IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-сгодните дивидентоснасящи компании.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
    Значи и ти мислиш като тълпата ...
    Тотото, мед ти на устата, ма де да имаше тълпа туканка ...
    На БФБ-то е известно че са 20-ина хазартни типа
    Ма според мене поне 1/3 от тях са пекани и знаят какво правят

Коментар

• Значи и ти мислиш като тълпата ...

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Искам да ти кажа че само дивидентите не са достатъчни.
      Аз лично смятам да си удвоя сметката на БФБ следващите 2-3 месеца.
      Момента не е за изпускане.

ПС Като се има предвид че смело разпродадох каквото ми беше най малко драго и в момента съм 1 част в кеш - даже ще утроя позициите си в акции до края на лятото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Една елементарна екселска табличка ...
        Аз не разбирам ного от екселски работи, пък и нали докато направя табличка, данните пак ще сеп роменят... не ми е само туй работата...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
          За мен е интересен случаят с АТЕРЕТА, как след дивидента цената и падна с почти два дивидента.

Не е препоръка за нищо.

дивидента е 25 стинки...
          Акцията без дивидент първият ден е 1.64 а два дивидент е 1,49 лв ...
          Къде го видя това 1,49.....
          понеже си по бакалските сметки когато влезат дивидента през юни гарантирам ти че поне 30 % ще купят атерки и аз също....така че е рано за прогнози.

Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Хора, няма как да давам проценти доходност, защото ценичките, следователно процентите се менят след всяка сделка, по ного позиции всеки ден, често многократно... следователно ще давам подвеждаща информация, защото не мога да си губя времето да обновявам инфото непрестанно по време на сесиите...

Освен това не помня как се смяташе процент
            Една елементарна екселска табличка ...
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Искам да ти кажа че само дивидентите не са достатъчни.
              Аз лично смятам да си удвоя сметката на БФБ следващите 2-3 месеца.
              Момента не е за изпускане.

ПС Като се има предвид че смело разпродадох каквото ми беше най малко драго и в момента съм 1 част в кеш - даже ще утроя позициите си в акции до края на лятото.
              Last edited by pipbel; 03.06.2012, 15:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Тони, така е, ама принципно само. При нормален пазар, сега явно не е.
                Ти ако само на дивидентите се надяваш...скоро доста вода ще глътнеш от Софикса.
                Трябва да не продаваш нищо поне годинка за да ти излезе сметката с дивидентите.
                Тръгнеш ли да продаваш за да си осигуриш кеш - загубата ти е сигурна. Ще ти се изпарят печалбите от дивидент още преди да си го получил.
                И кога ще дойдат парите ? Май само за Атерата съм чувал че ще е тоя месец, а дали....
                Колко изпуснати ползи ще имаш през това време ако нямаш допълнителен кеш.
                Лятото ще е момента за покупки,вкл.и на дивидентоснасящи.
                Немислими нива ще има и при тях струва ми се....
                Това не го разбрах?
                Абе човече как една година - аз от три години само купувам!!!

Коментар

• Тони, така е, ама принципно само. При нормален пазар, сега явно не е.
                  Ти ако само на дивидентите се надяваш...скоро доста вода ще глътнеш от Софикса.
                  Трябва да не продаваш нищо поне годинка за да ти излезе сметката с дивидентите.
                  Тръгнеш ли да продаваш за да си осигуриш кеш - загубата ти е сигурна. Ще ти се изпарят печалбите от дивидент още преди да си го получил.
                  И кога ще дойдат парите ? Май само за Атерата съм чувал че ще е тоя месец, а дали....
                  Колко изпуснати ползи ще имаш през това време ако нямаш допълнителен кеш.
                  Лятото ще е момента за покупки,вкл.и на дивидентоснасящи.
                  Немислими нива ще има и при тях струва ми се....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    А за мене темата е малко демоде. За момента става дума.
                    Следващите няколко месеца само 1 цар ще има на бойното поле - негово величество Кешът.
                    абе Пиб ми нали за това я припомних - какъв по-свеж КЕШ от дивидента бре!
                    Идва сезона на почивките, а мен ме сърбят ръцете да купувам - естествено че е добре да дойде дивидентчето(което смирено с поклон ни предоставят мажоритарите )
                    Last edited by tony1975; 03.06.2012, 14:50.

Коментар

• А за мене темата е малко демоде. За момента става дума.
                      Следващите няколко месеца само 1 цар ще има на бойното поле - негово величество Кешът.

Коментар

• За мен е интересен случаят с АТЕРЕТА, как след дивидента цената и падна с почти два дивидента. Но от друга страна след януари 2012 тук нещата малко или много се набалончиха, от 1,40 лв. скочи на 2 и нещо.

Струвами се че ако се приложи модела с понижението на цените след дивидент при ФПП и БРЕФ ще има продавачи които меко казано ще се гризнат някъде отзад, защото при тези две акции няколко месеца наблюдаваме едвали не константни стойности.
                        В края на краищата всеки си има глава да мисли /и страда/.

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• - Атера - 25 стинки (около дивидентът се търгуваше на около 2 кинта)
                          - Честната игра - 3.6 стинки (цена в моментът с дивидентът - 29 стинки)
                          - Брефът - 21.3 стинки (цена в моментът преди дивидентът - 74 стинки ( ?!?!?!?!? ) )
                          - Жабокът - 75 стинки (цена към моментът 5.9 кинта)

и т.н. и.т.н.

...абе, 2012 ли сме или 2002 ???
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тази тема трябва да се следи!
                            То освен на дивиденти при фалиращи Гърция, Испания, Португалия и Италия на ръст не може да се надяваме!
                            Та как се развиха нещата - чух че Медика увеличи дивидента на 15стинки(7,2%), МЦХ даде - 40стинки(6,2%)?
                            Други интересни компании? А да чакам СФТРД в края на месеца мисля че около 16стинки(8,9%) ще е.
                            КАО даде 8ст(4%)
                            ФПП дава 0,036лв(12,5%)
                            Успех!
                            Last edited by tony1975; 03.06.2012, 08:49.

Коментар

• Ако е грешка, поне не е измислена от мен
                              Last edited by X_Y; 04.07.2011, 11:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                60 ст. е дивидента на КРЗ Одесос тази година.

Доста е малко, но компанията е читава..
                                Малко е, защото пуснаха в експлоатация тази година крупна инвестиция, направена със собствени средства. Важно е , че се търси баланс между растежа на бизнеса и разпределението на печалбата

Коментар

Working...
                                X