Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой натиска пазара?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТочно накрая ...ппреди сделката за една акция за леж....и комисионнна 2лв....ще сложа всичкия наличен кеш на сделки купува...така че да ми останат 3лж свободни....ще се обадя на брокера да го документира....и ще си направя сделката със ВСИчКИЯ СВОБОДЕН КЕш
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТочно накрая ...ппреди сделката за една акция за леж....и комисионнна 2лв....ще сложа всичкия наличен кеш на сделки купува...така че да ми останат 3лж свободни....ще се обадя на брокера да го документира....и ще си направя сделката със ВСИчКИЯ СВОБОДЕН КЕштова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма законови ограничения които забраняват манипулативни сделки. Естествено че няма как да се сложи изрична забрана за сделки от една акция. Но когато някой прави сделка за стотинки пък комисионните му са левчета, ще му е невъзможно да докаже липсата на манипулация. Как ще се оправдава ако му наложат акт. Невменяемост ли. Или пък ще каже ама аз просто исках да видя кой продава. Е да ама този който продава може да не е склонен да прави разходи за лудо. Така че любопитството на един води до вреди за друг. Еле пък ако този друг е чужденец и работи през кастъди и му прибират по стотина евро за сделка от 0,6 лева.
Не той ще се оправдава че не е манипулация а КФН ще доказва че е ...
Винаги може да му остане една или две некупена акция от примерно 1000 броя и да си ги пуска в края на сесията от яд че някой не му ги е купил ---ето едно оправдание..
И аз имам такива остатъци по 7 ,8 акции тук там....и чакам по добри времена да купя като пакет и да ги продам за да си избия поне комисионните..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма законови ограничения които забраняват манипулативни сделки. Естествено че няма как да се сложи изрична забрана за сделки от една акция. Но когато някой прави сделка за стотинки пък комисионните му са левчета, ще му е невъзможно да докаже липсата на манипулация. Как ще се оправдава ако му наложат акт. Невменяемост ли. Или пък ще каже ама аз просто исках да видя кой продава. Е да ама този който продава може да не е склонен да прави разходи за лудо. Така че любопитството на един води до вреди за друг. Еле пък ако този друг е чужденец и работи през кастъди и му прибират по стотина евро за сделка от 0,6 лева.
Точно накрая ...ппреди сделката за една акция за леж....и комисионнна 2лв....ще сложа всичкия наличен кеш на сделки купува...така че да ми останат 3лж свободни....ще се обадя на брокера да го документира....и ще си направя сделката със ВСИчКИЯ СВОБОДЕН КЕш
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМнения: 256
20.07.2011, 18:56
крайно време Е ,да се излезе с инициатива сделки под 300лв, да бъдат ревизирани и наказвани ,ако не се докаже ,че са сключени от
МАЛОУМНИК ИП-брокер с НЕОСПОРИМА цел ( които са загатки за КФН и недоказуеми) манипулации на пазара ,
ЗАЩОТО аз съм потребител, плащам си таксите , комисионните и се съовразявам с минималните такива И желая да бъда защитен като лоялен ПОТРЕБИТЕЛ, така че ако някой има интерес ,да манипулира ПАЗАР и ИНДЕКСИ на БФБ да не го прави без ПАРИ и да не бърка в джоба на лоялния участник!!!
Сомосезирайте СЕ
КОЕ НЕ Е ЯСНО , ако една патка струва 350лв. да ежив издрав и полувин ще отрежа , но не да ми купува 1-2 или 10бр х0,10лв+ 2лв. комисион , това е подвеждане и манипулация, ценизъм и каво ли не
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНищо няма да стане...Законово никъде няма огранияение за покупка или продажба на сума....Ако 2007 някой купи или продаде една патка....какво щеше да кажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМнения: 256
крайно време Е ,да се излезе с инициатива сделки под 300лв, да бъдат ревизирани и наказвани ,ако не се докаже ,че са сключени от
МАЛОУМНИК ИП-брокер с НЕОСПОРИМА цел ( които са загатки за КФН и недоказуеми) манипулации на пазара ,
ЗАЩОТО аз съм потребител, плащам си таксите , комисионните и се съовразявам с минималните такива И желая да бъда защитен като лоялен ПОТРЕБИТЕЛ, така че ако някой има интерес ,да манипулира ПАЗАР и ИНДЕКСИ на БФБ да не го прави без ПАРИ и да не бърка в джоба на лоялния участник!!!
Сомосезирайте СЕ
КОЕ НЕ Е ЯСНО , ако една патка струва 350лв. да ежив издрав и полувин ще отрежа , но не да ми купува 1-2 или 10бр х0,10лв+ 2лв. комисион , това е подвеждане и манипулация, ценизъм и каво ли не
Коментар
-
Сомосезирайте СЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеТози фонд откъде ще има около 500 млн. кеш за да ти плати дяловете.
Разпределяш в 5-6 най-големите фондове,
2007 г. , ДФ имаха активи за близо милиард, така някои е излязал на котиворки на база онези балонни цени, които видяхме как се спукаха
сега пак така ще влезе, но вече на тези смешни цени, и пак ще е за сума, която иначе на пазар, не би могъл да вкара при сегашни цени, пример: колко отива Хима ако някои иска да вкара 100 млн. лв.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз бях и написал веднъж - толкова му бях набрал. В последния момент се отказах да я пускам. Но честно казано съм решил при следващия случай когато някой ми сервира такова нещо, да ходи да се разправя с КФН.
Нищо няма да стане...Законово никъде няма огранияение за покупка или продажба на сума....Ако 2007 някой купи или продаде една патка....какво щеше да кажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеТози фонд откъде ще има около 500 млн. кеш за да ти плати дяловете.
геко не знае как функционират ДФ ........................ пише си за неща от които хал хабер си нямаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАми това е една от спецификите на един неликвиден пазар, в който цените между бичи и мечи пазар варират в рамките на над 10 пъти
Пример, който взехме Хима - 18 лв. 2007 г. бичи пазар, 1.30 лв. тази седмица 4 г. по късно, нито на 18 лв. може да продадеш Химове за 100 млн. лв., нито на 1.30 може да купиш за 100 млн. лв. Химове
Но как може да стане ведната, ако имаш 100 млн. в ДФ, влизаш на котировки на база 1.30., цената се качва до 5 лв., излизаш с 300 млн., пак на база котировки от ДФ и си вземаш паричките с рамките 3 дена, обирайки кеша който фонда е поддържал - а после ДФ почва една агония с продажби за да си възстанови баланса
Пак казвам, това става само на НЕ-ликвиден, ОВЧИ пазара, какъвто е БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПоследни сделки тъпако.. Ама мога да ви оставя с polki да си приказвате Ако ви слуша човек ще реши, че цените от 2007 насам не са спадали по вашата теория .. Хайде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеВярваш ли в това което пишеш или само се забавляваш?
Пример, който взехме Хима - 18 лв. 2007 г. бичи пазар, 1.30 лв. тази седмица 4 г. по късно, нито на 18 лв. може да продадеш Химове за 100 млн. лв., нито на 1.30 може да купиш за 100 млн. лв. Химове
Но как може да стане ведната, ако имаш 100 млн. в ДФ, влизаш на котировки на база 1.30., цената се качва до 5 лв., излизаш с 300 млн., пак на база котировки от ДФ и си вземаш паричките с рамките 3 дена, обирайки кеша който фонда е поддържал - а после ДФ почва една агония с продажби за да си възстанови баланса
Пак казвам, това става само на НЕ-ликвиден, ОВЧИ пазара, какъвто е БФБThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар