Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-сгодните дивидентоснасящи компании.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее вече я имаш.... ползвай я както намериш за добре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениемалиии - това прави човекът разноглед - но веднагически се вижда, че дивидентът на Посланието е скочил ПЕТКРАТНО от сплитът до сега.
Що не я снимаш таблицата (с копченцето PrtScSysRq) и не я туриш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекато стане на 5лв ще го...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТотото, мед ти на устата, ма де да имаше тълпа туканка ...
На БФБ-то е известно че са 20-ина хазартни типа
Ма според мене поне 1/3 от тях са пекани и знаят какво правят
Скоро, докато си дремех в кантората, прочетох, че регистрираните към разните виртуални платформи са около 3618 души... викам на Н. - "Пате, видя ли сега от какъв малък елит си красива част?"Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМ+С=ВНЛ
Тони, пейстни го де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмпе, кое е Любовното послание?
Тони, пейстни го де...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВреме е за пак:
Дивиденти за Единайста година, снесени - Дванайста година:
Златният жабок - привилегировани................................ 0.75
Медика............................................ ..............................0.15
Софарма Трейдинг.......................................... ...............0.17
Софарма........................................... ............................0.07
Любовното послание.......................................... ...........0.40
ХЕС............................................... ...............................0.30
БРЕФ.............................................. .............................0.21
Атера............................................. ...............................0.25
Булленд инвестмънс........................................ .............0.096
Честната игра.............................................. ..................0.036
Софарма Имоти............................................. ................0.0596
Саламаджийницата.................................. ......................0.18 (ха дано)
Допълвайте вий - туй - моите.
Коментар
-
Време е за пак:
Дивиденти за Единайста година, снесени - Дванайста година:
Златният жабок - привилегировани................................ 0.75
Медика............................................ ..............................0.15
Софарма Трейдинг.......................................... ...............0.17
Софарма........................................... ............................0.07
Любовното послание.......................................... ...........0.40
ХЕС............................................... ...............................0.30
БРЕФ.............................................. .............................0.21
Атера............................................. ...............................0.25
Булленд инвестмънс........................................ .............0.096
Честната игра.............................................. ..................0.036
Софарма Имоти............................................. ................0.0596
Саламаджийницата.................................. ......................0.18 (ха дано)
Допълвайте вий - туй - моите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар