Първоначално изпратено от inta53
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-сгодните дивидентоснасящи компании.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеКРЗ Одесос? Винаги са снасяли сосно, и тая година пак ще дадат....
Доста е малко, но компанията е читава..Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОбобщаваме за моментът пак:
Благоевград БТ - 11.53,
София БТ - 5.75,
Булгартабак Холдинг - 7.19
Стара планина холдинг - 0.01298,
Елхим Искра - 0.04,
М+С - 0.2,
ХЕС - 0.15
Медика - 0.08
Софарма Имоти - 0.1833,
Софарма - 0.085,
Софарма Трейдинг - 0.15,
Унифарм - 0.14
Унипак - 0.04,
Каолин - безплатна акция,
Алкомет - 0.062
Монбат - ОКОЛО 0.17
София Комерс - обикновени - 1,
София Комерс - привилегировани - 0.75
Адванс Терафонд - 0.048,
Булленд инвестмънс - 0.067,
Фонд недвижими имоти България - 0.0396
Солвей Соди - 1.75
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко не се лъжа, М+С са снесли сухото вчера, иначе няма как да си обясня внезапно появилите се ХХХ кинта по сметката ми в Еврофинанс...
Хора, няма как да давам проценти доходност, защото ценичките, следователно процентите се менят след всяка сделка, по ного позиции всеки ден, често многократно... следователно ще давам подвеждаща информация, защото не мога да си губя времето да обновявам инфото непрестанно по време на сесиите...
Освен това не помня как се смяташе процент
Коментар
-
Ако не се лъжа, М+С са снесли сухото вчера, иначе няма как да си обясня внезапно появилите се ХХХ кинта по сметката ми в Еврофинанс...
Хора, няма как да давам проценти доходност, защото ценичките, следователно процентите се менят след всяка сделка, по ного позиции всеки ден, често многократно... следователно ще давам подвеждаща информация, защото не мога да си губя времето да обновявам инфото непрестанно по време на сесиите...
Освен това не помня как се смяташе процентМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИмпе, като даваш тези данни не е лошо да даваш и доходността на всяка позиция в %, иначе нищо не значи.
Коментар
-
Обобщаваме за моментът пак:
Благоевград БТ - 11.53,
София БТ - 5.75,
Булгартабак Холдинг - 7.19
Стара планина холдинг - 0.01298,
Елхим Искра - 0.04,
М+С - 0.2,
ХЕС - 0.15
Медика - 0.08
Софарма Имоти - 0.1833,
Софарма - 0.085,
Софарма Трейдинг - 0.15,
Унифарм - 0.14
Унипак - 0.04,
Каолин - безплатна акция,
Алкомет - 0.062
Монбат - ОКОЛО 0.17
София Комерс - обикновени - 1,
София Комерс - привилегировани - 0.75
Адванс Терафонд - 0.048,
Булленд инвестмънс - 0.067,
Фонд недвижими имоти България - 0.0396
Солвей Соди - 1.75Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Софарма - 0.085;
Софарма трейдинг - 0.15 кинта
Гласувани вчера - извинявам се на г-н Донев и колегата Сестров, че не можах да присъствам, както обещах - но местих кантора.
Софком - 0.75 - привилегировани;
и Софком - 1 кинт - обикновени
- гласувани днес.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Предлагам данните да се събират тук https://spreadsheets.google.com/spre...pVbUE&hl=en_US .
Бих прехрълил собствеността на автора на темата или може да създадете друг файл.
Коментар
Коментар