Довечера да видим дали Бен Бернанке ще обяви Края на Кризата .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРАЙ на Кризата!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНе съм чул някой богат да обеднява, напоследък, но щом казваш.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЧеститито отворихте си нова тема Оптимизъм
Темата е именно: "КРАЙ на Кризата !!!" и сама по себе си е синоним на ОПТИМИЗЪМ, така че с това трябваше да се започне, но ние доказваме постепенно твърдението си, за да изпитаме сладостта от размазването на това обществено зло... Никога не е късно да отречем и заклеймим кризата и колкото и пъти да го направим, все ще й е малко..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеКриза било ,че богатите обеднявали, ами да обедняват в геометрична прогресия дано, ко ми дреме на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеКъв съм гад, чия криза ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенезнам защо всички от темата за оптимизма се преместихте тук , но нека и аз да кажа:
1. Догодина ще има повече дивиденти от когато и да било
2. Най-накрая може да тръгнат мултифондовете през 2012
3. Ще започнат да се влагат парите от сребърния фонд
4. Ще тръгне листването на ЕРП-та
5. Догодина Европа ще се промени и еврото ще бъде спасено(през толкова войни е оцеля Европа, та една валута ли?)
6. Догодина влизаме в Шенген
7. Почти завършихме двойното дъно
8. Балона на суровините и особенно при металите ще пукне
9. Чака ни инфлация след това печатане на пари
10. Някои качествени компании вече възвърнаха резултатите си от 2008год.
Абе естествено че трябва да се купуват акции - какви глупости плещите!
Успех на оптимистите!!!
Иначе смятам че си прав.
Коментар
-
незнам защо всички от темата за оптимизма се преместихте тук , но нека и аз да кажа:
1. Догодина ще има повече дивиденти от когато и да било
2. Най-накрая може да тръгнат мултифондовете през 2012
3. Ще започнат да се влагат парите от сребърния фонд
4. Ще тръгне листването на ЕРП-та
5. Догодина Европа ще се промени и еврото ще бъде спасено(през толкова войни е оцеля Европа, та една валута ли?)
6. Догодина влизаме в Шенген
7. Почти завършихме двойното дъно
8. Балона на суровините и особенно при металите ще пукне
9. Чака ни инфлация след това печатане на пари
10. Някои качествени компании вече възвърнаха резултатите си от 2008год.
Абе естествено че трябва да се купуват акции - какви глупости плещите!
Успех на оптимистите!!!Last edited by tony1975; 12.12.2011, 21:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНай-късно до 2-3 месеца ще има опустошителна системна финансова криза. Тогава и златото може да падне със 100-150 долара, защото това ще е единственият истински актив който ще може да се заложи за да се мобилизира кризисен кеш! Тогава ще е идеалната възможност за масирани покупки с цели на първо четене 5-6 пъти над сегашната цена.
На това си го писал на 20 Септ. и времето ти изтича:
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение... Златото ще гони 2800 долара трой унцията до края на годината....
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНикой не трябва да си прави илюзии. До края на Август ще видим нива под 10К при Дау. Стратегията за следващите 3-6 месеца е "продавай при резки покачвания". Най-вероятно през Ноември ще има разпад на еврозоната.Last edited by Батя; 12.12.2011, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАй стига бе ? К'во стана с Ъп....Ъп......4000 ?????
Ъп Ъп 4000 винаги бил един от водещите проекти, в момента се доразработват детайлите.
Споко, ще го обявят официално като е готов
Коментар
Коментар