IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-сгодните дивидентоснасящи компании.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
    Подскажи набързо да не се ровим по това време дълго в цифрите
    Аз ако ги виждах лесно,нямаше да питам за цифрите...някой ще каже,сигурно утре:0

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      И така...... коя е компанията раздала най-много дивиденти за 2010 и 2011г...
      Подскажи набързо да не се ровим по това време дълго в цифрите

Коментар

• И така...... коя е компанията раздала най-много дивиденти за 2010 и 2011г...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Това таблица ного мяза на същата на Тони.

Само не зная - Хесовиците при ликвидните, БФБ - тоже - Жабокът и Бинтаджийницата при неликвидните?

Тия са ги теглили от неква мърлява шапчичка ли?
          В долната част на таблицата с звездичка има обяснение какви са критериите да ликвидни и неликвидни акции....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Това таблица ного мяза на същата на Тони.

Само не зная - Хесовиците при ликвидните, БФБ - тоже - Жабокът и Бинтаджийницата при неликвидните?

Тия са ги теглили от неква мърлява шапчичка ли?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• В вестник Капитал има една много интересна таблица за дивидентите:

Last edited by markov; 22.08.2012, 01:10.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                Е какво се оказа - жабокът хем златен, хем мазен и тлъст
                Не драги, просто Златен. Може би подсъзнателно последните две определения хич не ми се връзват с директорката Ирен.

Коментар

• Заложните къщи са ми фаворитът от доводентоснасящите! Сега на тези цени е над 13 % даже...

А бизнесът стабилен е и по време на криза дори трябва да расте, щото хората повече са закъсали за кеш и залагат вещите си
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Аферим драги, само не знам що си турил Жабоците при неликвидните.
                    ами там ги бяха сложили 2009 когато дръпнах тази табличка - от Капитал ли беше?

Коментар

Време е за пак:

Дивиденти за Единайста година, снесени - Дванайста година:

Златният жабок - привилегировани................................ 0.75
                      Медика............................................ ..............................0.15
                      Софарма Трейдинг.......................................... ...............0.17
                      Софарма........................................... ............................0.07
                      Любовното послание.......................................... ...........0.40
                      ХЕС............................................... ...............................0.30
                      БРЕФ.............................................. .............................0.21
                      Атера............................................. ...............................0.25
                      Булленд инвестмънс........................................ .............0.096
                      Честната игра.............................................. ..................0.036
                      Софарма Имоти............................................. ................0.0596
                      Саламаджийницата.................................. ......................0.18 (ха дано)

Допълвайте вий - туй - моите.
                      Е какво се оказа - жабокът хем златен, хем мазен и тлъст
                      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Аферим драги, само не знам що си турил Жабоците при неликвидните.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                          Тони, качи го твоя файл на някой по юзерфрендли файлообменник, че този иска регистрация.

Ей това е моя принос по въпроса. Не че имам от всичките, просто за статистика
                          http://rghost.net/private/39382281/9...88007ceaff31b6
                          Съжалявам ето Дивидентите на Тони

Дано са ви от полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Тотото, мед ти на устата, ма де да имаше тълпа туканка ...
                            На БФБ-то е известно че са 20-ина хазартни типа
                            Ма според мене поне 1/3 от тях са пекани и знаят какво правят
                            Брой ги 21 с мен. Но от много промоции няма време за писане...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              ето малко и от мен : дивидентите на Tony1975
                              Тони, качи го твоя файл на някой по юзерфрендли файлообменник, че този иска регистрация.

Ей това е моя принос по въпроса. Не че имам от всичките, просто за статистика
                              http://rghost.net/private/39382281/9...88007ceaff31b6
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Аз ще ходя да лягам, а утре ще проверявам
                                Лека!
                                Лека

Коментар

Working...
                                X