Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо когато някой се набабани в някоя избушена акция започва да я хвали във форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАз например искам да се донабабаня в ... оная нашата фармацевтична хартия (сещаш се коя) Ама нека да купя още, както казва там падре - "хайде гълъбчета, не се притеснявайте, заповядайте милички" и после ще я хвалим преди да са я обявили за избушеняк
малък потенциал имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам чувство, че темата започва пак да става актуална ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАз например искам да се донабабаня в ... оная нашата фармацевтична хартия (сещаш се коя) Ама нека да купя още, както казва там падре - "хайде гълъбчета, не се притеснявайте, заповядайте милички" и после ще я хвалим преди да са я обявили за избушеняк
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмам чувство, че темата започва пак да става актуална ..
Я си виж малко по надоле как си се прецакало пак предния април на върха на чичовия папир...при това след като започнаха събитията в украйна ...ритейл класика
Пак се благодари на обратното и подпирането от чичо...че ако пазара бе реален всяко вложено левче трябваше да ти струва най много 30-40 стинки сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
Добрите неща нямат нужда от реклама. Не е така с кофтите - с малко реклама, потръгват или поне такава е надеждата на собственика на нЯщото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНапоследък хваленето става групово. Та сигурно и набабанването е таковаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеМаркетинг, маркетииииинг... Който не си хвали стоката, не е добър търговец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного е яко и има доста истина в него
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВинаги ме е кефило заглавието на тая тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНякой да каже нещо?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТо в Бантускотия остана ли неизбушена компания и не набабанен пишман инвеститор
Ама аз наистина не вдявам как ги купувате тези акции като отчетите на фирмите по никакъв начин не подлежат на какъвто и да е анализ. Метода Нагласьов и Нагоденко работи с пълна пара. Аз като гледам какви фирми минават одит и то фирми далеч по мизерни и малки от листнатите на борсата. Та начи щом тези цаци си плащат и нагласят както си искат, смятай акулите какво правят.
Набабанване да има, явно това е важно в Бантустана.
П.П. Или вие си пазарувате по нюхЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
То в Бантускотия остана ли неизбушена компания и не набабанен пишман инвеститор
Ама аз наистина не вдявам как ги купувате тези акции като отчетите на фирмите по никакъв начин не подлежат на какъвто и да е анализ. Метода Нагласьов и Нагоденко работи с пълна пара. Аз като гледам какви фирми минават одит и то фирми далеч по мизерни и малки от листнатите на борсата. Та начи щом тези цаци си плащат и нагласят както си искат, смятай акулите какво правят.
Набабанване да има, явно това е важно в Бантустана.
П.П. Или вие си пазарувате по нюхBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар