IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-сгодните дивидентоснасящи компании.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Атерата е добра компания - и аз съм си купил там... но наистина - понадута е спрямо някои други добри АДСИЦ-ове, заради това там не съм влязъл с много. За мен Честната игричка и Буллендът са по-сгодни.
    ако имаш предвид онова с код 5BU, ми се струва, че догодина няма да имате почти нищо сериозно, като дивидент
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Има и вариант тази година дъно догодина цената по две. (на премиер)
      Съгласен, и това е вариант. Но на македонията нещо нямам доверие. През банка ли ги купуваш техните акции
      Не е препоръка

Коментар

Пипбелов - ний с тебе бичим в едни и същи често компании... ти Буллендът ли имаш напредвид?

Попов - така е - Жабокът е по-ликвиден напримерно от Хесовицата.
        Не, ланда ми е на 3-то място от дивидентните, на немалка дистанция от честните играчори където съм на добри нива.. И едва ли ще мога да увеличавам кардинално ланда че се пораздуха нивата му. Ако пак падне близо до 80...ма надали.
        С едни гърди води на МЦХ-то, но последните сигурно ще го задминат по % в портфейла ако имам пак сгода да допълня по близо до 6-та. Сумнително...ма не невъзможно.
        Затова съм заложил на 2-те банки да направят добър профит по-нататък и всичко каквото изкяря от тях ще го вложа в МЦХ и Ланд.
        Атерките не ги мисля, те сами могат се грижат за себе си
        Еее, и остатъците от АФ-са ще им помогнат малко със свалянето на себестойността

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
          Ne be, набутал се е в балона-атера. Затова пише "очакван". Думата очакван ми звучи суперстранно, че и 20% написал. Много е далече от сигурния дивидент на жабока, но нека се пробва. Пазар да става. То трябва и балоните да ги търгува някой.
          Атерата е добра компания - и аз съм си купил там... но наистина - понадута е спрямо някои други добри АДСИЦ-ове, заради това там не съм влязъл с много. За мен Честната игричка и Буллендът са по-сгодни.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Я сподели де.
            Повече на лични.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              В Македония има няколко компании с доста добри dividend yields.... пък се купуват на дъното, така че има и сериозна вероятност за капиталови печалби.
              Я сподели де.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                To "дъното" си е относителна работа. Тази година половин дъно, а догодина - цяло (например)
                Има и вариант тази година дъно догодина цената по две. (на премиер)

Коментар

• To "дъното" си е относителна работа. Тази година половин дъно, а догодина - цяло (например)
                  Не е препоръка

Коментар

• В Македония има няколко компании с доста добри dividend yields.... пък се купуват на дъното, така че има и сериозна вероятност за капиталови печалби.

Коментар

Пипбелов - ний с тебе бичим в едни и същи често компании... ти Буллендът ли имаш напредвид?

Ne be, набутал се е в балона-атера. Затова пише "очакван". Думата очакван ми звучи суперстранно, че и 20% написал. Много е далече от сигурния дивидент на жабока, но нека се пробва. Пазар да става. То трябва и балоните да ги търгува някой.
                      Не е препоръка

Коментар

• Пипбелов - ний с тебе бичим в едни и същи често компании... ти Буллендът ли имаш напредвид?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Aз съм на 62 % в компания с очакван дивидент от минимум 20%, както и около 18% в други 2 с мин.дивидент от над 10-11%. Недивидентните ми са под 6%.
                          Средно очаквана див.доходност 2013 - съвсем реалистично между 16-18 %.
                          На етап съм дето може да не търгувам въобще или само слаби корекции тук-таме.
                          Общо взето ще съм главно сеирджия докъм другата пролет

Коментар

Не драги, просто Златен. Може би подсъзнателно последните две определения хич не ми се връзват с директорката Ирен.
                            Че то беше казано в добрия смисъл, нищо лошо против Ирен. Я виж, само колко бързо снесоха дивидента. Като по часовник, разбраха, че ще ходиш на плис-плис, а и за да разклатят на Нушенцето вярата в "чужбината" ) Охранен е жабока и добри дивиденти снася, а това му е добро качество
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              В долната част на таблицата с звездичка има обяснение какви са критериите да ликвидни и неликвидни акции....
                              За случая на жабока, класацията не е вярна. Виж статистиката в инфосток, напук на масовата представа жабока си е ликвиден.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Аз ако ги виждах лесно,нямаше да питам за цифрите...някой ще каже,сигурно утре:0
                                От ликвидните са привилигированите на Химимпорт ... от неликвидните са ДЗИ
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X