IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма или Софарма трейдинг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    И двете компании са трън в очите ми.Инвестирайте в благородни компании, за да имате смислен живот братя и сестри.

П.П.
    Оооо аз по-скоро се възхищавам на парада на Българската армия в Скопие 41г когато Вермахта ни предава управлението на изконната българска земя Мизия,Тракия и Македония!
    П.п. искам да си взема репарациите за 3000 декара имот в Беломорска Тракия,ама сега заради мангала костов,няма да мога.
    http://www.youtube.com/watch?v=ne6UB...eature=related
    Айде ти вкара интригата, е кои са благородните компании - БЧК още не е листван?

Коментар

• Сега ще си вземеш имоти в Иран Черкезов

Коментар

• И двете компании са трън в очите ми.Инвестирайте в благородни компании, за да имате смислен живот братя и сестри.

П.П.
        Оооо аз по-скоро се възхищавам на парада на Българската армия в Скопие 41г когато Вермахта ни предава управлението на изконната българска земя Мизия,Тракия и Македония!
        П.п. искам да си взема репарациите за 3000 декара имот в Беломорска Тракия,ама сега заради мангала костов,няма да мога.
        http://www.youtube.com/watch?v=ne6UB...eature=related
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Имам и от двете , но повече харесвам търговската- това харесване се потвърди
          така си е - търговската се представя доста добре!

Коментар

• Имам и от двете , но повече харесвам търговската- това харесване се потвърди

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Да не искаш да те черпя боза с баничка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Значи Севто - ще я поогледам
                Благодаря и Успех. Харесвам позитивните хора в тоя форум, а ти си един от тях!
                Да не искаш да те черпя боза с баничка.

Коментар

Ами и от ТИМ аджийската група имам, но не ме кефят.
                  Значи Севто - ще я поогледам
                  Благодаря и Успех. Харесвам позитивните хора в тоя форум, а ти си един от тях!

Коментар

И ти като Импе-то си насъбрала много от една група?
                    е то остава и да е под крилото на мама Софка и да е на загуба!
                    Ами и от ТИМ аджийската група имам, но не ме кефят.

Коментар

Компанийката е добра, произвежда и е на печалба. Имам и едната и другата и третата, но SEVTO ме най-кефи.
                      И ти като Импе-то си насъбрала много от една група?
                      е то остава и да е под крилото на мама Софка и да е на загуба!

Коментар

• А и надушвам дивидентче, тази годинка от SEVTO.

Коментар

• Хареса ми и поетия ангажимент(пред поляците), от чичо Оги за дивиденти 3години напред в размер на 60% от печалбата.

Коментар

• Компанийката е добра, произвежда и е на печалба. Имам и едната и другата и третата, но SEVTO ме най-кефи.

Коментар

В момента е по-подценена. (И с Логостиката беше така, като се вля в Трейдинга)
                              Това дали е по-подценена нали знаеш кой ще го реши на края - Председателя на КРИБ

Коментар

Аргументи Деси?
                                В момента е по-подценена. (И с Логостиката беше така, като се вля в Трейдинга)

Коментар

Working...
                                X