IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма или Софарма трейдинг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    айде чакаме евтини трейдинги от индексния ам ам
    Надявай се ти на тях...
    Дай да правим бартера - ще ти дам 500 търговчета по 1.70
    Ти на мене 3500 фпп-та по 0.24
    10 лв. ще си на кяр,ще черпиш.
    ОК ?

Коментар

Ми от тоя дето следи БГТР30 - на златен лев май беше? някъде в другите теми го споменаха че до 1 месец трябва да изчисти отпадащите!
      Успех! Купувайте че намалението свършвааааа!
      А да ,така беше.....То много фондове,много индекси,кой купува,кой продава..........

....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

От кой индексен бе Тони....Вече съвсем ме ошашавихте...или ракийката

ми идва в повече
        Ми от тоя дето следи БГТР30 - на златен лев май беше? някъде в другите теми го споменаха че до 1 месец трябва да изчисти отпадащите!
        Успех! Купувайте че намалението свършвааааа!

Коментар

айде чакаме евтини трейдинги от индексния ам ам

От кой индексен бе Тони....Вече съвсем ме ошашавихте...или ракийката

ми идва в повече

Коментар

• айде чакаме евтини трейдинги от индексния ам ам

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
              Направо ни разбиваш с тая патка. Що е останал някакъв оптимист - не може да те конкурира изобщо. Даже Пепи се изпари
              Точно. Аз за тва им написах в темата за оптимизма, че по-голем оптимест тука нема.
              Дори Пепи който е оптимист номер 1 и той неще вече и дума да обели по отношение на Патката а му беше любимата позиция.

Да се върнем по темата начи отново казвам нито едно от двете.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Никакво намаляване на риска. Всичко или нищо а даже обмислям взимането на един заем и то насочен към патката.

С две думи съм по-луд и от химкофилите по отношение на поемането на риск.
                Направо ни разбиваш с тая патка. Що е останал някакъв оптимист - не може да те конкурира изобщо. Даже Пепи се изпари
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                  8), споделям тази въпросителна Simov!
                  Сега само патки ли държиш, или си диверсифицирал риска !? - Ако не е тайна разбира се !?
                  Никакво намаляване на риска. Всичко или нищо а даже обмислям взимането на един заем и то насочен към патката.

С две думи съм по-луд и от химкофилите по отношение на поемането на риск.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    Или нито едно от двете.
                    , споделям тази въпросителна Simov!
                    Сега само патки ли държиш, или си диверсифицирал риска !? - Ако не е тайна разбира се !?
                    Не е препоръка

Коментар

• Или нито едно от двете.

Коментар

• Ранко е още според мен. Скандала не е затихнал, тепърва ще се развива. Съответно и печалбите ще пострадат със сигурност.
                        Засега с обратното изкупуване задържат временно цената. Но до едно време ще е.
                        Аз ще заложа на нива P/B = 1, тоест около 2.4 лв.

Коментар

• тука май майката падна доста повече от трейда?
                          - повече от 6% дивидентна доходност при ликвидна позиция!?!?
                          - сектора е фармация
                          - обратно изкупуване
                          - в последния преслист няма инфо за ръста или спада на печалбата - което ми говори че не искат да бунят духовете след атаката на КТБ, но явно печалбата расте!!!

май трябва да се купува???
                          Last edited by tony1975; 08.03.2012, 19:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Ако ме познаваше по-добре щеше:
                            1. Да си сигурен, че съм го написал така с умисъл, а не поради незнание.
                            2. Да знаеш, че аз не се отнасям пренебрежително към никой честен човек, изкарващ си прехраната с труд.... още повече труд, носещ финансови изгоди на мен.
                            ами добре, щом казваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              Уж си учител, а виж как си написал "шофиорченцата" !!!!
                              Освен правописното незнаие от твоя страна, си се отнесъл доста пренебрежително с този изказ към служители на Софарма трединг. Може някои от тях да са по-умни и по-състоятелни от теб !!!! Не го ли допускаш????
                              Ако ме познаваше по-добре щеше:
                              1. Да си сигурен, че съм го написал така с умисъл, а не поради незнание.
                              2. Да знаеш, че аз не се отнасям пренебрежително към никой честен човек, изкарващ си прехраната с труд.... още повече труд, носещ финансови изгоди на мен.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всъщност къде е проблема с КТБ? че не дадоха на Ирена Кръстева(Доган) да купи Вац-овите издания? това ли е ябълката на раздора между големите(СФАРМ и КТБ)?

Коментар

Working...
                                X