Продавам 334 акции на ,,Солвей Соди'' АД на цена 100 лева за акция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеИмам , но при цена за брой като на - 6C9
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНякой има ли за продаване Тексимбанк?
Коментар
-
Пусни й нотариална покана като цитираш чл. от УСТАВА на дружеството, а ако няма такъв, от ТЗ.
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеЕдно непублично дружество отказва да ми изплати дивидент за миналата година. Пропуснала съм срока, в който го дават през банката. Главната счетоводителка твърди, че вече нямам право на дивидента, губя го завинаги
Аз и казах че би трябвало да има 5-годишна давност, но тя каза че никъде не е регламентирана такава давност, и това не е тъговски договор. (Явно визираше, че чл. 110 и 111 от ЗЗД не са приложими в случая.)
Моля за съвет - как да постъпя?Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.
Коментар
-
Отказ за изплащане на дивидент
Едно непублично дружество отказва да ми изплати дивидент за миналата година. Пропуснала съм срока, в който го дават през банката. Главната счетоводителка твърди, че вече нямам право на дивидента, губя го завинаги
Аз и казах че би трябвало да има 5-годишна давност, но тя каза че никъде не е регламентирана такава давност, и това не е тъговски договор. (Явно визираше, че чл. 110 и 111 от ЗЗД не са приложими в случая.)
Моля за съвет - как да постъпя?
Коментар
-
Все пак е някакъв ОРИЕНТИР
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеОоооох, ако ставаше със счетоводни стойности....Предоставяме списъци на акционери от АД, събираме пакети-акции от малки акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Akt13 Разгледай мнениеПродавам акции от Асарел Медет, 500лв. за бройка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова от завист ли го казваш или имаш дарби на пророк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ ДИВИДЕНТ 1 ЛЕВ НА АКЦИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от plamex Разгледай мнениеМАДАРА АД - гр. Шумен - 174 бр. ЕИК: 837067008 (сч.стойност 9.42 лв. - отчет 2011)
Коментар
Коментар