Първоначално изпратено от sb_design
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-сгодните дивидентоснасящи компании.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ така...... коя е компанията раздала най-много дивиденти за 2010 и 2011г...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова таблица ного мяза на същата на Тони.
Само не зная - Хесовиците при ликвидните, БФБ - тоже - Жабокът и Бинтаджийницата при неликвидните?
Тия са ги теглили от неква мърлява шапчичка ли?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеЕ какво се оказа - жабокът хем златен, хем мазен и тлъстМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим драги, само не знам що си турил Жабоците при неликвидните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВреме е за пак:
Дивиденти за Единайста година, снесени - Дванайста година:
Златният жабок - привилегировани................................ 0.75
Медика............................................ ..............................0.15
Софарма Трейдинг.......................................... ...............0.17
Софарма........................................... ............................0.07
Любовното послание.......................................... ...........0.40
ХЕС............................................... ...............................0.30
БРЕФ.............................................. .............................0.21
Атера............................................. ...............................0.25
Булленд инвестмънс........................................ .............0.096
Честната игра.............................................. ..................0.036
Софарма Имоти............................................. ................0.0596
Саламаджийницата.................................. ......................0.18 (ха дано)
Допълвайте вий - туй - моите.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеТони, качи го твоя файл на някой по юзерфрендли файлообменник, че този иска регистрация.
Ей това е моя принос по въпроса. Не че имам от всичките, просто за статистика
http://rghost.net/private/39382281/9...88007ceaff31b6
Дано са ви от полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТотото, мед ти на устата, ма де да имаше тълпа туканка ...
На БФБ-то е известно че са 20-ина хазартни типа
Ма според мене поне 1/3 от тях са пекани и знаят какво правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеето малко и от мен : дивидентите на Tony1975
Ей това е моя принос по въпроса. Не че имам от всичките, просто за статистика
http://rghost.net/private/39382281/9...88007ceaff31b6|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз ще ходя да лягам, а утре ще проверявам
Лека!
Коментар
Коментар