IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-сгодните дивидентоснасящи компании.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    защо спряхте да пишете бре, спите ли или ми проверявате дивидентите?
    Аз ще ходя да лягам, а утре ще проверявам
    Лека!

Коментар

• защо спряхте да пишете бре, спите ли или ми проверявате дивидентите?

Коментар

• може някъде да има грешка, така че не приемайте инфото като чиста пара - проверявайте!

Коментар

е вече я имаш.... ползвай я както намериш за добре.
          Бльъмчх.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            малиии - това прави човекът разноглед - но веднагически се вижда, че дивидентът на Посланието е скочил ПЕТКРАТНО от сплитът до сега.

Що не я снимаш таблицата (с копченцето PrtScSysRq) и не я туриш?
            е вече я имаш.... ползвай я както намериш за добре.

Коментар

• малиии - това прави човекът разноглед - но веднагически се вижда, че дивидентът на Посланието е скочил ПЕТКРАТНО от сплитът до сега.

Що не я снимаш таблицата (с копченцето PrtScSysRq) и не я туриш?

Коментар

• по-добре си я изтегли в ексел!

Коментар

като стане на 5лв ще го...
                  Бе не да си купуваш Послания, бе - пейстни таблицата ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Тотото, мед ти на устата, ма де да имаше тълпа туканка ...
                    На БФБ-то е известно че са 20-ина хазартни типа
                    Ма според мене поне 1/3 от тях са пекани и знаят какво правят
                    Ха-ха-ха - ти ного черноглед.

Скоро, докато си дремех в кантората, прочетох, че регистрираните към разните виртуални платформи са около 3618 души... викам на Н. - "Пате, видя ли сега от какъв малък елит си красива част?"

Коментар

М+С=ВНЛ

Тони, пейстни го де...
                      като стане на 5лв ще го...

Коментар

М+С=ВНЛ

Тони, пейстни го де...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          Импе, кое е Любовното послание?
                          М+С=ВНЛ

Тони, пейстни го де...

Коментар

• Импе, кое е Любовното послание?

Коментар

Време е за пак:

Дивиденти за Единайста година, снесени - Дванайста година:

Златният жабок - привилегировани................................ 0.75
                              Медика............................................ ..............................0.15
                              Софарма Трейдинг.......................................... ...............0.17
                              Софарма........................................... ............................0.07
                              Любовното послание.......................................... ...........0.40
                              ХЕС............................................... ...............................0.30
                              БРЕФ.............................................. .............................0.21
                              Атера............................................. ...............................0.25
                              Булленд инвестмънс........................................ .............0.096
                              Честната игра.............................................. ..................0.036
                              Софарма Имоти............................................. ................0.0596
                              Саламаджийницата.................................. ......................0.18 (ха дано)

Допълвайте вий - туй - моите.
                              ето малко и от мен : дивидентите на Tony1975

Коментар

• Време е за пак:

Дивиденти за Единайста година, снесени - Дванайста година:

Златният жабок - привилегировани................................ 0.75
                                Медика............................................ ..............................0.15
                                Софарма Трейдинг.......................................... ...............0.17
                                Софарма........................................... ............................0.07
                                Любовното послание.......................................... ...........0.40
                                ХЕС............................................... ...............................0.30
                                БРЕФ.............................................. .............................0.21
                                Атера............................................. ...............................0.25
                                Булленд инвестмънс........................................ .............0.096
                                Честната игра.............................................. ..................0.036
                                Софарма Имоти............................................. ................0.0596
                                Саламаджийницата.................................. ......................0.18 (ха дано)

Допълвайте вий - туй - моите.

Коментар

Working...
                                X