IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма или Софарма трейдинг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Монти....тая корекция ....я чакаш много време....На запад....Според мен при излижането на толкожа "хартии" на пазара(пари визирам)...корекция не чакай скоро....Според мен де....Като гледам ускорението зажзело пазарите....върхът при ДАУ ...към 14000 ....ще бъде подминат

Чакам я и тя рано или късно ще дойде.... корекцията !
    Същото беше с новогодишното рали на ДАХ ,почнах да го чакам от ноември.... това ми е слабост рано влизам и рано излизам, но играя на сигурно за да нямам втори м. август когато МАН ми рухна с 40 % .....!
    Миналага година по това време Софикс ,колко е бил и колко е сега ?
    Тогава хит бяха тимаджиите а сега АДСИЦ ...
    Какво очакваш от ХИМ че така яростно ги защищаваш... може би основният ти портфейл е там ,но това е може да накара дребните да пълнят там при положение че сасе опарили повечето....

Коментар

• И да има корекции качествените акции ще спаднат много малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Не искам за ви развалям лаФчето но 2,2-2,5 лв щее е добра за влизане при една корекциика на запад до месец .........Все пак тук има и чужденци....още.
        Монти....тая корекция ....я чакаш много време....На запад....Според мен при излижането на толкожа "хартии" на пазара(пари визирам)...корекция не чакай скоро....Според мен де....Като гледам ускорението зажзело пазарите....върхът при ДАУ ...към 14000 ....ще бъде подминат

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Абе не вярвай на обещания....Той и при Доверие смяташе да прави увеличение....ама една акция не записа....Факт
          криза е - може да е видял по-добри възможности, като му стигнем парите ще му гледаме в канчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Мерси Монти - такива като мене дето чуха за борса 2008година и дето виждаме само спад не сме слушали такива съвети. Той дивидента е обещан и горе-долу ясен 15-20стинки(60% от печалбата обеща човека)

Абе не вярвай на обещания....Той и при Доверие смяташе да прави увеличение....ама една акция не записа....Факт

Коментар

Мен така са ме учили старите кримки през 2006 г. Фармата я купувай преди К1 отчета и я продавай след това е ако има сериозен дивидент.... и ако погледнеш зимата е най успешният период , но я купуваш след корекцията и излизането на годишните отчети когато всички се чудят тази година как ще тръгне икономиката и всичко чака да излезе зелено след тежката зима .....
              Мерси Монти - такива като мене дето чуха за борса 2008година и дето виждаме само спад не сме слушали такива съвети. Той дивидента е обещан и горе-долу ясен 15-20стинки(60% от печалбата обеща човека)

Коментар

Цена на майката ли? На мен и сега ми харесва цената и когато имам си клъввам

Мен така са ме учили старите кримки през 2006 г. Фармата я купувай преди К1 отчета и я продавай след това е ако има сериозен дивидент.... и ако погледнеш зимата е най успешният период , но я купуваш след корекцията и излизането на годишните отчети когато всички се чудят тази година как ще тръгне икономиката и всичко чака да излезе зелено след тежката зима .....

Коментар

Не искам за ви развалям лаФчето но 2,2-2,5 лв щее е добра за влизане при една корекциика на запад до месец .........Все пак тук има и чужденци....още.
                  Цена на майката ли? На мен и сега ми харесва цената и когато имам си клъввам

Коментар

абе Деси това СЕВТО не мърда от тая цена с години!!! къде да го чакам да ме изведе? Софарма преди няколко месеца беше 4,50 - т.е. с 50% повече от сегашните нива!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      A за лавандулата и жълтият кантарион, какво ще кажеш?
                      По добре лавандула, от колкото да ти дупчат дупето с пеницилин, от който ще ти треперят краката като станеш 60г
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• абе Деси това СЕВТО не мърда от тая цена с години!!! къде да го чакам да ме изведе? Софарма преди няколко месеца беше 4,50 - т.е. с 50% повече от сегашните нива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Лекарства, бялата смърт. Те са отговорни за смърта на милиони. Бавната бяла смърт.
                          В италия им казваме бялата мафия.
                          A за лавандулата и жълтият кантарион, какво ще кажеш?

Коментар

ами нашите момчета правят и дистрибутират лекарства, за да са здрави хората работещи в изброените от теб сектори. Водата май и тя се добива, че ако почнат да я правят -лошо!
                            Лекарства, бялата смърт. Те са отговорни за смърта на милиони. Бавната бяла смърт.
                            В италия им казваме бялата мафия.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Тези които създават блага за човечеството. Храни, вода, добиват енергия, правят революция и тн.
                              ами нашите момчета правят и дистрибутират лекарства, за да са здрави хората работещи в изброените от теб сектори. Водата май и тя се добива, че ако почнат да я правят -лошо!

Коментар

Айде ти вкара интригата, е кои са благородните компании - БЧК още не е листван?
                                Тези които създават блага за човечеството. Храни, вода, добиват енергия, правят революция и тн.

Коментар

Working...
                                X