IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма или Софарма трейдинг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ха-ха-ха - и аз ного им се кефя. Дали някои от шофиорченцата имат по някоя акциика?
    Уж си учител, а виж как си написал "шофиорченцата" !!!!
    Освен правописното незнаие от твоя страна, си се отнесъл доста пренебрежително с този изказ към служители на Софарма трединг. Може някои от тях да са по-умни и по-състоятелни от теб !!!! Не го ли допускаш????

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Излязох днес на центъра да пия кафенце в тая виелица и много драго ми стана, като видях малките пикапчета на Трейдинга да пъркат насам-натам а аз в топлото заведение да си мързелувам и да ги гледам как ми заработват дивидента!
      Ха-ха-ха - и аз ного им се кефя. Дали някои от шофиорченцата имат по някоя акциика?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        това е отговор на

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1233044

Ритат се атовете публично, не е шега. Всеки си има медии та може да си го позволи.

"Сеир" с една дума.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• от мухата....
          ЕК разследва "Софарма" за монопол при лекарствата

Коментар

• Вече така се прави - медиите ни са като много насочени огледала едно към друго - избираш си един малък блог пускаш анонимна информация в него, после друг сайт го преписва като цитира първия, след това трети сайт цитира втория и за отрицателно време целия Интернет пише едно и също, накрая редакторите на телевизиите го забелязват и правят Новината общонационално достояние.
            Реално никой няма собствени журналисти, а предимно са текстови редактори - търсят интересен текст и го приписват като само криативно променят заглавието и част от началните редове...
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ей гледай как от няма нищо и тръгва клюката, вече даже не е клюка а новина. абе тези от КТБ нямат ли си медия че от такива неизвестни сайтове нападат?

ЕК разследвала “Софарма“ за монополно положение

Коментар

• Тези са железни- и аз съм ги виждал. Тази идея за собствена търговия беше една от добрите на Донев

Коментар

• Излязох днес на центъра да пия кафенце в тая виелица и много драго ми стана, като видях малките пикапчета на Трейдинга да пъркат насам-натам а аз в топлото заведение да си мързелувам и да ги гледам как ми заработват дивидента!
                  Last edited by tony1975; 17.11.2012, 13:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Какво им е хубаво на имотите ?!?
                    Виж колко дивидент снесе Имотаджийската Софарма - и то ПРЕДИ могъщите билдинги да отворят врати... и сам отговори на този си въпрос.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Защо така- треида и имотите не са никак лоши
                      Какво им е хубаво на имотите ?!?
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Защо така- треида и имотите не са никак лоши

Коментар

• При мен - Всичко що е донево - вън от чадъра! Не е препоръка

Коментар

• Хайде утре нагоре и по двете позиции, нали така Деси?

Това е песента за утре JUMP

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Само да не си загробиш парите
                              Дано да не се получи....Според мен е малка вероятността ...но не е невъзможно...Затова държа и ПИБ ....А за "модните" сега компании....не ми се говори....и малко се интересувам...Скоро коментирахме с познати...как ЕЛАРГ СМЯТА да пласира толкова земи...и на висока цена....Не дай си боже държавата ако реши да развързва държавен фонд.Добре е да се прави сметката с Кръчмаря...Не съм запознат...просто имаше преди месеца подобна новина...

Н ее препоръка за покупко -продажба на акции...

Успехи на всички...

Коментар

• Само да не си загробиш парите

Коментар

Working...
                                X