Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-сгодните дивидентоснасящи компании.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИма и вариант тази година дъно догодина цената по две. (на премиер)Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПипбелов - ний с тебе бичим в едни и същи често компании... ти Буллендът ли имаш напредвид?
Попов - така е - Жабокът е по-ликвиден напримерно от Хесовицата.
С едни гърди води на МЦХ-то, но последните сигурно ще го задминат по % в портфейла ако имам пак сгода да допълня по близо до 6-та. Сумнително...ма не невъзможно.
Затова съм заложил на 2-те банки да направят добър профит по-нататък и всичко каквото изкяря от тях ще го вложа в МЦХ и Ланд.
Атерките не ги мисля, те сами могат се грижат за себе си
Еее, и остатъците от АФ-са ще им помогнат малко със свалянето на себестойността
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеNe be, набутал се е в балона-атера. Затова пише "очакван". Думата очакван ми звучи суперстранно, че и 20% написал. Много е далече от сигурния дивидент на жабока, но нека се пробва. Пазар да става. То трябва и балоните да ги търгува някой.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯ сподели де.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВ Македония има няколко компании с доста добри dividend yields.... пък се купуват на дъното, така че има и сериозна вероятност за капиталови печалби.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеTo "дъното" си е относителна работа. Тази година половин дъно, а догодина - цяло (например)The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПипбелов - ний с тебе бичим в едни и същи често компании... ти Буллендът ли имаш напредвид?
Попов - така е - Жабокът е по-ликвиден напримерно от Хесовицата.Не е препоръка
Коментар
-
Aз съм на 62 % в компания с очакван дивидент от минимум 20%, както и около 18% в други 2 с мин.дивидент от над 10-11%. Недивидентните ми са под 6%.
Средно очаквана див.доходност 2013 - съвсем реалистично между 16-18 %.
На етап съм дето може да не търгувам въобще или само слаби корекции тук-таме.
Общо взето ще съм главно сеирджия докъм другата пролет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе драги, просто Златен. Може би подсъзнателно последните две определения хич не ми се връзват с директорката Ирен.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ долната част на таблицата с звездичка има обяснение какви са критериите да ликвидни и неликвидни акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАз ако ги виждах лесно,нямаше да питам за цифрите...някой ще каже,сигурно утре:0Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар