IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма или Софарма трейдинг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Дали..........По-скоро съм радостен,че паднаха толкова....Едва ли някога съм си мислил,че ще мога да купя толкова между 1.5 и 1.3...

....и знаееш ли....кои чужди инвеститори,които влизат на БФБ ледат дивидентна доходност......Въпрос към теб
    ами ако искаш (ама ще ми е малко старо инфото) да ти постна инвестиралите във БРЕФ, ФПП, АТЕРА - мисля че ще намериш доста чужденци, ако ти е по-лесно влез в money.bg там пише! те хубаво са паднали ама ще се дигнат ли - имах един приятел викаше давай да купуваме зхбг че евтино 80стинки - а то гледай какво става и ни дума ни вопъл ни стон от мажо - там е проблема! никой не ти казва правят ли нещо, какво да очакваме и т.н. сещат се само преди пускане на поредната емисия! абе.... успех и на теб - ти не си виновен, проблема е в тимаджиите.

Коментар

• За твоя информация рекордно поскъпват много качествени компании с по малка ликвидност- пример ХДПАТ когато имаше инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Тези чужди инвеститори, които нищо не гледат къде са
        Отговор ...Гледат основно едно нещо....ЛИКВИДНОСТ....

Къде са...Не знам....Ама се надявам да се появят....Ккто ги нямаше 2010...в началото на 2011 за месец два покачиха някои компании със има няма 100проц....

Аз не залагам на 15проц на година....по-скоро бих заложил на депозит....там поне е по-сигурно....

Не искам работата на Мастъра ...умножена по 2 или 3

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ееееееей, наглеждаш имота ти!!!
          Ного ясно... надявам се тази година да ходим на сборища там... А след сборище - консумация на суши с уасаби-и-и в сушиджийницата на ІІ етаж... (облизващо се човеченце)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тези чужди инвеститори, които нищо не гледат къде са

Коментар

ама ти си много изнервен от тия спадове при групата на ТИМ бе човек !!!

Дали..........По-скоро съм радостен,че паднаха толкова....Едва ли някога съм си мислил,че ще мога да купя толкова между 1.5 и 1.3...

....и знаееш ли....кои чужди инвеститори,които влизат на БФБ ледат дивидентна доходност......Въпрос към теб

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Тук....ми прилича...на сбирка на анонимни алкохолици...Или на кръжок по интереси....Хвалите си едно и също нещо ,по няколко пъти на ден
                ама ти си много изнервен от тия спадове при групата на ТИМ бе човек !!!

Коментар

• Тук....ми прилича...на сбирка на анонимни алкохолици...Или на кръжок по интереси....Хвалите си едно и също нещо ,по няколко пъти на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Я си имам и билкаджийски... на въпросът хапчевата или транспортната Софарма, моят отговор не е - и двете Софарми, ъмоят отговор е - всичките Софарми.

А билкаджийската Софарма има потенциал да се изстреля, най-малкото защото притежава доста земя, мисля... а и бабешките зъби са квалитетно производство... но както и да е - печалбата ми от нея е към двойно засега.

Апропо - ако обичате да похапвате - препоръчвам ви могъщите Софармови билдинги - на вторият етаж от молченцето има предлагащ сосно разнообразие комплекс за лапане - японска, китайска, българска, турска кухня... остават индийска и мексиканска и прочутата американска кухня от Южните щати да се завъдят... господин Донев - KFC е винаги любимо...
                    ееееееей, наглеждаш имота ти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      SEVTO-
                      Я си имам и билкаджийски... на въпросът хапчевата или транспортната Софарма, моят отговор не е - и двете Софарми, ъмоят отговор е - всичките Софарми.

А билкаджийската Софарма има потенциал да се изстреля, най-малкото защото притежава доста земя, мисля... а и бабешките зъби са квалитетно производство... но както и да е - печалбата ми от нея е към двойно засега.

Апропо - ако обичате да похапвате - препоръчвам ви могъщите Софармови билдинги - на вторият етаж от молченцето има предлагащ сосно разнообразие комплекс за лапане - японска, китайска, българска, турска кухня... остават индийска и мексиканска и прочутата американска кухня от Южните щати да се завъдят... господин Донев - KFC е винаги любимо...
                      Last edited by Императорът; 05.02.2012, 18:53.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

купувам и от двете!
                        той чичо Оги май има други причини да продава СФАРМ
                        Какви причини ,,,,,?

Коментар

• купувам и от двете!
                          той чичо Оги май има други причини да продава СФАРМ

Коментар

• Здрасти Монти....Прав си ...рано или късно корекция ще иманавън.....но според мен няма да е скоро....Просто очаквам само растеж тази година....казвал съм защо...В момента хит са няколко АДСИЦа ...не всички....

Основният ми...ако не и целият ми портфеил е само от СУПЕР ЛИКВИДНИ акции(за стандартите на БГ пазара)....Естествено ,че ТИМаджиските са там.Не защитавам никого....камо ли ТИМ...Онази вечер пиехме ракиа с един приател който казх е лицензиран одитор,експерт-счетоводител...и по време на разговора,щракнахме на форума....търсих друго да го питам....Но както и д ае ...В интерес на истината и тои не се изказва радушно за фирми ,които(забележи)ЗАКОННО..извъртат нещата така както им оттърва..Таааккаа...и в процес на разговора стигнахме до темата за ХИМа...И като се разчетох и му показах как тук някои хора,които СИГУРНО....нямат и икономическо образование решават кое е отчет и кое е "документ с цифри"...Тогава той леко избухна....и ...каза,че ако има власт тези хора ще ги сложи на мястото им....Яд го беше,че в БГто всеки знае всишко....Даже ми вика....тоя дето решава кое е измама и кое не в отчета ....сигурно разбира и от медицина...и може да диагностира и рак на матката....щото се е ровил някъде в нета и е чел затова.От там ни тръгна и ...спора в темата за ХИМа...Помъчих се да убедя някои хора,че да кажеш кое е лъжа и кое е истина в един отчет на публична компания може да го каже човек със знания,ценз и права за това...а не някой който видял няколко преоценки....Идеята е да се СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНА....Помъчикх се даго кажа няколко пъти това...явно те си знаят тяхната песен.Иначе за цената на акцята съм съгласен....струва толкова колкото я оценя ПАЗАРЪТ,За да я оцени на 1.40....значи това и е цената....Смятах да не пиша повече за това....

Аааа забравих ....не знам дали съм казвал.....Знаеш ли как влизат повечето чужди инвеститори на нашия пазар.....мислиш ли че някой чете отчети и смята....Търсят основно ЛИКВИДНОСТ....това ми го е казвал брокер на водеща наша компания....затова и гледам да съм в такива акции....

Предди няколко години ....в този дух....помниш ли Монти....имаше един годишен отчет на ОЦК,който одиторите им не приеха....и им намалиха печалбата с няколко милиона.Мисля,че беше заради някакви преоценки на някакъв концентрат....че те имат право да кажат кое е лъжа или истина...а не някой ,който е чул думата боррса 2008....изкарал е някой лев от тогава....и се мисли за ГУРУ....аРЕ чАО,чЕ ИМАМ И ДРУГА РАБОТА
                            Last edited by BOBAN1; 05.02.2012, 18:08.

Коментар

• Определено предпочитанията ми са СФТР , но не само моите - О.Донев последните месеци продаде акции от "майката"и си купи от трейдинга.
                              Очаквам да има дивиденти и при двете дружества,които са горе-долу равни по абсолютна стойност,а цените на акциите ги знаете.
                              Имам акции.

Коментар

• Това , че сега са хит са АДСИЦ има причиная- дават доход в ктизата, а за компаниите на ТИМ какви са аргументите

Коментар

Working...
                                X