Първоначално изпратено от hanabishi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ каква доходност ти носи при тази цена 970лева акцията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invest_guy Разгледай мнение
Продавам 30бр. СОДИ х 970лв/бр ~= 29 000 лв
Цената на акция е сравнима с цената на акция на компанията майка СОлвей. Също така и със земеделска земя със същата годишна рента, както и с цена недвижим имот с годишен наем около 800-900лв. Да не говорим за доходността на обикновен спестовен влог в банка :~)
Колега, къде гледаш цените акциите? Понеже цената на СОЛВЕЙ на Дойче Бьорсе е 98 Евро. И никак не е сравнима с 970 лева ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ipsie Разгледай мнениеТ.е. ако не съм акционер в Соди към момента, не мога да си купя акции, така ли?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДобре де, чисто информатично питам, нито купувам, нито продавам - горе-долу колко струват акциите на Соди в момента, но ако може някой с реална сдлека да каже. Рейндж някакъв - 200-300 кинта, примерно , или 500-600 - да видим как се представя тази акция. Както казах, питам информативно, макар принципно да имам някакво количество, но в момента нито купувам, нито продавам, просто се интересувам. Благодаря предварително
Цената на акция е сравнима с цената на акция на компанията майка СОлвей. Също така и със земеделска земя със същата годишна рента, както и с цена недвижим имот с годишен наем около 800-900лв. Да не говорим за доходността на обикновен спестовен влог в банка :~)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
Грую, ако ми дадеш по 500лв. на бройка бих се разделил с едни 100бр. Ама трябва да си текущ акционер за да ми ги купиш.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДобре де, чисто информатично питам, нито купувам, нито продавам - горе-долу колко струват акциите на Соди в момента, но ако може някой с реална сдлека да каже. Рейндж някакъв - 200-300 кинта, примерно , или 500-600 - да видим как се представя тази акция. Както казах, питам информативно, макар принципно да имам някакво количество, но в момента нито купувам, нито продавам, просто се интересувам. Благодаря предварително
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Добре де, чисто информатично питам, нито купувам, нито продавам - горе-долу колко струват акциите на Соди в момента, но ако може някой с реална сдлека да каже. Рейндж някакъв - 200-300 кинта, примерно , или 500-600 - да видим как се представя тази акция. Както казах, питам информативно, макар принципно да имам някакво количество, но в момента нито купувам, нито продавам, просто се интересувам. Благодаря предварителноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Продавам акции от- Инкомс Телеком АД, Русалка Ад, Горубсо Мадан,Хотел Рила- София, Оптико Електрон-ЕКТРОН- Панагюрище, Винал- Ловеч, ЗАЕ- Завод за Асинхрони Електро Двигатели- Пловдив,Хотел Тримонциум- Пловдив, Хотел Мадара- Шумен, Мадара АД- Шумен, ИЦМ Пазарджик АД,Черноморско злато АД, Сомат АД,Екопротеин АД- Русе,Бета АД,Сомат АД,Новоселска гъмзаАД,Слатина АД,ТропикАД, Дом БойарАД , Вини АД- Сливен,ФМА АД- Лясковец,Оранжерии Стрелча,,Новалис АД,Слатина АД..
Коментар
-
КУПУВАМ МЕХАТРОНИКА, КАРЛСБЕРГ (Шуменско), ФОХАР - София в пакети над 25 броя.
ПРОДАВАМ 778 бр. АНТИБИОТИК - Разград на цена от 1,90 лв. на брой.
ПРОДАВАМ 600 бр. АУГУСТА 91 (хотел в Хисар) на цена 0,90 лв. на брой.
ПРОДАВАМ ЛЕСИЛ - Сс, ЕТЕРНА - Пл., ХАН КУБРАТ и ЕЛПРОМ ЕЛИН на цена по споразумение.
За контакти - на мобилен 0887 - 665 - 004.Last edited by nik_naydenov; 01.04.2019, 09:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorsibg Разгледай мнениеПродавам 15 бройки "Солвей Соди"
За сериозни предложения и контакт : jorsibg@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorsibg Разгледай мнениеПродавам 15 бройки "Солвей Соди"
За сериозни предложения и контакт : jorsibg@abv.bgВсичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Коментар
Коментар