IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котировки и коментари за непублични акции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продавам 334 акции на ,,Солвей Соди'' АД на цена 100 лева за акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
      Имам , но при цена за брой като на - 6C9
      Купувам по номинал - 1лв

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Някой има ли за продаване Тексимбанк?
        Имам , но при цена за брой като на - 6C9

Коментар

• Пусни й нотариална покана като цитираш чл. от УСТАВА на дружеството, а ако няма такъв, от ТЗ.

Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
          Едно непублично дружество отказва да ми изплати дивидент за миналата година. Пропуснала съм срока, в който го дават през банката. Главната счетоводителка твърди, че вече нямам право на дивидента, губя го завинаги

Аз и казах че би трябвало да има 5-годишна давност, но тя каза че никъде не е регламентирана такава давност, и това не е тъговски договор. (Явно визираше, че чл. 110 и 111 от ЗЗД не са приложими в случая.)

Моля за съвет - как да постъпя?
          Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• Отказ за изплащане на дивидент

Едно непублично дружество отказва да ми изплати дивидент за миналата година. Пропуснала съм срока, в който го дават през банката. Главната счетоводителка твърди, че вече нямам право на дивидента, губя го завинаги

Аз и казах че би трябвало да има 5-годишна давност, но тя каза че никъде не е регламентирана такава давност, и това не е тъговски договор. (Явно визираше, че чл. 110 и 111 от ЗЗД не са приложими в случая.)

Моля за съвет - как да постъпя?

Коментар

• Все пак е някакъв ОРИЕНТИР

Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Ооооох, ако ставаше със счетоводни стойности....
              Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.

Коментар

• По това, което наричаш случаиност аз имам компании от които редовно всяка година получавам случаино всяка година дивидент-Алианц, Загорка, Соди, Булбанк, не е хубаво да се завижда- купи си и ти ще имаш дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от Akt13 Разгледай мнение
                  Продавам акции от Асарел Медет, 500лв. за бройка.
                  колко имаш ,да ги взема всичките

Коментар

• Продавам акции на Интерхотел "Черно море" Варна и на "Ривиера"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Това от завист ли го казваш или имаш дарби на пророк
                      Не, в никакъв случай няма завист в това, което казвам! Но ти сам знаеш, че е така! И, че мажоритаря е този, който определя правилата! А, ако някой дочака... си е жива случайност!

Коментар

• Това от завист ли го казваш или имаш дарби на пророк

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          И ДИВИДЕНТ 1 ЛЕВ НА АКЦИЯ
                          Тоя лев ще има да го споменавате... Най-вероятно инцидентно и никога неповторимо...

Коментар

• И ДИВИДЕНТ 1 ЛЕВ НА АКЦИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от plamex Разгледай мнение
                              МАДАРА АД - гр. Шумен - 174 бр. ЕИК: 837067008 (сч.стойност 9.42 лв. - отчет 2011)
                              Ооооох, ако ставаше със счетоводни стойности....

Коментар

• ПРОДАВАМ:

МАДАРА АД - гр. Шумен - 174 бр. ЕИК: 837067008 (сч.стойност 9.42 лв. - отчет 2011)

Коментар

Working...
                                X