IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цитат : Нашепват ми, че Дянков поглежда към 2 милиарда в Сребърния фонд

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
    истиНАта е че Дянком ие Борисов са американски марионетки
    Вашингтонския консенсус управлява и съсипва България
    Тия истини свръхсетивно ли ги узнаваш или ги четеш в пресата и ни ги преразказваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
      Аз определено не съм фен на Пръмов. Това, за което той говори обаче е тотална истина. Пръмов може да е всичко, но не е глупав. Има много опит по борсите и оборотите му в Адлон са мечта на много банки. Тезата му е абсолютно реална. Без значение как подскача Дянков, много може да научи от него. На повечето от пуберите във форума, изказванията се обуславят единствено и само на жълтата преса. По-старите знаят, че винаги става въпрос за "two sides of the same coin". Как ще коментираш, си е твоя работа.
      Не знам кой нашепва на Пръмов, ама тези врътки Асенката1975 ги обясняваше сигурно поне преди година. Просто за мен , Пръмов се опитва да вкара поредна манипулация. А пък и днес съответно има развитие по "оста Вдянков".
      Да...м! Става все по трудно да се държи кормилото на властта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Нищо чудно - като опукат парите откраднати от НЗОК (тия от пенсионните фондове отдавна са опухани), ще окрадат и Сребърния фонд.

То не може в тотална криза да наливаш милиард след милиард в социалната дупка и да не изгърми всичко.

После може да пробват и депозитите да откраднат - кой знае?
        Че те вече крадат и депозити. Под покровителството на антимафиотите (разбирай любимия ти Цецо), прокуратурата и БНБ.
        Прокурор Маргарита Немска, ГДБОП и шефът на БНБ Иван Искров покриват престъпни схеми на Инвестбанк

Прокурор Маргарита Немска от Софийската градска прокуратура е прекратила в началото на ноември делото, което трябваше да изясни защо длъжностните лица от БНБ са си затворили очите за аферата с източените пари от сметки на клиенти от притежаваната от Петя Славова „Инвестбанк“. Това съобщава в днешния си брой в. „Галерия“, като се позовава на документи от прокуратурата и ГДБОП, които показват, че Немска е прекратила делото, въпреки че един от основните участници в престъпната схема, бившият гл. счетоводител на банката Петър Маринов, е направил пълни самопризнания пред органите на реда и е признал, че е източвал сметки на клиенти по заповед на Петя Славова.

От документа от прокуратурата става ясно, че Немска е била напълно наясно с престъпните схеми на банката на Петя Славова. Приложен е докладът на БНБ, който показва, че банкови служители са прехвърляли пари от сметки на фирмите „БО-ЯН“ и „Месокомбинат Варна“ на сметки на дружества, близки до Петя Славова. От документите личи, че това се е случвало без знанието на клиентите на банката. Ясно е и че надзорът на БНБ не е взел никакво отношение по случая и дори не е наредил на Славова да върне откраднатите пари. По закон за подобно поведение на банка БНБ би могла да отнеме лиценза на финансовата институция. След всичко това прокурор Немска решава, че длъжностните лица в БНБ не са предприели нито незаконно действие, нито незаконно бездействие.

В същото време в документ, адресиран до ГДБОП, с който „Галерия“ разполага, Маринов признава, че под натиска на Славова от април до септември 2009 г. е бил принуден да извършва счетоводните операции, които са ощетили собствениците на сметките с общо 10 млн. лева. Счетоводителят разказва, че парите от сметките се прехвърляли по сметки на дружества, свързани с Петя Славова. По думите му в продължение на седмица бил затворен против волята си в хотел „Феста Барсело“, собственост на Славова, и там бил принуждаван от охраната й да подписва различни документи.

Маринов казва още: „Върху мен бе оказан физически насилствен натиск с медикаменти и опиати, по време на който бях воден под охрана в банката и писах обяснения посред нощ, като за целта беше воден нотариус, за да завери моите обяснения. Лично Петя Славова ми взе личната карта и тя ми беше задържана за около 10 дена“.

Счетоводителят твърди, че подчинени на Славова са заплашвали негови близки. Въпреки сигнала на Маринов ГДБОП не предприема никакви мерки.

„Галерия“ разполага и с документ, който показва, че през януари 2011 г. сигнал до БНБ е изпратен и от бившия шеф на дирекция „Сигурност“ в „Инвестбанк“ Светлин Апостолов, който съобщава, че е освободен от работа, защото е отказъл да подпише документи със задна дата и невярно съдържание. Те са били свързани с източените сметки на фирмите „БО-ЯН“ и „Месокомбинат Варна“. Апостолов съобщава, че проблемите му в банката започнали, когато направил проверка, която установила неправомерни операции с пари от депозити на клиенти на „Инвестбанк“. Въпреки сигнала на Апостолов шефът на БНБ Иван Искров не предприема абсолютно никакви действия по отношение на „Инвестбанк“.

Престъпните схеми на банката на Петя Славова станаха публично достояние преди няколко седмици. До момента банката не е реагирала по никакъв начин, за да опровергае или обясни скандалните факти около името си.
        Кой не знае, че прокурор Немска е една от тези дето правят постоянно близ-близ на властта.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Играят си на "доброто и лошото ченге" Не им се вързвай..
          истиНАта е че Дянком ие Борисов са американски марионетки
          Вашингтонския консенсус управлява и съсипва България
          всичко зависи от спекулациите на вашингтонската администрация
          ние сменекви пионки тук -. комици
          нас ше ни разсипат

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Не знам...ББ беше наистина бесен, чак запенен...
            Театро.. Той и на Доган и на Сергей беше уж бесен, ама първата му работа бе да назначи кадъра на ДПС за министър - Миро Мазния. Лъжат кат разпрани
            Last edited by Jay Gould; 29.12.2011, 20:21.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1165935

Това, ако се случи сме отново в 96-97г. Как мислите
              Изплатени пенсии за интервала от началото на август 2011г. до края на октомври 2011г.:
              - над 1737 милиона лв.

В края на ноември 2011г. средствата в Държавен фонд за гарантиране устойчивост на държавната пенсионна система са 1775.8 милиона лв.

За другаря Андрей Пръмов обаче фактът, че средствата в Сребърния фонд са достатъчни за изплащане на пенсиите само за 3 месеца явно е без значение.

http://www.minfin.bg/bg/page/227
              http://www.noi.bg/content/statistics/ECON2011.pdf

Коментар

• Нищо чудно - като опукат парите откраднати от НЗОК (тия от пенсионните фондове отдавна са опухани), ще окрадат и Сребърния фонд.

То не може в тотална криза да наливаш милиард след милиард в социалната дупка и да не изгърми всичко.

После може да пробват и депозитите да откраднат - кой знае?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Не знам...ББ беше наистина бесен, чак запенен...

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                    .. хем да не му пука като го плюят. На първото условие има много, които отговарят, но не и на второто
                    Цар Киро.. толкоз го пазиха, в хотел с 5 звезди го настаняваха, може да го гласят за кадър, а и сигурно е свършил и той някое висше като всички бойкови калинки

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      На мен ми прошепнаха, че дянков стяга багажа.....

Коментар

• Не бих заложил на това - едва ли мухобойко ще се раздели с най-добрия си министър, може да го смени само ако се намери достоен негов заместник - някой който хем да знае какво прави хем да не му пука като го плюят. На първото условие има много, които отговарят, но не и на второто

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        На мен ми прошепнаха, че дянков стяга багажа.....

Коментар

• На мен ми прошепнаха, че дянков стяга багажа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            не си му голям фен , НООО му удари една голяма шпатула...защо ли ?
                            А дянков познаваш ли го ,че за него си категоричен... И опитен в какво си пич..за шпатулите видяхме ..в друго.
                            Познавам Дянков и се дръж възпитано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
                              Аз определено не съм фен на Пръмов. Това, за което той говори обаче е тотална истина. Пръмов може да е всичко, но не е глупав. Има много опит по борсите и оборотите му в Адлон са мечта на много банки. Тезата му е абсолютно реална. Без значение как подскача Дянков, много може да научи от него. На повечето от пуберите във форума, изказванията се обуславят единствено и само на жълтата преса. По-старите знаят, че винаги става въпрос за "two sides of the same coin". Как ще коментираш, си е твоя работа.
                              не си му голям фен , НООО му удари една голяма шпатула...защо ли ?
                              А дянков познаваш ли го ,че за него си категоричен... И опитен в какво си пич..за шпатулите видяхме ..в друго.

Коментар

• Нима в СФ има толкова много?

Дочух, че баш Монката са окесили на Драган Цанков по Коледа, ама милицията го свалила от въжето още сабахлем по тъмно.

Коментар

Working...
                                X