Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми издирете ликвидаторите и говорете с тях..И аз имам дървета..
Не!
Категорично съм ги погребал в общ мемориал с цветущото име "Капълъ Чарши", още през 2014+2015г, със Златното рамо на Зл. лев ;- да се свети името му, както тогава , така и ланшното лето амин!!!
Таммммм, да си чакат пришествие до потърсване на душите в прераждане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе вярвам хиените да цжса оставили нещо за Вас..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Хубави, хубави.....колко да са хубави?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе вярвам хиените да цжса оставили нещо за Вас..
Ти пък сега ,- от завист а? Щото ги нямаш?
Новият фонд ще ни защити! Има ли още държавна собственост- останала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
ТРЯБВАТ НИ ОЩЕ 3,50 % И ЩЕ ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА И ЩЕ ДООБЕЗКОСТИМ РОЗАТА АКО Е ОСТАНАЛО НЕЩО -ОСВЕН ДЪЛГОВЕ ....
Те са вече с минала давност, а и има някакъв интерес, но не знам от какво произлиза, може да са и стари лицензи и марки...в този ред???
Коментар
-
ПРОДАВАМ 1 % ОТ ФАБРИКАТА НАД 2200 АКЦИИ НА ХУБАВИ ЦЕНИLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
С моите 1000 ще станем мажовци ...
Коментар
-
ПРОДАВАМ 1 % ОТ ФАБРИКАТА НАД 2200 АКЦИИ НА ХУБАВИ ЦЕНИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да , дааа, това имах предвид! Какъв пазар, какъв производствен размах,- трябва голям талант за да го сринеш и превземеш за лични квартални облаги!!!- за жалост е доста тъжно та на смях ме избива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАко това е Българска Роза - Пловдив мисля , че я фалираха..За имотите нямам предетава..
Коментар
Коментар