IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цитат : Нашепват ми, че Дянков поглежда към 2 милиарда в Сребърния фонд

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Нямам идея този Пръмов какъв финансист е,
    .....................
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B5%D0%B2%D0%B0
    Семейство:
    Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов, от когото има един син — Александър Пръмов.
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Нямам идея този Пръмов какъв финансист е, ама нали Дянковчето прилапа 1.5 милиарда от резерва на Националната здравноосигурителната каса и го вкара в бюджета. Та с парите на здравноосигурените плаща заплати на чиновниците от здравното министерство и издържа Спешната помощ, която би трябвало да се издържа от бюджета. Половин милиард вече е опукан. През 2012г ще опукат и остатъка. И пак няма да стигнат.
      Нали откраднаха парите от ЧАСТНИТЕ пенсионни фондове. Конституционният съд обяви това за противоконституционно, ама не съм чул да са върнали парите. Чувам че парите от приватизация НЯМА да влязат в Сребърния фонд. За тези от ЕРПтата това трябва да стане през май. Обаче ще променят закона. Колко му е. Нали си накупиха депутати. И дори немного интелигентния Цветанов си призна в ефир.
      Та нищо чудно герберастите да вкарат и сребърния фонд в бюджета. Да изхарчат и него. А след тях и потоп!
      "
      Нали откраднаха парите от ЧАСТНИТЕ пенсионни фондове." .....Пари .събрани с държавна принуда са данъци.Никога не са били на "осигуряваните".Отговорността за управлението им е на Държавата,не на друг!
      Не разбираш ли, че тя си храни партизаните от управляващите дружества(те наистина са частни). На господина му е ясно че е бъркал в пенсионерските протмонета по виртуозен начин,но хитро пуска мъгла Не разбираш, или медиите са ти виновни?Прочети мотивите на КC,там е дипломация на небесно ниво!
      Last edited by Minavast; 29.12.2011, 12:54.

Коментар

• Лесно е от страни да давъш акъл на хората кито са си заложили живота за политиката, за нас Българите!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Нямам идея този Пръмов какъв финансист е, ама нали Дянковчето прилапа 1.5 милиарда от резерва на Националната здравноосигурителната каса и го вкара в бюджета. Та с парите на здравноосигурените плаща заплати на чиновниците от здравното министерство и издържа Спешната помощ, която би трябвало да се издържа от бюджета. Половин милиард вече е опукан. През 2012г ще опукат и остатъка. И пак няма да стигнат.
          Нали откраднаха парите от ЧАСТНИТЕ пенсионни фондове. Конституционният съд обяви това за противоконституционно, ама не съм чул да са върнали парите. Чувам че парите от приватизация НЯМА да влязат в Сребърния фонд. За тези от ЕРПтата това трябва да стане през май. Обаче ще променят закона. Колко му е. Нали си накупиха депутати. И дори немного интелигентния Цветанов си призна в ефир.
          Та нищо чудно герберастите да вкарат и сребърния фонд в бюджета. Да изхарчат и него. А след тях и потоп!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Преди малко посъветва финансиста да си нашепва вкъщи с финансистката от "зле представящата се финансова институция".

Коментар

• Съгласен съм с Вас, просто исках да чуя мнението на хора знаещи повече от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                мисля, че въпросният финансит има зъб на Дянков, но такива има с лопата да ги ринеш, а това с 96-97 го остави за опашката пред бакалията.

Сребърният фонд в момента е неефективен + че е малък, защото не се проведе качествена приватизация, а обир на активи от ДС бизнеса и партиите.

така си е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1165935

Това, ако се случи сме отново в 96-97г. Как мислите
                  мисля, че въпросният финансит има зъб на Дянков, но такива има с лопата да ги ринеш, а това с 96-97 го остави за опашката пред бакалията.

Сребърният фонд в момента е неефективен + че е малък, защото не се проведе качествена приватизация, а обир на активи от ДС бизнеса и партиите.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Цитат : Нашепват ми, че Дянков поглежда към 2 милиарда в Сребърния фонд

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1165935

Това, ако се случи сме отново в 96-97г. Как мислите
                  Working...
                  X