Аз определено не съм фен на Пръмов. Това, за което той говори обаче е тотална истина. Пръмов може да е всичко, но не е глупав. Има много опит по борсите и оборотите му в Адлон са мечта на много банки. Тезата му е абсолютно реална. Без значение как подскача Дянков, много може да научи от него. На повечето от пуберите във форума, изказванията се обуславят единствено и само на жълтата преса. По-старите знаят, че винаги става въпрос за "two sides of the same coin". Как ще коментираш, си е твоя работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цитат : Нашепват ми, че Дянков поглежда към 2 милиарда в Сребърния фонд
Collapse
X
-
А познайте дали този Пръмов се е облажил от 2.2 та милиарда
-----------------------------------------------------------------------------------
Димитър Попов: БКП раздаде 2,2 млрд. долара на свои, затова и до днес се появяват неочаквани милионери
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1166731
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз не ЗНАМ какво ще се случи, затова и искам да чуя мненията на форумците. А за 96-97г. имам в предвид единствено бедността и нищо друго.
Весели празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевъпреки ,че си незнаещ ти ЗНАЕШ ,че ще се случи сценария от 96-97 година...Чудно ми е на какви знания ти дойде тази мисъл....
Весели празници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеДянков ако имаше гражданско общество и ако бяхме нормална държава отдавна щеше да е история но за съжалетие ние българите явно сме леко тъпи за да търпим подобни безумци и слуги
колкото до Пръмов - има доста точни индикации че е намазал от далаверата покрай външния дълг - то там се наядоха доста хора
- преструктуриране на задължения (с генезис в соц-а - много е мотивиращо като оправдание на всеки следващ по върховете)..., т.е. - влагане на огромни средства в "перспективни" ценни книги, мотив водещ "познавачи" на световните борсови спекулации,
- ликвидация на структури (с генезис в соц-а - много е мотивиращо като оправдание на всеки следващ по върховете) - при което се съсредоточиха огромни активи в ръцете на "свободни" предприемачи,
- приватизация на държавна собственост (създавана от соц-а - много е мотивиращо като оправдание на всеки следващ по върховете), която на практика ликвидира наше, конкурентно на външни производители - производство...
... са все мотивиращи всяко следващо правителство (законни и необходими) действия, които се използват изключително за обогатяване на определени, поставени близо до "законната" власт хора, от които се определя кръговратът на големите пари..., от които в хаоса - изпадва по нещо мижаво, което е необходимо за най-належащите необходимости за съществуване на общата маса (гласоподаватели и отвратени от управлението - негласуващи)... Онова, което съществува в разни фондове (вкл. и сребърният) - се намира също в "кръговрата на малка част от големите пари" и изобщо не подлежи на дискусия от хора, които не са представени във вихъра на властта, която сами избираме, или - отвратени...
Неангажиращо впечатление..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДоказателствата при прокурора. Или поне ги кажи тези "индикации".
Ама тук все пак си говорим как Дянков ще опука и Сребърния фонд, след като обра резерва на НЗОК и частните пенсионни фондове.
в Булгаристан прокурор и съд няма - все пак мисля ча трябвя да се го разбрал
ще опука където ковото може - нали за това е докаран тук - вие го търпете още и след 1 година туко виж БГ фалирала - те не сега не сме
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеДянков ако имаше гражданско общество и ако бяхме нормална държава отдавна щеше да е история но за съжалетие ние българите явно сме леко тъпи за да търпим подобни безумци и слуги
колкото до Пръмов - има доста точни индикации че е намазал от далаверата покрай външния дълг - то там се наядоха доста хора
Ама тук все пак си говорим как Дянков ще опука и Сребърния фонд, след като обра резерва на НЗОК и частните пенсионни фондове.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕ и?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеhttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B5%D0%B2%D0%B0
Семейство:
Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов, от когото има един син — Александър Пръмов.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1165935
Това, ако се случи сме отново в 96-97г. Как мислите
пак ли ще търпиш и до кога ???????? и последната надежда умря .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСъгласен съм с Вас, просто исках да чуя мнението на хора знаещи повече от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнениеGigov...Пари .събрани с държавна принуда са данъци.Никога не са били на "осигуряваните".Управлението им е отговорност на Държавата.Не разбираш ли че тя си храни партизаните от управляващите дружества(те наистина са частни). На господина му е ясно че е бъркал в пенсионерските протмонета по виртуозен начин,но хитро пуска мъгла Отговорността за управлението им е на Държавата,не н Да си Не го ли разбираш или медиите са ти виновни? Прочети мотивите на КC,там е дипломация на небесно ниво
Я ми кажи сега, застраховка "Гражданска отговорност" като и тя е задължителната, събраните средства от премиите и те ли са държавни, бе
Коментар
-
Gigov...Пари .събрани с държавна принуда са данъци.Никога не са били на "осигуряваните".Управлението им е отговорност на Държавата.Не разбираш ли че тя си храни партизаните от управляващите дружества(те наистина са частни). На господина му е ясно че е бъркал в пенсионерските протмонета по виртуозен начин,но хитро пуска мъгла Отговорността за управлението им е на Държавата,не н Да си Не го ли разбираш или медиите са ти виновни? Прочети мотивите на КC,там е дипломация на небесно ниво P.S Ако модератор редактира,моля да го укаже по ясен начинLast edited by Minavast; 29.12.2011, 12:41.
Коментар
Коментар