Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма или Софарма трейдинг?
Collapse
X
-
И двете компании са трън в очите ми.Инвестирайте в благородни компании, за да имате смислен живот братя и сестри.
П.П.
Оооо аз по-скоро се възхищавам на парада на Българската армия в Скопие 41г когато Вермахта ни предава управлението на изконната българска земя Мизия,Тракия и Македония!
П.п. искам да си взема репарациите за 3000 декара имот в Беломорска Тракия,ама сега заради мангала костов,няма да мога.
http://www.youtube.com/watch?v=ne6UB...eature=relatedДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмам и от двете , но повече харесвам търговската- това харесване се потвърди
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗначи Севто - ще я поогледам
Благодаря и Успех. Харесвам позитивните хора в тоя форум, а ти си един от тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАми и от ТИМ аджийската група имам, но не ме кефят.
Благодаря и Успех. Харесвам позитивните хора в тоя форум, а ти си един от тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ ти като Импе-то си насъбрала много от една група?
е то остава и да е под крилото на мама Софка и да е на загуба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКомпанийката е добра, произвежда и е на печалба. Имам и едната и другата и третата, но SEVTO ме най-кефи.
е то остава и да е под крилото на мама Софка и да е на загуба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВ момента е по-подценена. (И с Логостиката беше така, като се вля в Трейдинга)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАргументи Деси?
Коментар
Коментар