IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-сгодните дивидентоснасящи компании.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    От мен 2 адcиц-a - 5BD и 5BU
    5BD - 0.067 ( 8 % )
    5BU - 0.03960 ( 5.8 % )

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      ATERA ще дават също 0.048 лв бруто
      за SFARM не знам какво стана
      Софарма сборището е другата седмица - ще видим на място.

Марксов - кое не разбра в заглавието? Как само ти - неразбрал?

Пенков - говори с цифри.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз гласувам за:
        1. Каолин 0.15 лв. (2,5%), като си плащат най-редовно всяка година .....
        2. Албена Инвест Холдинг 0.40 лв. (6%), но трябва да се отбележи че миналата календарна година бяха на загуба, а тая ще видим ...

Коментар

• От мен 2 адcиц-a - 5BD и 5BU

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Тъй като почти всички обичаме компании, снасящи дивидент, смятам - тази тема необходима е, макар че не съм сигурен дали някога преди не е имало подобна.

Нека туканка изброяваме коя компания колко дивидент е снесла, защото сега сме в сезонът на общите сборища.
            би ли ми превел на правилен български език заглавието на темата.... не разбрах въпроса.

Коментар

• ATERA ще дават също 0.048 лв бруто
              за SFARM не знам какво стана

Коментар

• Нали закриха научно-техническото разузнаване...Един оскърбен пенсионер е издал феномена "ресурс по Каро" на старците от ФЕД.За три години ги препарира!
                Направо "отмъщенето на китайката"..А тук -откровение за озарените дивидентоочакватели
                http://i011.radikal.ru/1106/9a/5fe255e74682.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Е и аз така мисля Ама се говори за "край", та ми стана интересно, какво представлява "КРАЯТ"!!
                  "Краят" е свързан с друга сакрална дума - "борд". Дано съм ти бил полезен.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Няма как нещо (БФБ) да има край, когато е нямало начало.
                    Също без ирония.
                    Е и аз така мисля Ама се говори за "край", та ми стана интересно, какво представлява "КРАЯТ"!!
                    Може би графиката ще нарисува един кръст за Бог да прости и ще затворим кепенците
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Какъв точно е "краят" на борсовия пазар в една страна? Знам за сривове, балони и т.н., но какво би представлявал "краят" ? Питам съвсем сериозно, без (умишлено) да има "implied" ирония...
                      Няма как нещо (БФБ) да има край, когато е нямало начало.
                      Също без ирония.

П.П. Тъпунгерите обслужваха олигарси ( които сега също са се овътрили) и така и не пуснаха къси на БФБ.
                      Да им е за урок!

Коментар

• Какъв точно е "краят" на борсовия пазар в една страна? Знам за сривове, балони и т.н., но какво би представлявал "краят" ? Питам съвсем сериозно, без (умишлено) да има "implied" ирония...
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Форексов има логика в това, което казваш, затова и аз не гледам с много добро очо на компании, които харчат ВСИЧКАТА си печалба за дивидент...
                          Знаеш ли кой е най-големия сеир, Императоров? Сеирът се състои в това, че основните акционери вече изстерясват от това че цените на акциите не се вдигат за да им покрият многогодишните загуби! Не само че не се вдигат, но започват и да падат отново! В напъните си да покрият загубите те насилват ръководството и на ОСА си гласуват непосилни за даденото дружество дивиденти...

Разбира се, това води до ново влошаване на финансовото състояние и нова спирала на спад на цената. Този спад отново трябва да се компенсира и то с още по-непосилен дивидент и така нагоре по стълбата, която води надолу... Това само показва какви хора са основните акционери... Това са хора участващи с чужди пари, за които са обещали определена доходност... Налице е низходяща спирала водеща към ускорено приближаващ край!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Монбат - 0,158 лв. нетен дивидент.

Коментар

• Фонда за недвижими имоти България АДСИЦ за трета поредна година ще дава

Коментар

• Каолин АД Сеново една безпратна акция кам 6 кинта

Коментар

Working...
                                X