IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котировки и коментари за непублични акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Добре де, чисто информатично питам, нито купувам, нито продавам - горе-долу колко струват акциите на Соди в момента, но ако може някой с реална сдлека да каже. Рейндж някакъв - 200-300 кинта, примерно , или 500-600 - да видим как се представя тази акция. Както казах, питам информативно, макар принципно да имам някакво количество, но в момента нито купувам, нито продавам, просто се интересувам. Благодаря предварително
    Грую, ако ми дадеш по 500лв. на бройка бих се разделил с едни 100бр. Ама трябва да си текущ акционер за да ми ги купиш.
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Добре де, чисто информатично питам, нито купувам, нито продавам - горе-долу колко струват акциите на Соди в момента, но ако може някой с реална сдлека да каже. Рейндж някакъв - 200-300 кинта, примерно , или 500-600 - да видим как се представя тази акция. Както казах, питам информативно, макар принципно да имам някакво количество, но в момента нито купувам, нито продавам, просто се интересувам. Благодаря предварително
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• КУПУВАМ:
        Солвей Соди
        Балканкар Рекорд
        ЗИИУ Стандарт
        Яйца и птици Зора

Коментар

• Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..

Коментар

• КУПУВАМ МЕХАТРОНИКА, КАРЛСБЕРГ (Шуменско), ФОХАР - София в пакети над 25 броя.

ПРОДАВАМ 778 бр. АНТИБИОТИК - Разград на цена от 1,90 лв. на брой.

ПРОДАВАМ 600 бр. АУГУСТА 91 (хотел в Хисар) на цена 0,90 лв. на брой.

ПРОДАВАМ ЛЕСИЛ - Сс, ЕТЕРНА - Пл., ХАН КУБРАТ и ЕЛПРОМ ЕЛИН на цена по споразумение.

За контакти - на мобилен 0887 - 665 - 004.
            Last edited by nik_naydenov; 01.04.2019, 09:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorsibg Разгледай мнение
              Продавам 15 бройки "Солвей Соди"
              За сериозни предложения и контакт : jorsibg@abv.bg
              Аз също проявявам интерес, пишете ми на лични!

Коментар

• Първоначално изпратено от jorsibg Разгледай мнение
                Продавам 15 бройки "Солвей Соди"
                Имам интерсе, пиши ми за условията.
                Всичко е възможно,само желание да има!
                Делян Костов ;-)

Коментар

• Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..

Коментар

• Продавам 15 бройки "Солвей Соди"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ами издирете ликвидаторите и говорете с тях..И аз имам дървета..

Не!
                      Категорично съм ги погребал в общ мемориал с цветущото име "Капълъ Чарши", още през 2014+2015г, със Златното рамо на Зл. лев ;- да се свети името му, както тогава , така и ланшното лето амин!!!
                      Таммммм, да си чакат пришествие до потърсване на душите в прераждане!

Коментар

Не вярвам хиените да цжса оставили нещо за Вас..
                        НЯКОЕ ЛОЗЕ ИЛИ ИЗОСТАНАЛИ НИВИ

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Хубави, хубави.....колко да са хубави?
                          300 ЛЕВА И СА ТВОИ ..........

Коментар

• Ами издирете ликвидаторите и говорете с тях..И аз имам дървета..
                            Last edited by Kiro; 15.02.2019, 12:38.

Коментар

Не вярвам хиените да цжса оставили нещо за Вас..

Ти пък сега ,- от завист а? Щото ги нямаш?
                              Новият фонд ще ни защити! Има ли още държавна собственост- останала?

Коментар

• Не вярвам хиените да са оставили нещо за Вас..
                                Last edited by Kiro; 15.02.2019, 12:46.

Коментар

Working...
                                X