• Разбира се че вината за потъването на кораба е на айсберга, не на капитана на Титаник

Една проста статистика за растежа на търговията по години

Същото ще се получи и с фючерс примерно върху БГТР30 или Софикс - в началото няма да има търговия много, но постепенно обемите ще нарастват заради арбитража между реалната и лостовата търговия...Отделно всички които искат да продадат българския пазар на късо ще могат да го направят през индексите - сега това е невъзможно...
              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Ами може - имаше борси в Раднево, Русе , Пловдив, Варна- за Перник не помня- в София 2- общо 7- частни АД по търговския закон

Коментар

• БУЛБАНК, ЗПАД БЪЛГАРИЯ- АЛИАНЦ, РАЗВИТИЕ

Коментар

Когато аз купувах в началото акции в БГ имаше много борси. Напълно съм съгласен с мнението на Големия Мечок
                    ХаХа - 94 или 95г работих във Варна 2 месеца и имаше един общ работник !!!!!!!!член на Варненската борса......Така разправяше ..

Коментар

• Нямам инфо- там отдавна са свършили нещата. Са мо спомени- имаш ли някакви телефони да ги тормозим. И ХРАНКОВ

Коментар

ОББ,ЦКБ
                        Киро и ти ли имаш от ,ТРАКИЯ КОМЕРС...?
                        Тече ликвидация, но какво става там не го следя...Ако имаш инфо - сподели...

Коментар

• Аз не мисля, че вината е в ръководството на БФБ......Взимали огромни заплати, но не работили ( в БГ все другите вземат парите, а ние се спукваме да работим в "полза роду"...)
                          За тази търговия, с тези емитинти и тяхните мажоритари не тряба да очакваме чудеса от администрацията...Ако се развърже маржина и късите в сегашната ситуация, след 3 месеца ще има рев, сълзи и сополи по форума......
                          Имам само едно предложение за оптимизиране изчислението на индексите.
                          Много се дразня, когато с 5 лв на края на сесията се манипулира пазара и се чертаят графики.... За да се игнорира това безобразие, могат сделки под 100 лв да не се смятат за промяна цената на дружеството, а дневната цена да е средно аритметично от всички сделки по позицията.
                          Мисля ,че предложението е рационално, а техническото и нормативно изглаждане оставям на администрацията....

Коментар

• ПЧБ ГП0005422/3 - от 03.08.1990 - момчета сега някой ще изскочи с акции купени преди 45 година

Сега като удостоверихме колко отдавна сме пристрастени към български акции да видим може ли да се подобри нещо и ли да си гледаме другите пазари?
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ОББ,ЦКБ,ТРАКИЯ КОМЕРС

Коментар

Когато аз купувах в началото акции в БГ имаше много борси. Напълно съм съгласен с мнението на Големия Мечок
                                Лекс и ПЧБ

Коментар

Working...
                                X